Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Pokrowiec na wahadło mnie zwalił z nóg (w pozytywnym znaczeniu) ,patrze na to  piąty raz i mi się gęba cieszy :D ....@Pride ma konkurencje .... B)

Ja przez dłuższą chwilę nie mogłem wykminić co to za niebieska rybka :D dopiero jak zobaczyłem oko to ogarnąłem, ze pyszczek pełni rolę otworu woreczka :) sam ostatnio zbierałem materiały na zrobienie kilku piórników wędkarskich, wszystko mam prócz.... czasu :D

Pokrowiec na wahadło mnie zwalił z nóg (w pozytywnym znaczeniu) ,patrze na to  piąty raz i mi się gęba cieszy :D ....@Pride ma konkurencje .... B)

A co pokrowiec w dobrym guście musi być  ;)  :D

Dzisiaj sobie troszkę posiedziałam w warsztacie  :)

Xypc2UE.jpg

TA2Tujt.jpg

s9leMUD.jpg

HPopFmp.jpg

qF0SrG9.jpg

qkU5Bro.jpg

Oo6WMPz.jpg

cMWBWTH.jpg

Mad king dwa rodzaje na próbę nowy grubszy model 30 g wyszedł perfekt  :P

ayaj5cV.jpg

aVPEXcL.jpg

0dPsbMA.jpg

Efekt dzisiejszej pracy  :wub:

Jvlt1Xu.jpg

QZFh2EA.jpg

Czekam na kolejne zamówienia

Edited by Eluska

Jaka jest długość i waga tych blaszek?

attachicon.gifQZFh2EA.jpg

Małe boleniówki  ( coś mi się wydaje ze pstrągi też je polubią ;) ) dł. 8,5 cm  waga 10 g będzie też grubsza wersja z 1,5 mm blachy 15 g

Byłem ostatnio nad Jeziorką. Spotkałem znajomego. Biorą?. Tak ale na Reksia. ??? Teraz się wszystko wyjaśniło.
Pełen szacunek.

.... Tak ale na Reksia. ??? Teraz się wszystko wyjaśniło.
Pełen szacunek.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:    ;)

Eluś , świetne miejsce wybrałaś na testy tych boleniówek nad wisłą "czerwony kapturek nad wisłą " :P . W ostatnich Wiadomościach Wędkarskich jest zgłoszenie bolenia z września zeszłęgo roku ,dokładnie z tego samego miejsca 6.7 kg albo 7,6 kg i o ile pamiętam  88 cm !!!!  Przypuszczam że to jeden z 5-10 największych boleni w Polsce. Aż dziw bierze że w tak bardzo zadeptanym przez mięsiarzy miejscu uchował się taki boleń. Oj jak warto będzie się wybrać z twoimi blaszkami w to miejsce

Edited by marcin wojtczak

Byłem ostatnio nad Jeziorką. Spotkałem znajomego. Biorą?. Tak ale na Reksia. ??? Teraz się wszystko wyjaśniło.
Pełen szacunek.

Uśmiałam się  :lol:

W związku z dużym zainteresowaniem na 20 cm XElkę pytanie do Was czy są chętni na większe modele,jeżeli tak to jakiej wielkości? :rolleyes: 

Pszczółka Maja sobie lata ooo zbiera nektar dziś na kwiatach,a tam Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie  :P

UtCGiIs.jpg

z1Ua612.jpg

Xi2PuMZ.jpg

Potrafisz, kreatywnie zaskoczyć ;)  :D

Super :)

Boleniówki

Slim Fast dł. 9 cm waga 13 g

Big Slim dł. 12 cm waga 15 g

5xUUAIn.jpg

4EyK9gY.jpg

evmWVkd.jpg

gO3GzHM.jpg

iMGOy0I.jpg

qEMjuh4.jpg

UKVgeyq.jpg

Edited by Eluska

W związku z dużym zainteresowaniem na 20 cm XElkę pytanie do Was czy są chętni na większe modele,jeżeli tak to jakiej wielkości? :rolleyes: 

Moim zdanie blacha 20 cm jest za duża. Trzeba już zbroić w 2 kotwice. Max. 15 cm.

Moim zdanie blacha 20 cm jest za duża. Trzeba już zbroić w 2 kotwice. Max. 15 cm.

Chyba jednak nie jest bo tabun ludzi czeka na 20 cm XElkę .Sprzedaję nie uzbrojone przynęty więc będą sobie zbroić wedle uznania

To moje zdanie.

BiG Slimy na szczupaka też się sprawdzę . Po ile i gdzie można kupić? Jak one pracują?

Bolenióweczki piersza klasa. Nie lubie boleniówek pracujących jakby im za to płacono w rublach albo innych drachmach. A te wyglądają na całkiem sympatyczne  powinny ładnie lusterkować. A nie pogryzły cię te mrówki przy robieniu zdjęć? :rolleyes:

fajne kotwiczki  to chyba barbariany VMC

Edited by marcin wojtczak

Bolenióweczki piersza klasa. Nie lubie boleniówek pracujących jakby im za to płacono w rublach albo innych drachmach. A te wyglądają na całkiem sympatyczne  powinny ładnie lusterkować. A nie pogryzły cię te mrówki przy robieniu zdjęć? :rolleyes:

fajne kotwiczki  to chyba barbariany VMC

Nie gryzły zwierzaki mnie lubią  ;)

Zgadza się to barbariany z mikroskopijnymi zadziorkami .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...