Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Gadżety jerkbait.pl - SPRZEDAŻ

Recommended Posts

Remek czy jest mozliwość podesłania swojego kuriera po odbiór paczki pod wskazany adres ? Odebrałby w przyszłym tygodniu poniedziałek /środa .

Pytanie jak najbardziej aktualne i jeszcze jedno :D Czy  można płacić PayPal-em ? 

ad.1 PayPal - nie ma takiej możliwości

ad.2 Niestety z tym kurierem też nie ma możliwości - ja mam na wysyłkę wolny slot w dwa dni - sobota pakuję, poniedziałek wysyłam. Mam mozliwość obsługi jednego kuriera. Proszę mnie zrozumieć, że niestety nie będę obsługiwał różnych przypadków bo ... mam bardzo mało czasu - dlatego ułatwiam sobie jak to tylko możliwe.

Można o podanie rozmiaru XXL ile ma cm,pod pachami.

Postaram się zmierzyć jutro swoją ale gwarantuję że mimo moich 128 w klacie mieszczę się swobodnie :D

Mam rozmiar XXL. Przy parametrach 177 + mięsień piwny koszulka ma luzy w pasie a jest tam tego trochę, obwód mam na myśli. :D Leży idealnie - swobodnie. Przy chłopie 182-4 długość będzie w sam raz.

2. Zamówienie do wysyłki będzie potwierdzone za pośrednictwem emaila.

Zamówienie złożyłem , kasa prawdopodobnie jest na koncie wskazanym ale nie mam potwierdzenia na emaila . Jak długo trzeba czekać na potwierdzenie ? Ewentualnie proszę podaj  email kontaktowy w razie reklamacji :)

Tak jak napisałem - sprawdzam, pakuję w sobotę. W poniedziałek wysyłam. Maile będą w weekend (sobota, albo niedziela przed wysłaniem).

Pozdrawiam

Remek

Pierwsza partia czeka na wysyłkę.

[attachment=252602:ImageUploadedByTapatalk1435495692.908181.jpg]

Mam do Was prośbę o informację - czy otrzymaliście może powiadomienie od firmy kurierskiej, że paczki są nadane (na maila albo SMS'a)? Pierwszy raz obsługiwałem hurt z opcją wysyłki potwierdzenia nadania i ... zastanawiam się czy do was dotarły. U mnie wylądowały potwierdzenia (jako nadawca). Kurier http://www.k-express.pl/

Mam do Was prośbę o informację - czy otrzymaliście może powiadomienie od firmy kurierskiej, że paczki są nadane (na maila albo SMS'a)? Pierwszy raz obsługiwałem hurt z opcją wysyłki potwierdzenia nadania i ... zastanawiam się czy do was dotarły. U mnie wylądowały potwierdzenia (jako nadawca). Kurier http://www.k-express.pl/

dostałem :)

emaila

Super! Dopiero dzisiaj otrzymaliście ponieważ ... na stronie k-express.pl wystąpił na koncie firmowym błąd i dzisiaj z rana informatycy poprawiali stronę :) 

Remku, przesyłka doszła,

wszystko zdaje się być ok,

koszulka pasuje ;)

PS. napis na naklejce czarny, samochód czarny... zly.gif

Edited by Jano

Super! Poproszę pochwalcie się tym co dostaliście :) Zdjęcia itd.

PS. napis na naklejce czarny, samochód czarny... zly.gif

Tak to poprawimy w kolejnej edycji. Tego nie przewidziałem :) Dopiero jak nakleilem zauważyłem ze na jawnych ok ale na ciemnych to lepsze byłyby na jasnym tle.

Nie ... mam jeszcze sporo gadżetów. W razie czego zamówimy ponownie. Poza tym razem z Teamem Jerkbait wewnętrznie pracujemy nad usprawnieniami - co poprawić, co dodać nowego do oferty.

Przez najbliższe 2 tygodnie idą tylko pakiety. Później dam znać. Obecnie testuję swój system logistyczny :) 

Pomyślcie nad Buffem ;)

Wiesz Kuba, ja mam same dobre pomysły, tylko nikt nie chce ich realizować ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...