rapa10 36 Report post Posted April 28, 2015 Witam może mi ktoś wytłumaczy wystawiłem sprzęt jako na prośbę znajomego ale moderator to usunął bo tak nie można o. rozumiem wystawiłem ponownie ze sprzedaję jako ja jest zarejestrowany ale o co k...a chodzi boznów zostało usunięto może komuś trzeba zapłacić haracz. Share this post Link to post Share on other sites
Majo 492 Report post Posted April 28, 2015 Witam może mi ktoś wytłumaczy wystawiłem sprzęt jako na prośbę znajomego ale moderator to usunął bo tak nie można o. rozumiem wystawiłem ponownie ze sprzedaję jako ja jest zarejestrowany ale o co k...a chodzi boznów zostało usunięto może komuś trzeba zapłacić haracz. Hmm... bo może cwaniakowanie się nie spodobało moderatorowi??? :) Share this post Link to post Share on other sites
rapa10 36 Report post Posted April 28, 2015 Oto chodzi że nie . Share this post Link to post Share on other sites
G_rzegorz 1,248 Report post Posted April 28, 2015 Przeczytaj dokładnie regulamin...może tam znajdziesz odpowiedź... Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 28, 2015 Na prawdę nie przyznawałbym się do faktu braku znajomości regulaminu. Teraz giełda stanie się obiektem naszego większego zainteresowania. Sprzedajesz? Super ale: - najpierw regulamin - jeśli jesteś firmą zgłoś ten przypadek - jeszcze raz regulamin Share this post Link to post Share on other sites