woblery z Bielska 15,437 Report post Posted July 13, 2015 Remku, a co z kalendarzem? Kolejne "ostateczne" terminy upłynęły bez echa, a taki fajny pomysł był.... I już - już miały być wydruki... Może uda się np. na 15 miesięcy? Trzy ostatnie z tego roku i cały następny? Czasu jeszcze troszkę by było ;) Share this post Link to post Share on other sites
marcinesz 628 Report post Posted July 13, 2015 Ja również dostałem przesyłkę - dziękuję :). Szkoda, że te duże naklejki nie są tak duże jak były kiedyś dystrybuowane... Fajniej by wyglądały na łodzi :rolleyes:. W załączeniu zdjęcia gadżetów z pleneru. I dla mnie jeden buff poproszę. [attachment=255264:collage-j.pl.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 13, 2015 @Macinesz - dziękuję za prezentację! Miarka świetnie prezentuje się na Twojej łodzi. Czyli jeszcze większe naklejki?@Jano - perfekcyjne cappuccino! Dzięki!@Woblery z Bielska - niestety przyznać muszę, że nie dam rady wykonać kalendarza. Obecnie nie mam takich możliwości. Przepraszam wszystkich, którzy czekali na wydruk. Przepraszam. Jedyne co mogę zrobić by jeszcze całkowicie nie pozostać z zerem to wykonać dla Was projekt graficzny i udostępnić do ściągnięcia i samodzielnego druku (w wielu punktach poligraficznych można wykonać kalendarz). Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted July 13, 2015 @Remek, to może w formacie najpopularniejszych rozdzielczości monitorów? Fota i kalendarz w kolumnie po lewej stronie? Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted July 13, 2015 A ja sobie chętnie wydrukuję, a nawet powieszę na ścianie :P Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 14, 2015 @tpe, jedyna możliwość jaką teraz mam to użycie szablonu, który stworzyłem na potrzeby kalendarza 2015. Ten ma dni na dole. Na stworzenie innego nie jestem w stanie w tym momencie poświęcić czasu. Projektem mógłbym sie zająć dopiero po zatwierdzeniu Buffa chyba, że ktoś z forumowiczów wziąłby na siebie wykonanie grafik kalendarza. Szablon poniżej [attachment=255306:1_12_2015.jpg] [attachment=255307:2_12_2015.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
marcinesz 628 Report post Posted July 14, 2015 @Marcinesz - dziękuję za prezentację! Miarka świetnie prezentuje się na Twojej łodzi. Czyli jeszcze większe naklejki? Remku, Przecież te duże naklejki nie są takie duże :P - mają może 15x5cm, jeśli dobrze pamiętam? Wcześniej były takie na białej folii o wymiarach ok. 25x10cm - o takie mi chodziło Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 14, 2015 Dzięki! Tak, pamiętam. Myślałem, że te są już odpowiednio duże :) Większe rzeczywiście by sie przydały. Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 17, 2015 Remek , naklejka miarka na łódź C&R ile to kosztuje mniej wiecej ? W zestawie było a ja nie mam łodzi i zupełnie niepotrzebne mi jest . Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 17, 2015 Remek , naklejka miarka na łódź C&R ile to kosztuje mniej wiecej ? W zestawie było a ja nie mam łodzi i zupełnie niepotrzebne mi jest . Mat, proste rozwiazanie, zainwestuj w lodz :D Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted July 17, 2015 Remek , naklejka miarka na łódź C&R ile to kosztuje mniej wiecej ? W zestawie było a ja nie mam łodzi i zupełnie niepotrzebne mi jest . Chętnie odkupię samą naklejkę z miarką na łódz. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 17, 2015 Dogadujcie się już między sobą ... Share this post Link to post Share on other sites
hm62 1,313 Report post Posted July 19, 2015 Nie ... mam jeszcze sporo gadżetów. W razie czego zamówimy ponownie. Poza tym razem z Teamem Jerkbait wewnętrznie pracujemy nad usprawnieniami - co poprawić, co dodać nowego do oferty. Przez najbliższe 2 tygodnie idą tylko pakiety. Później dam znać. Obecnie testuję swój system logistyczny :) Czy już można nabywać pojedyńcze gadżety? Jeżeli tak to poproszę kubek i miarkę na łódź.Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted July 20, 2015 Czy już można nabywać pojedyńcze gadżety? Jeżeli tak to poproszę kubek i miarkę na łódź.Pozdrawiam podłączam się do pytania. Share this post Link to post Share on other sites
Pendergrast 335 Report post Posted July 21, 2015 Też chętnie przygarnę gadżety na sztuki. Share this post Link to post Share on other sites
pacek222 62 Report post Posted July 21, 2015 też coś dołożyłbym do buffki Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 22, 2015 Pojedyncze gadżety będą dostępne zaraz po moim urlopie (kończę urlop 4.08.2015). Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted July 27, 2015 (edited) Dzięki koledze @emigrand naklejeczka już lata ;) Dziękuje serdecznie. Edited July 27, 2015 by Karol Krause Share this post Link to post Share on other sites
pacek222 62 Report post Posted August 4, 2015 (edited) Jeśli jest możliwość to chętnie nabyłbym dwa pinsy dwie naszywki Edited August 11, 2015 by pacek222 Share this post Link to post Share on other sites
TomekSudety 1,613 Report post Posted August 5, 2015 Pojedyncze gadżety będą dostępne zaraz po moim urlopie (kończę urlop 4.08.2015). Ekstra. Rezerwuję jedną naszywkę. Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted August 5, 2015 Pojedyncze gadżety będą dostępne zaraz po moim urlopie (kończę urlop 4.08.2015). z uwagi na fakt że jest już 5.08 :) to poprosiłbym 2 naszywki i 2 pinsy Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted August 5, 2015 A może wstrzymajcie się ze składaniem zamówień do czasu "wywieszenia" cennika i oficjalnego rozpoczęcia sprzedaży gadżetów? Share this post Link to post Share on other sites
Qcyk 6,326 Report post Posted August 5, 2015 (edited) Myślę że dla każdego wystarczy także poczekajmy na odpowiedź kolegi Remka. Co by zamieszania nie robić ;) Edited August 5, 2015 by Qcyk Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted August 5, 2015 (edited) To czekam cierpliwie kubek i miarka na łódź ? Edited August 5, 2015 by woblerek48 Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted August 5, 2015 Jakby co to je chętnie wezmę 2 naszywki i 1 pinsa Share this post Link to post Share on other sites