darogryf 150 Report post Posted March 28, 2016 A ja wymyśliłem nowy motyw na woblerki a nawet dwa. Ela całkowicie zaskoczona. Share this post Link to post Share on other sites
bobesku 4,608 Report post Posted March 29, 2016 Pokrowiec na wahadło mnie zwalił z nóg (w pozytywnym znaczeniu) ,patrze na to piąty raz i mi się gęba cieszy :D ....@Pride ma konkurencje .... B) Share this post Link to post Share on other sites
Pride 5,668 Report post Posted March 29, 2016 Ja przez dłuższą chwilę nie mogłem wykminić co to za niebieska rybka :D dopiero jak zobaczyłem oko to ogarnąłem, ze pyszczek pełni rolę otworu woreczka :) sam ostatnio zbierałem materiały na zrobienie kilku piórników wędkarskich, wszystko mam prócz.... czasu :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 30, 2016 Pokrowiec na wahadło mnie zwalił z nóg (w pozytywnym znaczeniu) ,patrze na to piąty raz i mi się gęba cieszy :D ....@Pride ma konkurencje .... B) A co pokrowiec w dobrym guście musi być ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 30, 2016 (edited) Dzisiaj sobie troszkę posiedziałam w warsztacie :) Mad king dwa rodzaje na próbę nowy grubszy model 30 g wyszedł perfekt :P Efekt dzisiejszej pracy :wub: Czekam na kolejne zamówienia Edited March 30, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
kacper524 1,235 Report post Posted March 30, 2016 Jaka jest długość i waga tych blaszek? [attachment=310457:QZFh2EA.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 30, 2016 Jaka jest długość i waga tych blaszek? QZFh2EA.jpg Małe boleniówki ( coś mi się wydaje ze pstrągi też je polubią ;) ) dł. 8,5 cm waga 10 g będzie też grubsza wersja z 1,5 mm blachy 15 g Share this post Link to post Share on other sites
kacper524 1,235 Report post Posted March 30, 2016 Wysłałem pw :) Share this post Link to post Share on other sites
Bryzers 49 Report post Posted March 30, 2016 Byłem ostatnio nad Jeziorką. Spotkałem znajomego. Biorą?. Tak ale na Reksia. ??? Teraz się wszystko wyjaśniło. Pełen szacunek. Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted March 30, 2016 .... Tak ale na Reksia. ??? Teraz się wszystko wyjaśniło. Pełen szacunek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted March 30, 2016 (edited) Eluś , świetne miejsce wybrałaś na testy tych boleniówek nad wisłą "czerwony kapturek nad wisłą " :P . W ostatnich Wiadomościach Wędkarskich jest zgłoszenie bolenia z września zeszłęgo roku ,dokładnie z tego samego miejsca 6.7 kg albo 7,6 kg i o ile pamiętam 88 cm !!!! Przypuszczam że to jeden z 5-10 największych boleni w Polsce. Aż dziw bierze że w tak bardzo zadeptanym przez mięsiarzy miejscu uchował się taki boleń. Oj jak warto będzie się wybrać z twoimi blaszkami w to miejsce Edited March 30, 2016 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 30, 2016 Byłem ostatnio nad Jeziorką. Spotkałem znajomego. Biorą?. Tak ale na Reksia. ??? Teraz się wszystko wyjaśniło. Pełen szacunek. Uśmiałam się :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 31, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=na8oaWlz-Os Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 31, 2016 W związku z dużym zainteresowaniem na 20 cm XElkę pytanie do Was czy są chętni na większe modele,jeżeli tak to jakiej wielkości? :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 7, 2016 Pszczółka Maja sobie lata ooo zbiera nektar dziś na kwiatach,a tam Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie :P Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 7, 2016 Potrafisz, kreatywnie zaskoczyć ;) :D Super :) Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted April 7, 2016 Ten Gucio pewnie walnął miodek z ... procentami bo jakieś takie oczka ma ... zakręcone. :( Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 8, 2016 (edited) Boleniówki Slim Fast dł. 9 cm waga 13 g Big Slim dł. 12 cm waga 15 g Edited April 8, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted April 8, 2016 W związku z dużym zainteresowaniem na 20 cm XElkę pytanie do Was czy są chętni na większe modele,jeżeli tak to jakiej wielkości? :rolleyes: Moim zdanie blacha 20 cm jest za duża. Trzeba już zbroić w 2 kotwice. Max. 15 cm. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 8, 2016 Moim zdanie blacha 20 cm jest za duża. Trzeba już zbroić w 2 kotwice. Max. 15 cm. Chyba jednak nie jest bo tabun ludzi czeka na 20 cm XElkę .Sprzedaję nie uzbrojone przynęty więc będą sobie zbroić wedle uznania Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted April 8, 2016 To moje zdanie. BiG Slimy na szczupaka też się sprawdzę . Po ile i gdzie można kupić? Jak one pracują? Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 8, 2016 (edited) Tutaj https://www.facebook.com/przynetyeluska/ lub napisać do mnie wiadomość prywatną.Pracują energicznie i agresywnie jak na boleniówkę,bo z reguły to boleniówki o flaki z olejem ;) Edited April 8, 2016 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted April 8, 2016 (edited) Bolenióweczki piersza klasa. Nie lubie boleniówek pracujących jakby im za to płacono w rublach albo innych drachmach. A te wyglądają na całkiem sympatyczne powinny ładnie lusterkować. A nie pogryzły cię te mrówki przy robieniu zdjęć? :rolleyes: fajne kotwiczki to chyba barbariany VMC Edited April 8, 2016 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 10, 2016 Bolenióweczki piersza klasa. Nie lubie boleniówek pracujących jakby im za to płacono w rublach albo innych drachmach. A te wyglądają na całkiem sympatyczne powinny ładnie lusterkować. A nie pogryzły cię te mrówki przy robieniu zdjęć? :rolleyes: fajne kotwiczki to chyba barbariany VMC Nie gryzły zwierzaki mnie lubią ;) Zgadza się to barbariany z mikroskopijnymi zadziorkami . Share this post Link to post Share on other sites