Eluska 4,088 Report post Posted April 25, 2016 Oby tylko patrzyli. Pewnie tacy się znajdą co wobka zamiast świerszczyka wezmą i w krzaki pobiegną . :rolleyes: :ph34r: Nie wnikam co będą z nim robić po zakupie :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 25, 2016 Ciekawe z jakich bajek zaczerpnęłaś wzór na ostatniego wobka. ;) Na kalkomani go drukujesz i kleisz? Gdyby był bez steru to na breloczek do kluczy byłby jak znalazł. :) Z bajek dla dużych dziewczynek :) Nic nie powiem zaraz byście chcieli żeby wszytko wam zdradzać ^_^ Na życzenie mogę zrobić bez steru. Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted April 25, 2016 Z bajek dla dużych dziewczynek :) Nic nie powiem zaraz byście chcieli żeby wszytko wam zdradzać ^_^ Na życzenie mogę zrobić bez steru. gorzej będzie jak przy łowieniu będzie ławica gapiących rybek płyneła za wobkiem.. :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted April 25, 2016 "Z bajek dla dużych dziewczynek :) Nic nie powiem zaraz byście chcieli żeby wszytko wam zdradzać ^_^ Na życzenie mogę zrobić bez steru." ------------ Zrobimy machniom???? Ty mi bez steru i ja Tobie bez. "Malowanie", WIELKOŚĆ i wersję możesz wybrać. ;). :D Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 25, 2016 (edited) Brawo Pani Elżbieto! Jako wielbiciel filmów Luisa Bunuel'a ostatnią Pani prezentację mogę porównać do mieszanki "Dyskretnego uroku burżuazji" z "Mrocznym przedmiotem pożądania" z domieszką "Mrożonego Pepermintu". Reakcja kolegów z forum była do przewidzenia (takiej się Pani zapewne spodziewała) więc riposty to po prostu ... "Anioł zagłady" :ph34r: :D PS tym , którzy nie znają polecam te tytuły ;) :) Edited April 25, 2016 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
spidi 184 Report post Posted April 25, 2016 że ja na to wcześniej nie wpadłem banalne założenie wiadomo że na gołą babe wszystko walnie to apropo tych blaszek wykonanie super Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 25, 2016 ------------ Zrobimy machniom???? Ty mi bez steru i ja Tobie bez. "Malowanie", WIELKOŚĆ i wersję możesz wybrać. ;). :D Priv. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted April 25, 2016 No to widzę, że moje modły przyniosły zamierzony skutek. Czy nie sądzicie, że "Pantaleon i wizytantki" byłoby trafioną nazwą dla woblerka? Według mnie Bunuel ze swoimi odjazdami na boki bardziej pasuje do wersji bez steru. Ech, a gdyby stworzyć wabik nawiązujący do mojego ulubionego Eduardo Mendozy...Fajnie, że łyknęliście moje zgorszenie. Chociaż matowa zakonnica na mocno słoneczny dzień i klarowną wodę. Kto wie? Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 25, 2016 Halo Houston! halo Houston!! ... Maciej ma problem!!! Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted April 25, 2016 Houston to jakiś moderator, którego nie znam? A jedyny problem to mogę mieć z tym, czy za tydzień wybrać się na szczupaki czy bolenie. Znikam bo zdryfowaliśmy i zaraz od Pani Elżbiety po uchu dostanę. Share this post Link to post Share on other sites
Pietruk 843 Report post Posted April 26, 2016 (edited) Dziś dostałem cukierka pachanącego. Jeszcze tak zapakowanej przesyłki nie miałem, a zapach.... w całym mieszkaniu :D Czym to pachnie Elu? [attachment=317472:DSC_0355.JPG] A w środku to co zamówione :lol: Zamówiłem po sztuce, a tu w ilościach hurtowych  :clappinghands: :highfive:. Wykonanie super. Dziękuję. [attachment=317482:DSC_0356.JPG] Edited April 26, 2016 by Pietruk Share this post Link to post Share on other sites
darogryf 150 Report post Posted April 26, 2016 Takie okazy można połapać na Eluski. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 26, 2016 Dziś dostałem cukierka pachanącego. Jeszcze tak zapakowanej przesyłki nie miałem, a zapach.... w całym mieszkaniu :D Czym to pachnie Elu? DSC_0355.JPG A w środku to co zamówione :lol: Zamówiłem po sztuce, a tu w ilościach hurtowych  :clappinghands: :highfive:. Wykonanie super. Dziękuję. DSC_0356.JPG To zapach Gardenii...bardzo Eluskowy :) Niech blaszki dobrze służą :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 26, 2016 Takie okazy można połapać na Eluski. Cudo :wub: buziaka na pożegnanie dostał? :P Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted April 26, 2016 Takie okazy można połapać na Eluski. Co to za pstrąg? na tęczaka mi nie wygląda, jakaś hybryda tęczka z żródlakiem? Śliczna blaszka , ciemna barwa - pasuje pod kolorystykę tego pstrąga :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted April 27, 2016 (edited) Jakie masz wyniki badań? :P W tym tyg.odlewam gniazdo pod 20 cm będzie się działo :D A na razie nowy piękny projekcik Ten projekt to mi sie bardzo podoba :) Edited April 27, 2016 by Del Toro Share this post Link to post Share on other sites
daroo2009 405 Report post Posted April 27, 2016 Kolego marcin wojtczak ta rybka to jest teczak po prostu w wersji "smolt" nie wybarwiony. Zadna mieszanka, zwykly teczak. Wierz mi wiem co mowie mam tego pod opieka jakies 100ton :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 27, 2016 Mam już wszystkie elementy do odlania gniazda XElki,trzeba było się nieźle nakombinować żeby odchudzić całe gniazdko bo całość by ważyła ze 20 kg,a ja przecież drobna kobietka jestem ;) Stempelek to 30 godzin szlifowania :excl: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 27, 2016 (edited) Po prostu ... "Mały Wielki człowiek" :D (zadziwiasz :rolleyes: :) ) Edited April 27, 2016 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted April 28, 2016 Ile to te małe rączki potrafią zdziałać :) Share this post Link to post Share on other sites
darogryf 150 Report post Posted April 28, 2016 (edited) Zapomniałeś dodać, że rączki polskie, a nie chińskie. :D Edited April 28, 2016 by darogryf Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 28, 2016 (edited) Pstrągowy model dancing nymph 6 cm 5 g Piękny pstrążek złowiony na nymph Edited April 28, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted April 28, 2016 Elka masz może coś malutkiego na klenie? Chciał bym złowić kluchę na żelazo bo jeszcze nigdy w życiu nie próbowałem. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 28, 2016 Elka masz może coś malutkiego na klenie? Chciał bym złowić kluchę na żelazo bo jeszcze nigdy w życiu nie próbowałem. 3 g Ele i księżyce 7 g Share this post Link to post Share on other sites
darogryf 150 Report post Posted April 28, 2016 Elu czy masz coś jeszcze w kapeluszu? Share this post Link to post Share on other sites