Tomek88 1,843 Report post Posted April 21, 2016 Jakie masz wyniki badań? :P W tym tyg.odlewam gniazdo pod 20 cm będzie się działo :D Jeśli chodzi o materiał genetyczny to lekarz powiedział, że jednostka grom i czerwone berety w jednym. Czekamy na postępy prac :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 22, 2016 Na dobre zakończenie dnia ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 22, 2016 Piękne są Twoje prace. Co to za rzeka na zdjęciach z pstrągami? Rzeczki na literę C...... i G........ ;) Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted April 22, 2016 Piękne są Twoje prace. Co to za rzeka na zdjęciach z pstrągami? Nie mów pod żadnym pozorem. Share this post Link to post Share on other sites
spinnerman 9,064 Report post Posted April 22, 2016 Eluska, on 22 Apr 2016 - 19:57, said: Na dobre zakończenie dnia ;) Jestem za :good: Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted April 22, 2016 Adaś fajne paznokietki :D Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted April 22, 2016 @Eluska, spinnerman Ostro kończycie. Może zadziory by choć usunąć? :) Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted April 22, 2016 Jestem za :good: To są pierwsi naśladowcy stylu malowania Eli. No, ciekawie sie zapowiada :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted April 22, 2016 Wenus z Piaseczna na blaszce, to jest to :D Share this post Link to post Share on other sites
spinnerman 9,064 Report post Posted April 22, 2016 Adaś fajne paznokietki :D @Eluska, spinnerman Ostro kończycie. Może zadziory by choć usunąć? :) To są pierwsi naśladowcy stylu malowania Eli. No, ciekawie sie zapowiada :lol: To jest Eluśka Stajl :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 22, 2016 @Eluska, spinnerman Ostro kończycie. Może zadziory by choć usunąć? :) Ja tam lubię dodatkowe atrakcje ;) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 22, 2016 ...zapytam więc Pani Elżbieto czy do tej uroczej blachy, zdobionej kształtami iście przepięknej urody, planuje Pani dołączyć (jak w wielu innych modelach) warstwę wierzchnią ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 22, 2016 (edited) ...zapytam więc Pani Elżbieto czy do tej uroczej blachy, zdobionej kształtami iście przepięknej urody, planuje Pani dołączyć (jak w wielu innych modelach) warstwę wierzchnią ? :) Akurat do tego modelu nie będzie nic dodatkowego jest gotowa już sama w sobie j.w. tylko wygiąć.Tak jak w Mad kingu Edited April 22, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 22, 2016 To bardzo słuszna koncepcja :D Pozdrawiam :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebait 273 Report post Posted April 23, 2016 No nie ... waga do ważenia .. koksu :-). O ja pierdziu... Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 23, 2016 Te przynęty wciągają a nawet kręcą narkotycznie ... to na czym mają być ważone? :P :D Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted April 23, 2016 Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów. Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted April 23, 2016 Ja tam lubię dodatkowe atrakcje ;) Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro. :D ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 23, 2016 Niczego nie wywołam. Jestem wrażliwy choć bezczelny. Proszę o zachowanie merytoryki w wątku :angry: Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted April 23, 2016 Niczego nie wywołam. Jestem wrażliwy choć bezczelny. Proszę o zachowanie merytoryki w wątku :angry: Bardzo starannie wykonane przynęty. Znam bezczelniejszych (nie chwaląc się...). Będę się za Was modlił. Janusz, pomocy!!! Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted April 23, 2016 Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów. (...)Janusz, pomocy!!! Po wnikliwym rozpatrzeniu prośby, szerokich konsultacjach oraz głębokiej zadumie, :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 25, 2016 Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro. :D ;) :) Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy :P teraz taka moda na spodnie z dziurami :rolleyes: Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów. Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy :lol: :lol: :lol: Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 + :) Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha :lol: Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted April 25, 2016 Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy :P teraz taka moda na spodnie z dziurami :rolleyes: Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy :lol: :lol: :lol: Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 + :) Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha :lol: Oby tylko patrzyli. Pewnie tacy się znajdą co wobka zamiast świerszczyka wezmą i w krzaki pobiegną . :rolleyes: :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted April 25, 2016 Jak miałem "dzieścia" lat też taka moda była. Nauczycielka mówiła że wygladam jak Chrystus zdjęty z krzyża. :( Przepraszam z zdenerwowanie jeżeli łapię się w tych "chłopcach". Ciekawe z jakich bajek zaczerpnęłaś wzór na ostatniego wobka. ;) Na kalkomani go drukujesz i kleisz? Gdyby był bez steru to na breloczek do kluczy byłby jak znalazł. :) Share this post Link to post Share on other sites