Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Najlepszego dla jedynej kobiety pośród Lurebuilderów na tym Forum, a może i w całym kraju :D

Dokładnie Robert, ja też się przyłączam do najserdeczniejszych życzeń :)

Ela  , dużo uśmiechów dla Ciebie i żeby dusza była pogodna i uśmiechnięta jak i buzia . :)

Faktycznie jakby nie ten stadion w tle można by dodać tytuł: "za górami, za lasami, za siedmioma rzekami..."

Najlepszego z okazji dnia kobiet dla jedynej kobiecej złotej rączki na naszym forum.

Jeśli już mogę skorzystać z okazji to przypominam się apropos wahadełka kręcącego się wokół własnej osi dla mnie. Obiecane miałem :D

Oglądając, natomiast ten filmik zaintrygowało mnie wahadełko kręcące się dość szybko wokół własnej osi i wpadłem na pomysł zastosowania go, przygarnąłbym ze 2-3 takie koło 10-12cm wirujące jakby dało radę.

Edit:

Aha i jeszcze jedno, przy oddawaniu głosu wypluło mi monit tej treści:

"Przepraszamy, ta funkcja nie jest obecnie dostępna: Podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później."

Edited by Tomek88

Najlepszego dla jedynej kobiety pośród Lurebuilderów na tym Forum, a może i w całym kraju :D

:)

W poniższym wątku są muszki kręcone niewieścią dłonią, tak że powolutku, ale nasze środowisko przełamuje stereotyp typowo męskiego zajęcia B)

http://jerkbait.pl/topic/70615-przyn%C4%99ty-muchowe-foamfly/

Miłego świętowania :)

ELUŚ wszystkiego najlepszego naj naj. I jeszcze tego pstrągalka 60 + co tak wychodzi i tylko wącha ( fetyszysta jakiś chyba?? :rolleyes: )

Oddałem swój głos w tym konkursie i dziś )

http://konkurs.bass-sklep.pl/fotki/149#_=_

Panowie zamiast tulipanków    głosik można oddać

Edited by marcin wojtczak

Faktycznie jakby nie ten stadion w tle można by dodać tytuł: "za górami, za lasami, za siedmioma rzekami..."

Najlepszego z okazji dnia kobiet dla jedynej kobiecej złotej rączki na naszym forum.

Jeśli już mogę skorzystać z okazji to przypominam się apropos wahadełka kręcącego się wokół własnej osi dla mnie. Obiecane miałem :D

Edit:

Aha i jeszcze jedno, przy oddawaniu głosu wypluło mi monit tej treści:

"Przepraszamy, ta funkcja nie jest obecnie dostępna: Podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później."

Pamiętam pamiętam o wahadłach dla ciebie działam w tym temacie jeszcze troszkę musisz uzbroić się w cierpliwość.Inne modele tez w przygotowaniu.

Co do konkursu to trzeba zgodzić się na warunki sklepu (po kliknięciu glosuj wyskakuje takie okienko) i wtedy jeszcze raz kliknąć głosuj.

Masakra u mnie Panowie ostatnio z czasem nawet dzień kobiet przegapiłam,dziękuje ślicznie za życzenia  :D

A jak ktoś chce ze mną osobiście porozmawiać to będę rano na jerbaitowym garage sale  :rolleyes:

Dzisiaj szybka akcja teścik paru nowych modeli Eluskowych wahadeł 

7SOpizB.jpg

avB1SYj.jpg

O5LaSyb.jpg

U mnie w domu trwa remont i przy okazji znalazła się wędka po bracie 35- letni szklak ciężka jak cholera ale ma swój klimat retro  ;) 

ydhj3Ct.jpg

EDIT: Zdjęcia niezgodne z regulaminem, C&R jak najbardziej ok;-)

5ubqO0V.jpg

3 zdjęcie zarąbiste  :)  czysta poezja kompozycji , kobiecość w każdym calu tej fotki i...przynęty. To najbardziej wesoła i uśmiechnięta blaszka świata!!!  :)  :)

Pokrowiec na wahadłówkę  bezkonkurencyjny !!!!!!!!!!

Edited by marcin wojtczak

Ładne, że jeszcze z tymi wycięciami chce Ci się męczyć, ale znak rozpoznawczy musi być ;)

Filmik z pracą obaczymy?

Piękne lustereczko . Supr klimacik .Do kompletu jeszcze UAZa zbrakło . :)  

Ładne, że jeszcze z tymi wycięciami chce Ci się męczyć, ale znak rozpoznawczy musi być ;)

Filmik z pracą obaczymy?

To same podstawy wahadeł na górze będzie jeszcze nakładka przecudnej urody to też nie ma sensu kręcić w tej chwili filmu bo praca będzie zupełnie inna  :rolleyes:

To same podstawy wahadeł na górze będzie jeszcze nakładka przecudnej urody to też nie ma sensu kręcić w tej chwili filmu bo praca będzie zupełnie inna  :rolleyes:

No chyba, że tak to racja, myślałem, że to finalna wersja.

witam jakby pani to przerzuciła z okazji nadchodzących świąt na jajka to by było przyjemne z pożytecznym.Ale  wobki i

blaszki klasa

z kotwicą blacha bedzie pracowała zupełnie inaczej... jak robisz testy rób z kotwicą... a blaszki ogólnie bardzo ciekawe ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...