mirko filipovic 594 Report post Posted July 4, 2015 (edited) Witam chcialbym jako nie pierwszy na tym forum wylac żale po nie miłym kontakcie z Piotrem Matusiakiem , zakupiłem nie tanie woblery miesiac temu z myślą o sumkach do momentu przelania kaski , kontakt natychmiastowy , potem wszystko sie urywa po jakis 3 tygodniach dzwonie bo widze ze sezon sumowy tuz tuż , odbiera i mowi ze ma malo czasu nie pamieta czy wyslal , obiecuje sprawdzic i ze oddzwoni , oczywiscie mosialem zadzwonic i rozmowa nie byla juz tak przyjemna twierdzi ze jeszcze nie sprawdzil cz wyslal i wogole to chyba mu przeszkadzam dzwoniac do niego , pytam sie jak to mozliwe w tych czasach ze osoba nie anonimowa podchodzi w taki sposób do klienta , po tym wszystkim poczytalem opinie ludzi ktorzy mieli niechybną przyjemnośc z tym panem i zobaczylem że jest to norma , zadufanośc w sobie nieterminowosc siegajaca miesiecy K,,,,,a ręce opadają , od tamtej pory nie odbiera moich telefonow zapewne zapisał moj numer , zadzwonilem z innego telefonu oczywiscie odebral bo myslał ze wykreci nowego klienta na szaro , ostrzegam wszystkich forumowiczow przed tym "TFÓRCOM" Edited July 4, 2015 by mirko filipovic Share this post Link to post Share on other sites
Maciej1979 386 Report post Posted July 4, 2015 Przecież to jest jawne oszustwo i wyłudzenie pieniędzy . Share this post Link to post Share on other sites
mackot88 558 Report post Posted July 4, 2015 Niestety, też to przeżyłem... Pisałem do Pana Matusiaka tu na stronie, kontakt nagle urwany, mimo szczerych chęci zakupu kilku sztuk woblerów... Od początku było widać, że wszystko jest odpisywane z łaską... A szkoda... Share this post Link to post Share on other sites
KLANAD 194 Report post Posted July 4, 2015 ważne że w TV TRWAM pięknie się prezentuje :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted July 4, 2015 Gość zyje w swoim swiecie , szkoda bo pewnie bym jeszce coś kupil , to wszystko ma krótkie nózki i kfalifikuje sie do '' odwiedzin'' , pieniadze stracone bo nie zamierza ich zwrócić Share this post Link to post Share on other sites
Bartas93 1,784 Report post Posted July 4, 2015 Jak macie takie problemy to zaatakujcie go prawnie i tyle. Wylewanie żali na forum nic niestety nie da. Jak widać ludzie nawet po przeczytaniu takiego postu i tak coś u niego zakupią i potem; "Sam tak miałem, znam ten ból". Share this post Link to post Share on other sites
Maciej1979 386 Report post Posted July 4, 2015 (edited) Jeśli to nie tajemnica o jaką kwotę chodzi? Edited July 4, 2015 by Maciej1979 Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted July 4, 2015 (edited) niby drobne -130 , nie wylewam zali , tylko ostrzegam ,nie myslalem ze osoba rozpoznawalna moze tak lecieć w CH..a Edited July 4, 2015 by mirko filipovic Share this post Link to post Share on other sites
Maciej1979 386 Report post Posted July 4, 2015 Znajdź na forach jeszcze paru wyrolowanych ,którzy mają dowód wpłaty i drogą prawną to załatwicie bez problemu. Share this post Link to post Share on other sites
maicke82 4,759 Report post Posted July 4, 2015 ważne że w TV TRWAM pięknie się prezentuje :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Jaka telewizja , tacy w niej występujący. Share this post Link to post Share on other sites
Voldemort 1,016 Report post Posted July 4, 2015 Jaka telewizja , tacy w niej występujący. :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted July 4, 2015 Dostał rozgrzeszenie? Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 4, 2015 Powiem tak jak ktoś chce dupę obsmarować to przynajmniej wypada napisać prawdę,Macku nie kupiłeś a zamówiłeś,nie było odbierania telefonu na zasadzie łaski ,woblery tak jak powiedziałem nadane w piatek ,przepraszam ze nie powiadomiłem ale w weekend nie mam obowiązku odbierania telefonów i to chyba nic nadzwyczajnego,rozmawialiśmy w poniedziałek zapytałeś czy będą na otwarcie sezonu sumowego ,powiedziałem ze powinny być nie zdążyłem poszły 3 dni później dlatego dorzuciłem w gratisie karasia nowy model 10cm i myślę ze będziesz zadowolony Ps .co do reszty komentujących to zdrowia życzę Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 4, 2015 Niestety, też to przeżyłem... Pisałem do Pana Matusiaka tu na stronie, kontakt nagle urwany, mimo szczerych chęci zakupu kilku sztuk woblerów... Od początku było widać, że wszystko jest odpisywane z łaską... A szkoda... Forumowicz +Forumowicze 154 postów LokalizacjaWarszawa Imię:Maciek Wysłano 19 październik 2014 - 15:03 Witam, czy jest możliwość zamówienia tych trzech woblerów? :) Kiedyś rozmawialiśmy na tym forum, mówił Kolega, że w tym roku już nie będą dostępne, to z chęcią bym zarezerwował sobie je na przyszły rok ;) Pozdrawiam, Maciek. Niestety nie Padło zapytanie padła odpowiedz,wiec po co kolego dorabiać do tego jakieś teorie ,ze z łaską gdzie jest problem bo ja go nie widzę Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 4, 2015 Przecież to jest jawne oszustwo i wyłudzenie pieniędzy . Juz ci raz kolego zwracałem uwagę o sianie poruty na mój temat , chłopie takie oskarżenia to sobie w domku rzucaj przed lustrem nie na publicznym forum bo sie zdziwisz Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 4, 2015 Znajdź na forach jeszcze paru wyrolowanych ,którzy mają dowód wpłaty i drogą prawną to załatwicie bez problemu. Tak znajdę jeszcze na kilku forach twoje wypociny i droga prawna to załatwimy ,myślisz ze wystarczy wpisać Maciej1979 Polska i jesteś anonimowy to ja ci udowodnię ze nie jesteś anonimowy Share this post Link to post Share on other sites
Maciej1979 386 Report post Posted July 4, 2015 (edited) Znajdź te wypociny . Pozdrawiam. Edited July 4, 2015 by Maciej1979 Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 4, 2015 Wypisując takie bzdury to idzie w eter i jest powtarzane oczywiście z cała teoria wyssana z palca o tych nie istniejących oszukanych ,może następnym razem zastanowisz się 10 razy zanim coś napiszesz ;;;do usłyszenia Share this post Link to post Share on other sites
G_rzegorz 1,248 Report post Posted July 4, 2015 (edited) Jednej rzeczy tutaj nie rozumiem a mianowicie czy za te woblery autor wątku kasę jakiś czas temu przelał czy nie? Myślę, że to by rozwiało wszelkie wątpliwości... Edited July 4, 2015 by noname Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted July 4, 2015 Tak kasa przelana miesiac temu ale dzis po burzy Piotr Matusiak sie odezwal Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted July 4, 2015 Czyli obsługa standardowa,nie rozumiem całego zamieszania.............ahhhahaha. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 4, 2015 Tak pieniądze wpłacił ale wiedział ze jest kolejka i trzeba czekać bo wobkow nie ma od reki Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted July 5, 2015 Zdrowy rozsądek potencjalnych nabywców jest równoznaczny z brakiem zamówień. Czego Ci serdecznie życzę. Były potencjalny klient. Share this post Link to post Share on other sites
francisco scaramanga 469 Report post Posted July 5, 2015 Eee tam a ja po całej sprawie dowiedziałem się, że ktoś robi jakieś dobre woblery i jeśli jest możliwość to chętnie bym zamówił. Share this post Link to post Share on other sites
matusiak 467 Report post Posted July 5, 2015 Jedna podstawowa sprawa ja nikogo nie namawiam do kupowania,zawsze powtarzałem ze wobki od reki są na sklepach ,to ludzie nie chcą bo szukają żeby było taniej i wychodzi tak, jak odmowie to są teorie ze tak odpisałem z łaska jak tak mogłem potraktować klienta------jednego sie nauczyłem nie przejmować takim biadoleniem rzekomo potencjalnych klientów bo złe dziecko ma zawsze o co płakać --jak nie cena za wysoko to termin zbyt długi ,druga sprawa to żadne forum nie jest wyznacznikiem czegokolwiek i opinie z forum idą miedzy bajki Jak wcześniej zdrowia życzę i mniej zamartwiania się o moje sprawy Share this post Link to post Share on other sites