Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

To już chyba drugi raz pozostawiam ocenę Twoich wyrobów ... bez komentarza :o  :D  :)

Mam natomiast jedną wątpliwość: jak można coś takiego wrzucić do wody?! ;)

Będzie tego na setki nie ma co się żałować,więc jak ktoś będzie miał ochotę to nawet może z nimi robić kule zanętowe  ;)  :)

Fajna rzeczka, ryby i łowienie 

A Eluska to co??? Nie fajna? :)

Powinno być:

Fajna Eluska, ryby i łowienie.

Te obrotki to istne skarby!!!!
Cudny wykon. Najpiękniejsza wędkarska biżuteria. :)

Eluś.
Pisz do kolegi Pluszszcz. Zna sie na tytanie wiec i wanad może obrobi.
Jest tu jeszcze kilku innych robiących na CNC. Musisz jednak napisać w innym dziale, może "KUPIĘ/ZAMIENIĘ".

Tak 3maj!!!! Pomysłów widzę że ci nie brakuje. :* :)

Wiróweczki tak orginalne jak winylowy the wall z 79 a nie jak Cd lub nie daj boże nagrany na pendrajwie. Edited by krzysiek gżybek

Moja nowa retro bansóweczka do 3 t  :) pod kolor obrotówek 

hnaveB5.jpg

0qaSHEl.jpg

k2o5Bfq.jpg

uohwWXg.jpg

YOspnLB.jpg

Obrotówko kolczyk sygnaturowany,będą takie obrotóweczki w rozmiarach od 00 do 3 

X4if7JO.jpg

Ta "sałatka" z tymi kablami i tablicą to też niezłe retro!!!!
Uważaj dziecko bo takie prądy nie pieszczą!!! :(

Kolczyk-skrzydełko świetne. Zarowno kolorystycznie jak i ciekawy wzorek.
___________ Edited by trout master

Noooo szacun za to, że dostrzegłeś jakieś kable, tablicę (korki) ... ja dopiero teraz to zauważyłem ;)  :)

Edited by BOB1

Ta "sałatka" z tymi kablami i tablicą to też niezłe retro!!!!
Uważaj dziecko bo takie prądy nie pieszczą!!! :(

Kolczyk-skrzydełko świetne. Zarowno kolorystycznie jak i ciekawy wzorek.

Mam fajna instalacje retro elektryki na bakelitowych tablicach i nawet jak będzie przeprowadzony remoncik to tablic zostaną.

Nie martw się chłopcze  :D  mam różnicówki,a za jakiś czas mętlik kabli zniknie.

Noooo szacun za to, że dostrzegłeś jakieś kable, tablicę (korki) ... ja dopiero teraz to zauważyłem ;) :)

Jestem "zboczony" na punkcie "zabójczej sałatki" ktora w sprzyjających warunkach potrafi spalić nie tylko pomieszczenie a wszystko co wokół niej jest. :(

Eluś. :)
Wierzę że masz "dobrego ducha" ktory czuwa nad bezpieczeństwem tego wszystkiego. Szkoda byłoby gdyby zostało po Tobie trochę przynęt i Twoj wątek na JB. :(

Ćwicz i ciśnij te ... 3t. :D ;)

Apropos bakelitu jadłam niedawno zupę z pędów bambusa i muszę opisać swoje wrażenia - śmierdziało przypalonym bakelitem nie wiem jak można to jeść  :huh:

Gdzie to jadłaś? może cię wkręcili? ;)

Zwykły polski krupnik, ale w swoim warsztacie. Pomiedzy taką "sałatką" wszystko może sie przypalić. :D ;)

Chyba przypalę jutro bakelit zamiast ... i spróbuję tej zupy ... poniuchać. :D :D :D

Osoby które są zainteresowane Eluskowym kalendarzem na 2017r. są proszone o kontakt priv.w celu rezerwacji i wpłacenia zaliczki.Krótka limitowana edycja  :) 

4bSvo6r.jpg

Szczerze współczuję :( Moja żona jest pierwszym krytykiem walorów artystycznych zawartych w corocznym kalendarzu "Playboy" ... do tego od wielu już lat, sama mi go kupuje, z okazji choinki i moich urodzin w tym czasie.  :P  :D

Edited by BOB1

Szczerze współczuję :( Moja żona jest pierwszym krytykiem walorów artystycznych zawartych w corocznym kalendarzu "Playboy" ... do tego od wielu luż lat, sama mi go kupuje, z okazji choinki i moich urodzin w tym czasie.  :P  :D

Szczerze zazdroszczę :) .

Piękna kobieta , piękny krajobraz , piękne zdjęcie :)  .Ale gdybym zawiesił w domu taki kalendarz , to skończyło by się pięknym pozwem rozwodowym :D .

Ja tam mam inne podejście lubię popatrzeć na ładne kobiety bez zazdrości  ;)  :)

To ciekawe zjawisko socjologiczne, warte obgadania ... ale na pewno ni w tym pięknym wątku ;)  :)

Ja tam mam inne podejście lubię popatrzeć na ładne kobiety bez zazdrości  ;)  :)

To byś się dogadała z moją żoną ( i ze mną też :P )  ;)  Po prostu ... piękne jest piękne i tyle :)

Eluśka ładna i sympatyczna dziewczyna  ^_^

https://www.youtube.com/watch?v=asMgHpbicf8  :good:

Najlepszy Lusia w tej Twojej "wejściówce" jest ten "hijab". No i ... oczy. :)

Widzę że nawet odzież sama tworzysz. Pomysłów ci nie brakuje. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...