Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

No i mamy gorący lipiec ... zupełnie jak na lipcowej stronie kalendarza :) . Ojjj gorąco ;)  :D

A ja tradycyjnie, jak co miesiąc napiszę kilka słów na temat kalendarza Eli. Jak tylko wróciłem do domu po urlopie, natychmiast przerzuciłem stronę na sierpień i  ... 

... Elu, od kiedy Cię poznałem osobiście, byłem pewien, że nie zadzierasz nosa :) A ta fotografia dobitnie to udowadnia ... choć coś tam .... :rolleyes:  :D

Poprzednio napisałem, że lipiec jest gorący? Wielki błąd! Sierpień to dopiero dopiero "chara" !!!!

. ... Elu, od kiedy Cię poznałem osobiście, byłem pewien, że nie zadzierasz nosa :) A ta fotografia dobitnie to udowadnia ... choć coś tam .... :rolleyes:  :D

Coś tam zadzieram ale... nie nosa  :lol:  :lol:  :rolleyes:  B)

Tymczasem gdzieś w dziczy  :)

wz6NeYD.jpg

xy3D2IX.jpg

Jak sią okazuje klenie lubią marynistyczne motywy  :P

To trochę burzy moje pojęcie o przynętach kleniowych :o  :D

To trochę burzy moje pojęcie o przynętach kleniowych :o  :D

Życie lubi zaskakiwać  :lol:

Dokładnie tak jest. Twoje obrotówki w rozmiarze "4" też przez wielu nie były by uznane z przynętę okoniową ... a jednak :P  :D

Pierwszy września a więc trzeba przerzucić kartę w kalendarzu Eli. Koniec wakacji, pora iść do szkoły więc i Ela jak prawdziwa Pan "uczycielka" pokazuje jak się łowi ryby. A robi to z klasą, wdziękiem i ... no miło popatrzeć  :)

Przynęty Eli sprawdziły się w Finlandii i oczywiście w Polsce. Teraz czeka je test "szkierowy" ;)

Aha, słowo w sprawie październikowej strony w kalendarzu Eli. W związku z tym, że już jutro ruszam z domu za morze i nie będę mógł skomentować odsłony kolejnej strony 1-go października ... skomentuję po powrocie w październiku :P  :D

I oto słowo komentarza "październikowego" : zrobiło się tak ciepło, kolorowo i nostalgicznie ... no cóż, złota Polska jesień :)

Teraz słowo o szwedzkim teście. Obrotówka Eli i na szkierach dała radę. Największy: 81cm :D

Brawo Ty.
Mam na myśli twórcę,nie łowce.
Bez urazy i obrazy. Edited by TOMIS1975

Jeśli ktoś się zastanawia: czy kowboje łowili ryby? odpowiedź mógłby znaleźć w listopadowym kalendarzu Eli. 

Jest tam wszystko co trzeba ...no po prostu Dziki Zachód ;)  :P  :D

Robert,a myślałem że będzie coś ,,akcja znicz ". ;)

Kowbojskie kapelusze w listopadzie?Total zaskoczenie...

Nie tylko kapelusz, nie tylko :rolleyes:  ...ale obiecałem  :ph34r:  ;)  :P  :D

Edited by BOB1

Z oczywistych powodów to już mój ostatni wpis w temacie kalendarza Eli ;)

Ostatnia strona jest: świąteczna, śnieżna i mikołajowa (tylko dźwięku dzwoneczków brakuje :D)

Elka, dzięki za Twoje miłe towarzystwo przez cały 2017 :good:  :)  :)  :)

Edited by BOB1

Obrotówki rocznicowe  Long nr 5 - Polska 1918-2018  z tymi blaszkami śmiało i z czystym sumieniem święto odzyskania niepodległości można celebrować nad wodą  :P  Dla sprawy poświęcił się królik oddając swe piękne futerko na chwościki  ^_^ Waga 12 g

MIjC5qc.jpg

rr7D2FJ.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...