kondzio 77 1,113 Report post Posted October 20, 2010 J jeszcze ugięcie Share this post Link to post Share on other sites
Maynard 222 Report post Posted October 20, 2010 [quote]sory za operatora ale emocje go zjadly [/quote] uśmiałem się, dzięki. Hasło z Seksmisji działa również na rybach, od dawna sprawdzone Panowie, następnym razem dograjcie jakąś muzykę, jeśli nie chcecie ciąć filmu przy takich wpadkach Pozdrawiam Grzesiek Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted October 20, 2010 @kondzio zrobić dobry kij na spigocie wcale nie jest tak prosto i nie każda pracownia chętnie się tego podejmuje - tak że myślę że to jest wartościowa informacja że u @matusiaka takie rzeczy można zamawiać - jak by nie było znaczenie poszerza się przy tym oferta blanków Minus jest taki że cięcie jednoczęściówki skutkuje utratą gwarancji producenta na blank, ale taki lajf Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
kondzio 77 1,113 Report post Posted October 20, 2010 Witam Friko, tak zgadzam się z Tobą, iż oferta blanków w takich przypadkach powieksza się i to znacznie, ale jeśli ciężko znaleść coś dla siebie to zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji Co do gwarancji- tak jest to ryzyko, ale myslę że jeśli jest to dobrze wykonane , a mam już parę innych wędeczek z tej pracowni , z których jestem niezmiernie zadowolony to warto ryzykowac ze wzgledu na inne zalety Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 28, 2011 INSERTY DO 18,17,16 z 11 rożnych rodzai drewna egzotycznego i 11 kolorach systematycznie będę dorzucał nastepne kolory Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted January 28, 2011 I nastepne Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted February 27, 2011 Następny kolorek Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted March 1, 2011 Bardzo ciekawe wzory, Panie Piotrze. Kiedyś w wood-work specjalizował się Roman Pietrzak, dobrze że ktoś przejął pałeczkę że się tak wyrażę Dodaję do galerii ! Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 4, 2011 Witaj @Friko drewno jest niesamowitym materiałem nadającym się do zastosowania w wędzisku w wielu miejscach ,świetnie rezonuje ładnie wygląda,i przede wszystkim podnosi standard produktu końcowego Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted March 8, 2011 Rękojeść wykonana ,korek burl ,insert czeczota stabilizowana polerowana Share this post Link to post Share on other sites
ginel 131 Report post Posted March 18, 2011 Wczoraj odebrany kleniowy RX7 7-14gr, 6-10lb. Za tydzień będzie boleniówka:) Share this post Link to post Share on other sites
ginel 131 Report post Posted March 18, 2011 I jeszcze uchwyt i dolny koreczek 28cm. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted April 11, 2011 podbierak wykonany z korka burl czeczoty stabilizowanej i pałąk do siatki z kewlaru Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted April 11, 2011 i nowe kolory insertow Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 18, 2011 Nowy projekt, połączenie pianki z korkiem Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 18, 2011 I nastepne Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted May 18, 2011 Fajne to połączenie mam też pytanie jak uzyskałeś ten ciekawy efekt wizualny pod opisem blanku - jakąś kalkomanie do oklejania woblerów położyłeś pod lakier ? Mógłbyś wstawić jeszcze parę fotek tego elementu? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 18, 2011 Wpylane aerografem,zrobię foty lepszym aparatem to wstawię Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted May 18, 2011 chcesz powiedzieć ze taki regularny wzór uzyskałeś pracując z ręki na blanku Share this post Link to post Share on other sites
hasior 937 Report post Posted May 18, 2011 takie coś można uzyskać za pomocą specjalnej siateczki ja tak robiłem na wobkach Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted May 18, 2011 Fajny efekt, przyznaje Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 18, 2011 Napylane przez szablon Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted May 18, 2011 szablonik - fajny pomysł. Jak to doświadczenie z budowy przynęt sztucznych potrafi zaprocentować w rodbuildingu! Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 21, 2011 Reaktywacja wyglądał tak Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted May 21, 2011 A teraz tak wygląda Share this post Link to post Share on other sites