mirkus 30 Report post Posted May 20, 2015 (edited) Witam Podczas majówki , miałem wielką przyjemność wędkować jerkiem T.M BAITS , najmłodszym dzieckiem naszego kolegi Tomka Miernika . Muszę powiedzieć ,że od samego początku przynęta ta przypadła do mi do gustu. Kształt płoci ,długość 12cm i waga ok. 40g czynią ją bardzo przyjemną w zabawie . W zabawie która , wciąga i wciąga by odkrywać co jeszcze można z nią zrobić , a ta na wszystko się zgadza. Zabawę zaczynałem od opadu . Nasz jerk zaczyna od razu czarowanie ryb swoją drobną migotliwą lusterkową pracą . Podciągając ją delikatnie do góry by przerwać opad , ta odpowiada grzecznie wdzięcznym odjazdem na boki , by po chwili zatrzymać w bezruchu i znowu zacząć swoje uwodzące lusterkowanie . Podczas takiej właśnie zabawy było najwięcej brań ale padło też kilka szczupaków kiedy prowadziłem bardziej agresywnie a także gdy zciągałem jerka jednostajnie . Jerk Tomka, to fantastyczna zupełnie nowa przynęta , dająca kupę frajdy i satysfakcji z wędkowania. Jestem przekonany że urodził się nam nowy klasyk którego nie można nie mieć w pudełku. Postaram się umieścić trochę zdjęć z pobytu na majówce nad jeziorem Głębokim k. Międzyrzecza a odnośnie szczegółów dotyczących samego jerka ,odsyłam do MISTRZA Tomka , który wszystko powie i wytłumaczy, napewno najlepiej:-) Z Tomkiem możecie się kontaktować przez forum priv @omber3 Pozdrawiam i WIELKIE POLECAM Mirek. Edited May 22, 2015 by milupa Share this post Link to post Share on other sites
Jammaey 217 Report post Posted May 20, 2015 (edited) Dzięki Ci, czegoś takiego dokładnie szukałem ;-) Napewno zagoszczę u kolegi Tomka na privie ;-) Edited May 20, 2015 by Jammaey Share this post Link to post Share on other sites
mirkus 30 Report post Posted May 22, 2015 (edited) Wrzucam kilka fotek rybek które wyniuchał w wodzie i namówił do zabawy jerk Tomka:-) Wszyskie rybki po sesji wóciły do domu. Polecam zapoznać się z podstawowymi założeniami tego forum, zasadami zamieszczania zdjęć i RAPR Edited May 22, 2015 by milupa Share this post Link to post Share on other sites
PLECIONA 426 Report post Posted May 22, 2015 (edited) To zdjęcie dyndających zdechlaków na agrafkach jest żenujące! Ogarnij się człowieku i proszę usuń je. Taka postawa to obciach na maxa, a nie powód do dumy! Edited May 22, 2015 by PLECIONA Share this post Link to post Share on other sites
Pumba 1,610 Report post Posted May 22, 2015 Jestem ciekaw, czy twórca tych jerków życzy sobie takiej reklamy jak powyższa... Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted May 22, 2015 Masakra z tymi agrafkami ,to raczej przyniesie odwrotny skutek ale pewnie Tomek nie ma pojecia o tej reklamie Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted May 22, 2015 Troche kolega przesadzil ze zdjeciami Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted May 22, 2015 Wrzucam kilka fotek rybek które wyniuchał w wodzie i namówił do zabawy jerk Tomka:-) Wszyskie rybki po sesji wóciły do domu. Te z agrafek też wróciły? Share this post Link to post Share on other sites
Olsztyniak 50 Report post Posted May 22, 2015 Wszyscy użytkownicy tego forum wiedzą jak dużą wagę przykładamy do C&R więc czegoś tu nie rozumiem, czy wszystkie starania, przekonywanie, namawianie itp itd do wypuszczania rybek to są puste słowa? Jak widzę takie zdjęcie to mi ręce opadają oczywiście nie pozdrawiam pana ze zdjęcia (ŻAL!!!!) Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted May 22, 2015 Wszyscy użytkownicy tego forum wiedzą jak dużą wagę przykładamy do C&R więc czegoś tu nie rozumiem, czy wszystkie starania, przekonywanie, namawianie itp itd do wypuszczania rybek to są puste słowa? Jak widzę takie zdjęcie to mi ręce opadają oczywiście nie pozdrawiam pana ze zdjęcia (ŻAL!!!!) Aczego tu nie rozumiec, C&R na jerkbaita, C& jeb w lep jak nikt nie widzi, PDM czyli Polish Domestic Market :) Share this post Link to post Share on other sites
Little Wing 410 Report post Posted May 22, 2015 Witam Podczas majówki , miałem wielką przyjemność wędkować jerkiem T.M BAITS , najmłodszym dzieckiem naszego kolegi Tomka Miernika . Muszę powiedzieć ,że od samego początku przynęta ta przypadła do mi do gustu. Kształt płoci ,długość 12cm i waga ok. 40g czynią ją bardzo przyjemną w zabawie . W zabawie która , wciąga i wciąga by odkrywać co jeszcze można z nią zrobić , a ta na wszystko się zgadza. Zabawę zaczynałem od opadu . Nasz jerk zaczyna od razu czarowanie ryb swoją drobną migotliwą lusterkową pracą . Podciągając ją delikatnie do góry by przerwać opad , ta odpowiada grzecznie wdzięcznym odjazdem na boki , by po chwili zatrzymać w bezruchu i znowu zacząć swoje uwodzące lusterkowanie . Podczas takiej właśnie zabawy było najwięcej brań ale padło też kilka szczupaków kiedy prowadziłem bardziej agresywnie a także gdy zciągałem jerka jednostajnie . Jerk Tomka, to fantastyczna zupełnie nowa przynęta , dająca kupę frajdy i satysfakcji z wędkowania. Jestem przekonany że urodził się nam nowy klasyk którego nie można nie mieć w pudełku. Postaram się umieścić trochę zdjęć z pobytu na majówce nad jeziorem Głębokim k. Międzyrzecza a odnośnie szczegółów dotyczących samego jerka ,odsyłam do MISTRZA Tomka , który wszystko powie i wytłumaczy, napewno najlepiej:-) Z Tomkiem możecie się kontaktować przez forum priv @omber3 , tel 666079724 lub facebook TM BAITS gdzie znadziecie coś więcej o samym jerku. Pozdrawiam i WIELKIE POLECAM Mirek. Masakra z tymi agrafkami ,to raczej przyniesie odwrotny skutek ale pewnie Tomek nie ma pojecia o tej reklamie ? Share this post Link to post Share on other sites
pacek222 62 Report post Posted May 22, 2015 Jerki zamówiłem,ale postępowanie pseudo marketingowaca nic tylko pogratulować postępowania aby jak najmniej takich ludzi nad naszymi wodami. Share this post Link to post Share on other sites
ptychoo 143 Report post Posted May 22, 2015 Zdjęcia w sam raz do WW. Obok powinni umieścić przepis: Szczupak na 100 sposobów. Share this post Link to post Share on other sites
pickok 85 Report post Posted May 22, 2015 Następnym razem wwrzuć zdjęcia z rybami w łazience ;) takie sa najlepsze Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted May 22, 2015 Nie wiem co miał wnieść ten temat do tego działu, do tego poziom zamieszczonych zdjęć był poniżej krytyki, temat zamykam. Share this post Link to post Share on other sites