Eluska 4,088 Report post Posted May 7, 2016 Będą blaszki z 1 mm ( jak będą się samoistnie wynurzać- to trafią na złom) , 1.5 mm to już w miarę normalna grubość , 2 mm oraz 2.5 mm , być może z 3 mm blachy także zobaczy się jak się to będzie krępowało- pamiętajcie że ja kobietka a nie jakiś kowal Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 7, 2016 Marcin dł.10 cm waga 21 g Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek gżybek 813 Report post Posted May 7, 2016 Z 1 będą oky.strugam z 0,75 i też jest dobrze Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 7, 2016 (edited) Słiczne blaszki ... poprosze o jedną taką prosto od serca Edited May 7, 2016 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 8, 2016 Słiczne blaszki ... poprosze o jedną taką prosto od serca Mam dla Ciebie taka jedną wyjątkową :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted May 8, 2016 ...farciarz ! :( :angry: :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 8, 2016 Miras 10 cm 21 g Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted May 8, 2016 a Pietrkowi blaszkę wyklepiesz ........ ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 9, 2016 a Pietrkowi blaszkę wyklepiesz ........ ;) :) Czemu by nie, realizacja z własnym napisem od 10 szt. więcej inf.priv Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 9, 2016 7 cm 7 g Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 10, 2016 Wyczekiwane gniazdo do XElki :) Nie wszystkie urządzenia mogę wam pokazać trzeba było niektóre ocenzurować :ph34r: W płomieniach wykluwa się serce XElki :wub: W czwartek pierwsze gotowe modele :D Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted May 10, 2016 To fartuszek roboczy? Gustowny :wub: . A tak na poważnie to ekipa z Jerkbaita rusza na Syrsan w piątek . W czwartek wieczorem pakujemy graty w Józefosławiu koło Piaseczna. Może byś podjechała i wzięła kilka jeszcze ciepłych cudeniek na testy? Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 10, 2016 Ja sobie wyobrażam jakie tam musiało być piekło przy takim palniku i takiej kobietce))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 11, 2016 To fartuszek roboczy? Gustowny :wub: . A tak na poważnie to ekipa z Jerkbaita rusza na Syrsan w piątek . W czwartek wieczorem pakujemy graty w Józefosławiu koło Piaseczna. Może byś podjechała i wzięła kilka jeszcze ciepłych cudeniek na testy? Czwartkowy wieczór mam zajęty,a poza tym sama najpierw muszę wypróbować jak pracują i czy wszytko gra,a dopiero potem mogą iść w świat. Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted May 11, 2016 Ja sobie wyobrażam jakie tam musiało być piekło przy takim palniku i takiej kobietce))))))) Uważaj chłopie bo buchniesz płomieniem... :wacko: ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 15, 2016 (edited) Projekt skończony XElka gotowa :) 20 cm 80 g !!!!!!!!! Nieźle trzeba się namęczyć przy szlifowaniu :o Wykańczam je w kilku różnych wersjach szlifów Do łask powrócił bębenek do obróbki wibrościernej który najbardziej przydaje się przy biżuterii . Blacha 2 mm grubości być może skusze się i na 3 mm tylko gdzie takim klockiem łowić :blink: Bliźniaczki Co za linia... :P Siostrzyczki Ciekawe ilu z was wędkujących przez lata zorientowało się że wahadłówka to jednak jest rodzaj żeński :D :D :D Tu widać skale przedsięwzięcia Edited May 15, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted May 15, 2016 Widziałem różne blachy ale pierwszy raz spotykam się z ... pociągającą :D Super robota. Brawo :) Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted May 15, 2016 (edited) "Ciekawe ilu z was wędkujących przez lata zorientowało się że wahadłówka to jednak jest rodzaj żeński" :D :D :D Po zachowaniu można się było domyślić. I ta :good: i "ta" się ... waha. :( Co do lini to każda piękna. :whistling: :rolleyes: Edited May 15, 2016 by trout master Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 16, 2016 Na 7 fotce to jest chyba baletnica w puentach )) niejeden szczupal będzie z nimi tańczył. A i umięśnione sumiska też pewnie wyjdą ze swych podwodnych norek by spróbować swych sił np. w tangu Share this post Link to post Share on other sites
inter 493 Report post Posted May 16, 2016 ale cudeńka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 17, 2016 Dla pewnego miłośnika pająków ... :) Share this post Link to post Share on other sites
ferrox 130 Report post Posted May 17, 2016 Nie chwaliłaś się :P Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 17, 2016 (edited) To są już czerwcowe Wiadomości Wędkarskie??? mam majowe i Eli tam nie ma. Pająki są super . Na pewno w pudełku z przynętami mole sie nie zalęgną gdy taki woblerek w nim będzie mieszkał ))))) ( dla posiadaczy pudełek z muszkami może sie to okazać rewelacyjne rozwiazanie - miałem raz kłopot z molem który mi troszke przetrzebił skrzydełka muszek ). Łowiłem ostatnio Kwiatkowym woblerem od Eli. Pięknie sie mienią te pastelowe kolory. Pstrągi aż piszczały z zachwytu. Kilka fajnych kabanków okazało się koneserami sztuki i nie mogło się oprzeć pokusie degustacji woblerka ))))) Edited May 17, 2016 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 18, 2016 Nie chwaliłaś się :P Ubiegłeś mnie.Zapraszam do lektury :P Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted May 18, 2016 ... śliczny artykuł. Gratuluję :) Share this post Link to post Share on other sites