Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
mirko filipovic

Pracownia matusiak -przestroga

Recommended Posts

Witam chcialbym jako nie pierwszy na tym forum wylac żale po nie miłym kontakcie z Piotrem Matusiakiem , zakupiłem nie tanie woblery miesiac temu z myślą o sumkach do momentu przelania kaski , kontakt natychmiastowy , potem wszystko sie urywa po jakis 3 tygodniach dzwonie bo widze ze sezon sumowy tuz tuż , odbiera i mowi ze ma malo czasu nie pamieta czy wyslal , obiecuje sprawdzic i ze oddzwoni , oczywiscie mosialem zadzwonic i rozmowa nie byla juz tak przyjemna twierdzi ze jeszcze nie sprawdzil cz wyslal i wogole to chyba mu przeszkadzam dzwoniac do niego , pytam sie jak to mozliwe w tych czasach ze osoba nie anonimowa podchodzi w taki sposób do klienta , po tym wszystkim poczytalem opinie ludzi ktorzy mieli niechybną przyjemnośc z tym panem i zobaczylem że jest to norma , zadufanośc w sobie nieterminowosc siegajaca miesiecy K,,,,,a ręce opadają  , od tamtej pory nie odbiera moich telefonow zapewne zapisał moj numer , zadzwonilem z innego telefonu oczywiscie odebral bo myslał ze wykreci nowego klienta na szaro , ostrzegam wszystkich forumowiczow przed tym "TFÓRCOM"

Edited by mirko filipovic

Niestety, też to przeżyłem...

Pisałem do Pana Matusiaka tu na stronie, kontakt nagle urwany, mimo szczerych chęci zakupu kilku sztuk woblerów... Od początku było widać, że wszystko jest odpisywane z łaską... A szkoda...

ważne że w TV TRWAM pięknie się prezentuje :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:    

Gość zyje w swoim swiecie  , szkoda bo pewnie bym jeszce coś kupil , to wszystko ma krótkie nózki i kfalifikuje sie do '' odwiedzin'' , pieniadze stracone bo nie zamierza ich zwrócić

Jak macie takie problemy to zaatakujcie go prawnie i tyle.

Wylewanie żali na forum nic niestety nie da. 

Jak widać ludzie nawet po przeczytaniu takiego postu i tak coś u niego zakupią i potem;

"Sam tak miałem, znam ten ból".

niby drobne -130 , nie wylewam zali , tylko ostrzegam ,nie  myslalem ze osoba rozpoznawalna moze tak lecieć w CH..a

Edited by mirko filipovic

Znajdź na forach jeszcze paru wyrolowanych ,którzy mają dowód wpłaty i drogą prawną to załatwicie bez problemu.

ważne że w TV TRWAM pięknie się prezentuje :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:    

Jaka telewizja , tacy w niej występujący.

Powiem tak jak ktoś chce dupę obsmarować to przynajmniej wypada napisać prawdę,Macku nie kupiłeś a zamówiłeś,nie było odbierania telefonu na zasadzie łaski ,woblery tak jak powiedziałem nadane w piatek ,przepraszam ze nie powiadomiłem ale w weekend nie mam obowiązku odbierania telefonów i to chyba nic nadzwyczajnego,rozmawialiśmy w poniedziałek  zapytałeś czy będą na otwarcie sezonu sumowego ,powiedziałem ze powinny być nie zdążyłem poszły 3 dni później dlatego dorzuciłem w gratisie karasia nowy model 10cm  i myślę ze będziesz zadowolony

Ps .co do reszty komentujących to zdrowia życzę   

Niestety, też to przeżyłem...

Pisałem do Pana Matusiaka tu na stronie, kontakt nagle urwany, mimo szczerych chęci zakupu kilku sztuk woblerów... Od początku było widać, że wszystko jest odpisywane z łaską... A szkoda...

Forumowicz

• photo-thumb-57412.jpg?_r=1416337631
  • +Forumowicze
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 154 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Maciek

Wysłano 19 październik 2014 - 15:03

Witam,

czy jest możliwość zamówienia tych trzech woblerów? :)

Kiedyś rozmawialiśmy na tym forum, mówił Kolega, że w tym roku już nie będą dostępne, to z chęcią bym zarezerwował sobie je na przyszły rok ;)

Pozdrawiam,

Maciek.

Niestety nie

Padło zapytanie padła odpowiedz,wiec po co kolego dorabiać do tego jakieś teorie ,ze z łaską gdzie jest problem bo ja go nie widzę 

Przecież to jest jawne oszustwo i wyłudzenie pieniędzy .

Juz ci raz kolego zwracałem uwagę o sianie poruty na mój temat , chłopie takie oskarżenia to sobie w domku rzucaj przed lustrem nie na publicznym forum bo sie zdziwisz

Znajdź na forach jeszcze paru wyrolowanych ,którzy mają dowód wpłaty i drogą prawną to załatwicie bez problemu.

Tak znajdę jeszcze na kilku forach twoje wypociny i droga prawna to załatwimy ,myślisz ze wystarczy wpisać Maciej1979 Polska i jesteś anonimowy to ja ci udowodnię ze nie jesteś anonimowy

Wypisując takie bzdury to idzie w eter i jest powtarzane oczywiście z cała  teoria wyssana z palca o tych nie istniejących oszukanych ,może następnym razem zastanowisz się 10 razy zanim coś napiszesz ;;;do usłyszenia

Jednej rzeczy tutaj nie rozumiem a mianowicie czy za te woblery autor wątku kasę jakiś czas temu przelał czy nie?
Myślę, że to by rozwiało wszelkie wątpliwości... Edited by noname

Czyli obsługa standardowa,nie rozumiem całego zamieszania.............ahhhahaha.

Tak pieniądze wpłacił ale wiedział ze jest kolejka i trzeba czekać bo wobkow nie ma od reki 

Zdrowy rozsądek potencjalnych nabywców jest równoznaczny z brakiem zamówień.
Czego Ci serdecznie życzę.
Były potencjalny klient.

Jedna podstawowa sprawa ja nikogo nie namawiam do kupowania,zawsze powtarzałem ze wobki od reki są na sklepach ,to ludzie nie chcą bo szukają żeby było taniej i wychodzi tak, jak odmowie to są teorie ze  tak odpisałem z łaska jak tak mogłem potraktować klienta------jednego sie nauczyłem nie przejmować takim biadoleniem rzekomo potencjalnych klientów bo złe dziecko ma zawsze o co płakać --jak nie cena za wysoko to termin zbyt długi ,druga sprawa to żadne forum nie jest wyznacznikiem czegokolwiek i opinie z forum idą miedzy bajki

Jak wcześniej zdrowia życzę i mniej zamartwiania się o moje sprawy

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...