Eluska 4,088 Report post Posted September 23, 2016 To już chyba drugi raz pozostawiam ocenę Twoich wyrobów ... bez komentarza :o :D :) Mam natomiast jedną wątpliwość: jak można coś takiego wrzucić do wody?! ;) Będzie tego na setki nie ma co się żałować,więc jak ktoś będzie miał ochotę to nawet może z nimi robić kule zanętowe ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
maciej smochy 12 Report post Posted September 23, 2016 Fota nr 2 brawo Klenik bajka i te czerwone paznokiety :D Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted September 23, 2016 Fajna rzeczka, ryby i łowienie A Eluska to co??? Nie fajna? :) Powinno być: Fajna Eluska, ryby i łowienie. Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted September 24, 2016 Oceniam wędkarza i wędkarstwo nie kobietę :). Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted September 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=06jeRWqR8P4 Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted September 25, 2016 Te obrotki to istne skarby!!!! Cudny wykon. Najpiękniejsza wędkarska biżuteria. :) Eluś. Pisz do kolegi Pluszszcz. Zna sie na tytanie wiec i wanad może obrobi. Jest tu jeszcze kilku innych robiących na CNC. Musisz jednak napisać w innym dziale, może "KUPIĘ/ZAMIENIĘ". Tak 3maj!!!! Pomysłów widzę że ci nie brakuje. :* :) Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek gżybek 813 Report post Posted September 30, 2016 (edited) Wiróweczki tak orginalne jak winylowy the wall z 79 a nie jak Cd lub nie daj boże nagrany na pendrajwie. Edited September 30, 2016 by krzysiek gżybek Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted September 30, 2016 Moja nowa retro bansóweczka do 3 t :) pod kolor obrotówek Obrotówko kolczyk sygnaturowany,będą takie obrotóweczki w rozmiarach od 00 do 3 Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted September 30, 2016 (edited) Ta "sałatka" z tymi kablami i tablicą to też niezłe retro!!!! Uważaj dziecko bo takie prądy nie pieszczą!!! :( Kolczyk-skrzydełko świetne. Zarowno kolorystycznie jak i ciekawy wzorek. ___________ Edited September 30, 2016 by trout master Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 30, 2016 (edited) Noooo szacun za to, że dostrzegłeś jakieś kable, tablicę (korki) ... ja dopiero teraz to zauważyłem ;) :) Edited September 30, 2016 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted September 30, 2016 Ta "sałatka" z tymi kablami i tablicą to też niezłe retro!!!! Uważaj dziecko bo takie prądy nie pieszczą!!! :( Kolczyk-skrzydełko świetne. Zarowno kolorystycznie jak i ciekawy wzorek. ___________ Mam fajna instalacje retro elektryki na bakelitowych tablicach i nawet jak będzie przeprowadzony remoncik to tablic zostaną. Nie martw się chłopcze :D mam różnicówki,a za jakiś czas mętlik kabli zniknie. Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted September 30, 2016 Noooo szacun za to, że dostrzegłeś jakieś kable, tablicę (korki) ... ja dopiero teraz to zauważyłem ;) :) Jestem "zboczony" na punkcie "zabójczej sałatki" ktora w sprzyjających warunkach potrafi spalić nie tylko pomieszczenie a wszystko co wokół niej jest. :( Eluś. :) Wierzę że masz "dobrego ducha" ktory czuwa nad bezpieczeństwem tego wszystkiego. Szkoda byłoby gdyby zostało po Tobie trochę przynęt i Twoj wątek na JB. :( Ćwicz i ciśnij te ... 3t. :D ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted September 30, 2016 Apropos bakelitu jadłam niedawno zupę z pędów bambusa i muszę opisać swoje wrażenia - śmierdziało przypalonym bakelitem nie wiem jak można to jeść :huh: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 30, 2016 Gdzie to jadłaś? może cię wkręcili? ;) Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted September 30, 2016 Gdzie to jadłaś? może cię wkręcili? ;) Zwykły polski krupnik, ale w swoim warsztacie. Pomiedzy taką "sałatką" wszystko może sie przypalić. :D ;) Chyba przypalę jutro bakelit zamiast ... i spróbuję tej zupy ... poniuchać. :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted October 2, 2016 Osoby które są zainteresowane Eluskowym kalendarzem na 2017r. są proszone o kontakt priv.w celu rezerwacji i wpłacenia zaliczki.Krótka limitowana edycja :) Share this post Link to post Share on other sites
chlodnica 2,824 Report post Posted October 2, 2016 No nie,foto wymiata... :) Aż strach się bać jakie fotki w letnie miesiące. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 2, 2016 Piękna kobieta , piękny krajobraz , piękne zdjęcie :) .Ale gdybym zawiesił w domu taki kalendarz , to skończyło by się pięknym pozwem rozwodowym :D . Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted October 2, 2016 (edited) Szczerze współczuję :( Moja żona jest pierwszym krytykiem walorów artystycznych zawartych w corocznym kalendarzu "Playboy" ... do tego od wielu już lat, sama mi go kupuje, z okazji choinki i moich urodzin w tym czasie. :P :D Edited October 2, 2016 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 2, 2016 Szczerze współczuję :( Moja żona jest pierwszym krytykiem walorów artystycznych zawartych w corocznym kalendarzu "Playboy" ... do tego od wielu luż lat, sama mi go kupuje, z okazji choinki i moich urodzin w tym czasie. :P :D Szczerze zazdroszczę :) . Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted October 2, 2016 Piękna kobieta , piękny krajobraz , piękne zdjęcie :) .Ale gdybym zawiesił w domu taki kalendarz , to skończyło by się pięknym pozwem rozwodowym :D . Ja tam mam inne podejście lubię popatrzeć na ładne kobiety bez zazdrości ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted October 2, 2016 To ciekawe zjawisko socjologiczne, warte obgadania ... ale na pewno ni w tym pięknym wątku ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted October 2, 2016 Ja tam mam inne podejście lubię popatrzeć na ładne kobiety bez zazdrości ;) :) To byś się dogadała z moją żoną ( i ze mną też :P ) ;) Po prostu ... piękne jest piękne i tyle :) Share this post Link to post Share on other sites
Voiteh 478 Report post Posted October 2, 2016 Eluśka ładna i sympatyczna dziewczyna ^_^ https://www.youtube.com/watch?v=asMgHpbicf8 :good: Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted October 2, 2016 Najlepszy Lusia w tej Twojej "wejściówce" jest ten "hijab". No i ... oczy. :) Widzę że nawet odzież sama tworzysz. Pomysłów ci nie brakuje. :) Share this post Link to post Share on other sites