Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

MEGA KONKURS - Relacje - ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU

Recommended Posts

Obyśmy zdążyli przed jubileuszem 11-lecia ;)

Cześć wszystkim niecierpliwcom ! Jako osobnik, który 10 lat temu jako pierwszy zarejestrował sie na tym forum, daje wam gwarancje, że Remek jak coś obieca - to słowa dotrzyma! Kiedy zostaliśmy "sierotami po forum Salmo" obiecał nam stworzenie nowej platformy dla naszych wirtualnych spotkań i wymiany doświadczeń - i slowa dotrzymał! I tak powstał jerkbait . pl i funkcjonuje od 10 lat. Brawo Remek!!! 100 lat życzę! Wielki SZACUN...

Pewnie, jak On coś obieca, to masz to jak w banku! Tak jak kalendarz j.pl na 2015 (a może na 2016?).

Pewnie, jak On coś obieca, to masz to jak w banku! Tak jak kalendarz j.pl na 2015 (a może na 2016?).

Nie bądź upierdliwy, robienie kalendarza po trzech miesiącach danego roku mija się z celem, należy zaplanować jego wykonanie w sierpniu 2015 na rok 2016, złożyć graficznie, dać projekt do drukarni na korektę, skład i wydruk i do końca listopada 2015 rozesłać do zainteresowanych a to oznacza że do końca września trzeba wiedzieć ile kto chce sztuk by można było z drukarnią o kosztach rozmawiać i negocjować cenę. Kolega robił takie kalendarze ale pszczelarskie to  w dużym formacie zdaje się chyba A2 koszt to 20 zł /szt. Podobny mam teraz też wędkarski jakie były w PZW do nabycia. Zarówno na kalendarz jak i na gadżety przyjdzie czas, czy teraz czy za tydzień co to za różnica kiedy będziesz pił kawę z kubka jerkbait albo miał naszywkę na bluzę czy jak ktoś pisał wózek dziecięcy? Nie pali się dajcie Remkowi trochę czasu niech to ogarnie, ma przecież poza tym jeszcze na głowie nadzór nad forum, życie prywatne i musi też na ryby wyskoczyć dla relaksu. ;)

Nie jestem upierdliwy. Jeżeli coś obiecam, wywiązuję się z danego słowa, tyle w tym temacie.

Nie jestem upierdliwy. Jeżeli coś obiecam, wywiązuję się z danego słowa, tyle w tym temacie.

No dobra może nie upierdliwy, wybacz złego słowa użyłem - bardziej pasuje niecierpliwy i natrętny.

Bez komentarza. Generalnie nie dyskutuję z kimś kto nie ma pojęcia o czym mówi. 

Gadżety będą sprzedawane ale wszystko muszę dograć - mnie teraz nie było nawet w domu więc ... nie ma o czym mówić. 

Dystrybucja rozpocznie się wtedy kiedy będę gotowy - czerwiec i to po zlocie jerkbait.pl. Teraz koncentruję się na wyjeździe i zlocie na X lecie j.pl. To dla mnie priorytet numer jeden.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...