Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

[quote]
sory za operatora ale emocje go zjadly
[/quote]

:lol: uśmiałem się, dzięki. Hasło z Seksmisji działa również na rybach, od dawna sprawdzone ;) Panowie, następnym razem dograjcie jakąś muzykę, jeśli nie chcecie ciąć filmu przy takich wpadkach :mellow:

Pozdrawiam
Grzesiek

@kondzio
zrobić dobry kij na spigocie wcale nie jest tak prosto i nie każda pracownia chętnie się tego podejmuje - tak że myślę że to jest wartościowa informacja że u @matusiaka takie rzeczy można zamawiać - jak by nie było znaczenie poszerza się przy tym oferta blanków :D Minus jest taki że cięcie jednoczęściówki skutkuje utratą gwarancji producenta na blank, ale taki lajf

Pozdrawiam

Witam Friko, tak zgadzam się z Tobą, iż oferta blanków w takich przypadkach powieksza się i to znacznie, ale jeśli ciężko znaleść coś dla siebie to zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji :D Co do gwarancji- tak jest to ryzyko, ale myslę że jeśli jest to dobrze wykonane , a mam już parę innych wędeczek z tej pracowni , z których jestem niezmiernie zadowolony to warto ryzykowac ze wzgledu na inne zalety

INSERTY DO 18,17,16 z 11 rożnych rodzai drewna egzotycznego i 11 kolorach systematycznie będę dorzucał nastepne kolory

Bardzo ciekawe wzory, Panie Piotrze. Kiedyś w wood-work specjalizował się Roman Pietrzak, dobrze że ktoś przejął pałeczkę że się tak wyrażę :D

Dodaję do galerii !

Pozdrawiam

Witaj @Friko drewno jest niesamowitym materiałem nadającym się do zastosowania w wędzisku w wielu miejscach ,świetnie rezonuje ładnie wygląda,i przede wszystkim podnosi standard produktu końcowego

Fajne to połączenie :D mam też pytanie jak uzyskałeś ten ciekawy efekt wizualny pod opisem blanku - jakąś kalkomanie do oklejania woblerów położyłeś pod lakier ? Mógłbyś wstawić jeszcze parę fotek tego elementu?

chcesz powiedzieć ze taki regularny wzór uzyskałeś pracując z ręki na blanku :huh:

takie coś można uzyskać za pomocą specjalnej siateczki :D ja tak robiłem na wobkach

szablonik - fajny pomysł. Jak to doświadczenie z budowy przynęt sztucznych potrafi zaprocentować w rodbuildingu!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...