Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Jakie masz wyniki badań? :P

W tym tyg.odlewam gniazdo pod 20 cm będzie się działo :D

Jeśli chodzi o materiał genetyczny to lekarz powiedział, że jednostka grom i czerwone berety w jednym.

Czekamy na postępy prac :)

Piękne są Twoje prace.

Co to za rzeka na zdjęciach z pstrągami?

Rzeczki na literę C...... i  G........  ;)

Piękne są Twoje prace.

Co to za rzeka na zdjęciach z pstrągami?

Nie mów pod żadnym pozorem.

Wenus z Piaseczna na blaszce, to jest to :D

Adaś fajne paznokietki :D

@Eluska, spinnerman

Ostro kończycie. Może zadziory by choć usunąć? :)

To są pierwsi naśladowcy stylu malowania Eli. No, ciekawie sie zapowiada :lol:

To jest Eluśka Stajl :D

@Eluska, spinnerman

Ostro kończycie. Może zadziory by choć usunąć? :)

Ja tam lubię dodatkowe atrakcje  ;)

...zapytam więc Pani Elżbieto

czy do tej uroczej blachy, zdobionej kształtami iście przepięknej urody, planuje Pani dołączyć (jak w wielu innych modelach) warstwę wierzchnią ? :)

...zapytam więc Pani Elżbieto

czy do tej uroczej blachy, zdobionej kształtami iście przepięknej urody, planuje Pani dołączyć (jak w wielu innych modelach) warstwę wierzchnią ? :)

Akurat do tego modelu nie będzie nic dodatkowego jest gotowa już sama w sobie j.w. tylko wygiąć.Tak jak w Mad kingu 

Edited by Eluska

To bardzo słuszna koncepcja :D

Pozdrawiam :)

Te przynęty wciągają a nawet kręcą narkotycznie ... to na czym mają być ważone?  :P  :D

Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów.

Ja tam lubię dodatkowe atrakcje  ;)

dtxZi3x.jpg

Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro. :D ;) :)

Niczego nie wywołam. Jestem wrażliwy choć bezczelny. Proszę o zachowanie merytoryki w wątku :angry:

Niczego nie wywołam. Jestem wrażliwy choć bezczelny. Proszę o zachowanie merytoryki w wątku :angry:

Bardzo starannie wykonane przynęty. Znam bezczelniejszych (nie chwaląc się...). Będę się za Was modlił. Janusz, pomocy!!!

Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów.

(...)Janusz, pomocy!!!

Po wnikliwym rozpatrzeniu prośby, szerokich konsultacjach oraz głębokiej zadumie, 

:doh:

Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro. :D ;) :)

Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy   :P  teraz taka moda na spodnie z dziurami  :rolleyes:

Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy  :lol:  :lol:  :lol:

Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 + :)

YkOHd77.jpg

AJmemuA.jpg

LVjSZVo.jpg

hsfzHTS.jpg

UMmdv5O.jpg

Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha  :lol:

Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy   :P  teraz taka moda na spodnie z dziurami  :rolleyes:

Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy  :lol:  :lol:  :lol:

Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 + :)

Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha  :lol:

Oby tylko patrzyli. Pewnie tacy się znajdą co wobka zamiast świerszczyka wezmą i w krzaki pobiegną .  :rolleyes:  :ph34r:

Jak miałem "dzieścia" lat też taka moda była. Nauczycielka mówiła że wygladam jak Chrystus zdjęty z krzyża. :(
Przepraszam z zdenerwowanie jeżeli łapię się w tych "chłopcach".

Ciekawe z jakich bajek zaczerpnęłaś wzór na ostatniego wobka. ;)
Na kalkomani go drukujesz i kleisz? Gdyby był bez steru to na breloczek do kluczy byłby jak znalazł. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...