Eluska 4,088 Report post Posted June 6, 2017 Prezent ślubny dla wędkującej Pary :wub: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted June 10, 2017 Elka robi swoją robotę :P Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted July 1, 2017 No i mamy gorący lipiec ... zupełnie jak na lipcowej stronie kalendarza :) . Ojjj gorąco ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
SPIDERLING84 947 Report post Posted August 4, 2017 No to się w głowie nie mieści. Pozytywnie Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted August 5, 2017 A ja tradycyjnie, jak co miesiąc napiszę kilka słów na temat kalendarza Eli. Jak tylko wróciłem do domu po urlopie, natychmiast przerzuciłem stronę na sierpień i ... ... Elu, od kiedy Cię poznałem osobiście, byłem pewien, że nie zadzierasz nosa :) A ta fotografia dobitnie to udowadnia ... choć coś tam .... :rolleyes: :D Poprzednio napisałem, że lipiec jest gorący? Wielki błąd! Sierpień to dopiero dopiero "chara" !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted August 5, 2017 . ... Elu, od kiedy Cię poznałem osobiście, byłem pewien, że nie zadzierasz nosa :) A ta fotografia dobitnie to udowadnia ... choć coś tam .... :rolleyes: :D Coś tam zadzieram ale... nie nosa :lol: :lol: :rolleyes: B) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted August 5, 2017 Tymczasem gdzieś w dziczy :) Jak sią okazuje klenie lubią marynistyczne motywy :P Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted August 5, 2017 To trochę burzy moje pojęcie o przynętach kleniowych :o :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted August 5, 2017 To trochę burzy moje pojęcie o przynętach kleniowych :o :D Życie lubi zaskakiwać :lol: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted August 5, 2017 Dokładnie tak jest. Twoje obrotówki w rozmiarze "4" też przez wielu nie były by uznane z przynętę okoniową ... a jednak :P :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted August 18, 2017 W Podziękowaniu dla Taty :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 1, 2017 Pierwszy września a więc trzeba przerzucić kartę w kalendarzu Eli. Koniec wakacji, pora iść do szkoły więc i Ela jak prawdziwa Pan "uczycielka" pokazuje jak się łowi ryby. A robi to z klasą, wdziękiem i ... no miło popatrzeć :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted September 3, 2017 Model Mad King 10 cm 16,6 g na Norweskiej wodzie :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 28, 2017 Przynęty Eli sprawdziły się w Finlandii i oczywiście w Polsce. Teraz czeka je test "szkierowy" ;) Aha, słowo w sprawie październikowej strony w kalendarzu Eli. W związku z tym, że już jutro ruszam z domu za morze i nie będę mógł skomentować odsłony kolejnej strony 1-go października ... skomentuję po powrocie w październiku :P :D Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted October 10, 2017 I oto słowo komentarza "październikowego" : zrobiło się tak ciepło, kolorowo i nostalgicznie ... no cóż, złota Polska jesień :) Teraz słowo o szwedzkim teście. Obrotówka Eli i na szkierach dała radę. Największy: 81cm :D Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted October 10, 2017 (edited) Brawo Ty. Mam na myśli twórcę,nie łowce. Bez urazy i obrazy. Edited October 10, 2017 by TOMIS1975 Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted November 2, 2017 Jeśli ktoś się zastanawia: czy kowboje łowili ryby? odpowiedź mógłby znaleźć w listopadowym kalendarzu Eli. Jest tam wszystko co trzeba ...no po prostu Dziki Zachód ;) :P :D Share this post Link to post Share on other sites
chlodnica 2,824 Report post Posted November 2, 2017 Robert,a myślałem że będzie coś ,,akcja znicz ". ;) Kowbojskie kapelusze w listopadzie?Total zaskoczenie... Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted November 2, 2017 (edited) Nie tylko kapelusz, nie tylko :rolleyes: ...ale obiecałem :ph34r: ;) :P :D Edited November 2, 2017 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted December 4, 2017 (edited) Z oczywistych powodów to już mój ostatni wpis w temacie kalendarza Eli ;) Ostatnia strona jest: świąteczna, śnieżna i mikołajowa (tylko dźwięku dzwoneczków brakuje :D) Elka, dzięki za Twoje miłe towarzystwo przez cały 2017 :good: :) :) :) Edited December 4, 2017 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted June 9, 2018 Ela,- co jest,- wena Cię opuściła? Krakowski splin? Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted October 14, 2018 Nowe Reksie na większych blaszkach Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted October 18, 2018 Obrotówki rocznicowe Long nr 5 - Polska 1918-2018 z tymi blaszkami śmiało i z czystym sumieniem święto odzyskania niepodległości można celebrować nad wodą :P Dla sprawy poświęcił się królik oddając swe piękne futerko na chwościki ^_^ Waga 12 g Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted October 21, 2018 Trochę nowych wzorów Longów nr 5 waga od 10- 18 g Share this post Link to post Share on other sites
miras1983 1,827 Report post Posted October 21, 2018 Piękna biżuteria Share this post Link to post Share on other sites