Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Żbiku

sprzedaż sprzętu na giełdzie - proszę o oficjalną odpowiedź Administratora

Recommended Posts

nauka.gif

"Jerkbait.pl jest prywatną inicjatywą grupy przyjaciół..."

EOT

Mnie to zawsze dziwi jedno ale chyba jeszcze za młody jestem albo już za stary. Serwery, oprogramowanie, cały sztab siedzi pilnuje, utrzymuje, poświęca swój prywatny czas, niekiedy po nocach siedzi, dodajemy kolejne funkcjonalności, mapy, nowe tematy, imprezy ale nas to bawi bo lubimy to robić i pokazywać fajne wędkarstwo a tu ... wchodzi ktoś, wszystko ma za free, chce coś sprzedać i ma jeszcze tysiąc wymagań i muchy w nosie bo coś mu nie pasuje. To ja zapytam - zerknijcie na swój wkład w rozwój tego forum. My tu 10 lat dostarczamy wartość polskiemu wędkarzowi .... nie dwa dni, trzy miesiące, czy nawet rok ... 

Jeszcze raz i do upadłego - 10 lat temu założyłem to forum by wymieniać się wiedza o nowoczesnym wędkarstwie. Giełda jest dodatkiem ułatwiającym wam sprzedaż. My jako administracja i moderacja chcemy poświęcać temu minimum swego czasu.

Mario dobrze napisał. Giełda dla mnie nie jest priorytetem - wielokrotnie o tym pisałem. Świetnie, że możecie sprzedawać, bardzo się z tego cieszę ale ... wymagania w stosunku do nas proszę zostawić dla siebie.

Zamykam temat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...