joker 5,503 Report post Posted March 8, 2016 Najlepszego dla jedynej kobiety pośród Lurebuilderów na tym Forum, a może i w całym kraju :D Share this post Link to post Share on other sites
ManieQ 1,340 Report post Posted March 8, 2016 Dokładnie Robert, ja też się przyłączam do najserdeczniejszych życzeń :) Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted March 8, 2016 Ela , dużo uśmiechów dla Ciebie i żeby dusza była pogodna i uśmiechnięta jak i buzia . :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted March 8, 2016 (edited) Faktycznie jakby nie ten stadion w tle można by dodać tytuł: "za górami, za lasami, za siedmioma rzekami..." Najlepszego z okazji dnia kobiet dla jedynej kobiecej złotej rączki na naszym forum. Jeśli już mogę skorzystać z okazji to przypominam się apropos wahadełka kręcącego się wokół własnej osi dla mnie. Obiecane miałem :D Oglądając, natomiast ten filmik zaintrygowało mnie wahadełko kręcące się dość szybko wokół własnej osi i wpadłem na pomysł zastosowania go, przygarnąłbym ze 2-3 takie koło 10-12cm wirujące jakby dało radę. Edit: Aha i jeszcze jedno, przy oddawaniu głosu wypluło mi monit tej treści: "Przepraszamy, ta funkcja nie jest obecnie dostępna: Podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później." Edited March 8, 2016 by Tomek88 Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted March 8, 2016 Najlepszego dla jedynej kobiety pośród Lurebuilderów na tym Forum, a może i w całym kraju :D :) W poniższym wątku są muszki kręcone niewieścią dłonią, tak że powolutku, ale nasze środowisko przełamuje stereotyp typowo męskiego zajęcia B) http://jerkbait.pl/topic/70615-przyn%C4%99ty-muchowe-foamfly/ Miłego świętowania :) Share this post Link to post Share on other sites
Lord 233 Report post Posted March 8, 2016 Najlepszego :) Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted March 8, 2016 (edited) ELUŚ wszystkiego najlepszego naj naj. I jeszcze tego pstrągalka 60 + co tak wychodzi i tylko wącha ( fetyszysta jakiś chyba?? :rolleyes: ) Oddałem swój głos w tym konkursie i dziś ) http://konkurs.bass-sklep.pl/fotki/149#_=_ Panowie zamiast tulipanków głosik można oddać Edited March 8, 2016 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 12, 2016 Faktycznie jakby nie ten stadion w tle można by dodać tytuł: "za górami, za lasami, za siedmioma rzekami..." Najlepszego z okazji dnia kobiet dla jedynej kobiecej złotej rączki na naszym forum. Jeśli już mogę skorzystać z okazji to przypominam się apropos wahadełka kręcącego się wokół własnej osi dla mnie. Obiecane miałem :D Edit: Aha i jeszcze jedno, przy oddawaniu głosu wypluło mi monit tej treści: "Przepraszamy, ta funkcja nie jest obecnie dostępna: Podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później." Pamiętam pamiętam o wahadłach dla ciebie działam w tym temacie jeszcze troszkę musisz uzbroić się w cierpliwość.Inne modele tez w przygotowaniu. Co do konkursu to trzeba zgodzić się na warunki sklepu (po kliknięciu glosuj wyskakuje takie okienko) i wtedy jeszcze raz kliknąć głosuj. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 12, 2016 Masakra u mnie Panowie ostatnio z czasem nawet dzień kobiet przegapiłam,dziękuje ślicznie za życzenia :D A jak ktoś chce ze mną osobiście porozmawiać to będę rano na jerbaitowym garage sale :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 17, 2016 Dzisiaj szybka akcja teścik paru nowych modeli Eluskowych wahadeł U mnie w domu trwa remont i przy okazji znalazła się wędka po bracie 35- letni szklak ciężka jak cholera ale ma swój klimat retro ;) EDIT: Zdjęcia niezgodne z regulaminem, C&R jak najbardziej ok;-) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 24, 2016 Obiecane 15 cm Elka ( 20 g) i 20 cm ( 22 g) XElka w przygotowaniu Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted March 24, 2016 (edited) 3 zdjęcie zarąbiste :) czysta poezja kompozycji , kobiecość w każdym calu tej fotki i...przynęty. To najbardziej wesoła i uśmiechnięta blaszka świata!!! :) :) Pokrowiec na wahadłówkę bezkonkurencyjny !!!!!!!!!! Edited March 24, 2016 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted March 25, 2016 Ładne, że jeszcze z tymi wycięciami chce Ci się męczyć, ale znak rozpoznawczy musi być ;) Filmik z pracą obaczymy? Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted March 25, 2016 Piękne lustereczko . Supr klimacik .Do kompletu jeszcze UAZa zbrakło . :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 25, 2016 Ładne, że jeszcze z tymi wycięciami chce Ci się męczyć, ale znak rozpoznawczy musi być ;) Filmik z pracą obaczymy? To same podstawy wahadeł na górze będzie jeszcze nakładka przecudnej urody to też nie ma sensu kręcić w tej chwili filmu bo praca będzie zupełnie inna :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted March 25, 2016 To same podstawy wahadeł na górze będzie jeszcze nakładka przecudnej urody to też nie ma sensu kręcić w tej chwili filmu bo praca będzie zupełnie inna :rolleyes: No chyba, że tak to racja, myślałem, że to finalna wersja. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 25, 2016 Trociowe Small Dodger dł. 5,5 cm 12g & Big Dodger dł.7 cm 14 g Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted March 25, 2016 Mega :) Ciekaw jestem jak beda sie prezenowac te 20cm blachy :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 25, 2016 ażurek w dobrym guście :0 Share this post Link to post Share on other sites
marcin 1980 1 Report post Posted March 25, 2016 witam jakby pani to przerzuciła z okazji nadchodzących świąt na jajka to by było przyjemne z pożytecznym.Ale wobki i blaszki klasa Share this post Link to post Share on other sites
marcin 1980 1 Report post Posted March 25, 2016 i jeszcze jak by na blaszki nic nie brało to wyglądają świetnie na pewno sprawdzą się w metaloplastyce Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted March 26, 2016 Super pomysł , z tymi Small Dodger . Dla mnie klasa . :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted March 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1rGj4BiDOkg Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 27, 2016 z kotwicą blacha bedzie pracowała zupełnie inaczej... jak robisz testy rób z kotwicą... a blaszki ogólnie bardzo ciekawe ;) Share this post Link to post Share on other sites