biker1 1,222 Report post Posted December 31, 2015 (edited) Tych malowanych w bardziej tradycyjny sposób na razie mam malutko,tymczasem stawiam na nietypowe.Przy następnej partii porobię rybie rybki. Panie są i wędkują,nawet wczoraj spotkałam babeczkę :P A stare wygi z wąsami oglądały mój kuferek z wobkami, ich miny bezcenne :lol: Eluska ...... WWWWWoooooooooooooWWWWWWWWWW..... :wub: to nie tylko na wobki ;) ;) ;) tego nie było, pełne szaleństwo ojjj jak fajnie by było idziesz na rybki łapiesz życiówkę, nastepna miejcówka a tam Eluska.. łowi :D Szczęśliwego Nowego Roku 2016.... oby wiecej rękodzieła się nam tu na forum urodziło Edited December 31, 2015 by biker1 Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 1, 2016 Tylko niewielu wychodzi :lol: :lol: :lol: To argument który warto wziąć pod uwagę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 1, 2016 Przy Lordzie Vaderze widzę czerwony wybuch Gwiazdy Śmierci :lol: Fajne! Elu podaj parametry jerka - długość, masa :) Dł. 15 cm waga 50 g Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 1, 2016 Ela jeśl jerki SW są na sprzedaż biorę oba. Ps. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. To jest jeden i ten sam jerk z jednej strony ma lorda vadera,a z drugiej yode.Jeszcze idzie w lakier i do testów.Jak zda egzamin to mogę sprzedać. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 5, 2016 Projekt & wykonanie Share this post Link to post Share on other sites
bobesku 4,608 Report post Posted January 5, 2016 Dobre barwy :lol: Share this post Link to post Share on other sites
maciej smochy 12 Report post Posted January 5, 2016 Bardzo Dobre Barwy ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 11, 2016 Zakończone Share this post Link to post Share on other sites
lajcik 995 Report post Posted January 11, 2016 Pięknie malujesz, mieć taki talent w domu to skarb Share this post Link to post Share on other sites
Winko 1,641 Report post Posted January 12, 2016 Masz talent - tylko pozazdrościć :o Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 16, 2016 Eluskowe koszulki Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted January 16, 2016 Hand made pelna geba :) Share this post Link to post Share on other sites
rrthc 547 Report post Posted January 16, 2016 Ten ostatni wzór na czarnej koszulce jest rewelacyjny. Mam takie pytanko czy zrobiła byś taki projekt na tatuaż? A tak poza tym to chciałbym mieć taką żonę.hehe. pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted January 16, 2016 Ten ostatni wzór na czarnej koszulce jest rewelacyjny. Mam takie pytanko czy zrobiła byś taki projekt na tatuaż? Z przyjemnością mogę narysować wzór takiego tatuażu,proszę pisać priv. Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted January 16, 2016 (...) A tak poza tym to chciałbym mieć taką żonę.hehe. pozdrawiam. :) Przypomniała mi się treść pewnego nagrobka. Żona napisała (w wolnym tłumaczeniu): "Modliłam się o dobrego męża i łaskawy Bóg dał mi dobrego męża. John się nie modlił i dostał, to co dostał". Życzenia należy spełniać, bo inaczej dostaje się to, co się dostaje ;) :P Share this post Link to post Share on other sites
Hunter_pike 878 Report post Posted January 17, 2016 (edited) A tak poza tym to chciałbym mieć taką żonę.hehe. pozdrawiam. No nie widać by Ela miała złotego simlocka na prawym palcu dłoni to zawsze możesz próbować :D Ja to bym chciał by moja żonka miała taki talent jak Ela i kochała moją pasję jaką jest wędkarstwo spiningowe jak Ela kocha swoje wędkowanie. Edited January 17, 2016 by CarIvan Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted February 8, 2016 A co tu tak cichutko ? Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted February 9, 2016 Ela szykuje pewnie coś na walentynki dla forumowiczów ....... :wub: :wub: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 5, 2016 (edited) A co tu tak cichutko ? Działam ostro z nowymi modelami wahadłówek,wszystko musi być szczegółowo dopracowane paręnaście nowych modeli w przygotowaniu.Praca wre,pochłaniacz czasu. Pierwszy próbnik boleniówki A jak ktoś zobaczy czerwonego kapturka na wodą to wiadomo że to ja ;) Edited March 5, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted March 5, 2016 (edited) Działam ostro z nowymi modelami wahadłówek,wszystko musi być szczegółowo dopracowane paręnaście nowych modeli w przygotowaniu.Praca wre,pochłaniacz czasu. Pierwszy próbnik boleniówki A jak ktoś zobaczy czerwonego kapturka na wodą to wiadomo że to ja ;) Tylko koszyczka brakuje... ;) i jak testy wachadłówek? Nie cytujemy zdjęć. Proszę o zapoznanie się z regulaminem. Edited March 5, 2016 by woblery z Bielska Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 5, 2016 wszystkie przynęty dobrze jest testowac z kotwicami ;) bez kotwic jest zupełnie inna praca.. Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted March 5, 2016 A gdzie Eli Piękna buźka??? Wahadłóweczka śliczna jak jej właścicielka Boleń ma okres ochronny i pewnie Ela nie chciała kusić losu by się któryś z tych bolków nie skusił Znalazłem Coś takiego ))) http://konkurs.bass-sklep.pl/fotki/149#_=_ Swój głos oddałem Zróbmy Eli na 8 marca prezencik ))) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 5, 2016 A gdzie Eli Piękna buźka??? Wahadłóweczka śliczna jak jej właścicielka Boleń ma okres ochronny i pewnie Ela nie chciała kusić losu by się któryś z tych bolków nie skusił Znalazłem Coś takiego ))) http://konkurs.bass-sklep.pl/fotki/149#_=_ Swój głos oddałem Zróbmy Eli na 8 marca prezencik ))) Specjalnie na zamówienie buźka :rolleyes: Będzie mi niezmiernie miło jeśli zagłosujecie na moje zdjęcie konkursowe :) Raz dziennie można oddać swój głos do końca trwania konkursu to jest do końca tego miesiąca ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted March 7, 2016 Ale czad ,,Czerwony kapturek '' a gdzie koszyczek ? Fajna blaszka pod bolki z piękną sygnaturą :) Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted March 7, 2016 Tylko nos sterczy spod kaptura. Wygląda jakbyś miała zaraz odlecieć na tym kiju niczym na miotle ;) :ph34r: A tak poważnie to najlepszego z okazji jutrzejszego święta. Share this post Link to post Share on other sites