marceli 160 Report post Posted December 18, 2015 Spełnienia marzeń [attachment=285126:surprised-cat-dropped-hands-gift-flowers-15093442.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted December 18, 2015 Elu wszystkiego dobrego :) Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted December 18, 2015 Elu, nie raz zdarzyło mi się parsknąć śmiechem oglądając Twoje prace, masz doskonałe poczucie humoru. Pięknie łączysz ten odwieczny męski pierwiastek łowczy z naturą damy, z Twoją naturą. Nie ma tym ściemy, nie ma uderzania pod publiczkę. Jesteś Ty... :) Jak można... to z uwagi na urodzenie prosiłbym o wobka z poznańskimi koziołkami, a osobiście to z graficznym motywem light my fire - the doors. :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 18, 2015 Elu, nie raz zdarzyło mi się parsknąć śmiechem oglądając Twoje prace, masz doskonałe poczucie humoru. Pięknie łączysz ten odwieczny męski pierwiastek łowczy z naturą damy, z Twoją naturą. Nie ma tym ściemy, nie ma uderzania pod publiczkę. Jesteś Ty... :) Jak można... to z uwagi na urodzenie prosiłbym o wobka z poznańskimi koziołkami, a osobiście to z graficznym motywem light my fire - the doors. :) Doskonale zdaje sobie sprawę że poprawiam wam humor :D Proszę o zdj.na priv z motywami na woblery Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 18, 2015 Dziękuje wszystkim za piękne życzenia,jesteście kochani :) :) :wub: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 18, 2015 A tu 5 cm maluszki Maluje dalej,rybki powoli nabierają urody :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted December 18, 2015 Elu! Wszystkiego dobrego :) Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted December 18, 2015 Najlepszego Ellll Share this post Link to post Share on other sites
kacper524 1,235 Report post Posted December 18, 2015 Elu, wszystkiego co najlepsze :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted December 20, 2015 Najlepszego :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 22, 2015 Mix Choinka już ubrana idę lepić pierogi :) ;) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted December 22, 2015 Sprytne, po Nowym Roku mozna odrazu choinke na pstraga zarzucic :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 22, 2015 Oprócz tradycyjnych pierogów nie mogłam sobie odpuścić ... :D Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted December 22, 2015 (edited) Oprócz tradycyjnych pierogów nie mogłam sobie odpuścić ... :D Drapieżne. :D :D :D Edited December 22, 2015 by trout master Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 23, 2015 Ela po pierwsze ( primo) ;) - choinka moich marzeń , ale żona raczej by nie zapałała miłością do niej. Chociaż wczoraj gdy robiła stroik - dziwnym trafem zniknęło trochę lamety z zapasów. tak poza offem. Po drugie (primo) ;) pierogi bajeczne, Po trzecie ( primo- ultimo) :P pozwolę sobie przytoczyć fragment znanej piosenki " Nogi , ach te nogi" Pozdrawiam I życzę spokojnych , rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam Tomek Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 25, 2015 Bliżej końca niż dalej Share this post Link to post Share on other sites
lajcik 995 Report post Posted December 26, 2015 Pięknie Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 30, 2015 I doczekały się :) Pierwszy z jeków Niech Moc będzie z Wami !!! :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 30, 2015 Ela,piekne_co tez jeszcze siedzi w twojej głowie? Czym nas jeszcze zaskoczysz? Ja poproszę cos z serii Alien. Share this post Link to post Share on other sites
kogut1982 137 Report post Posted December 30, 2015 Ela,piekne_co tez jeszcze siedzi w twojej głowie? Czym nas jeszcze zaskoczysz? Ja poproszę cos z serii Alien. Kiedyś dla odmiany nasza forumowa Koleżanka pomaluje którąś ze swoich serii mega realistycznie. Patrząc na tworzony obraz mogą być bardzo ciekawe. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 30, 2015 Ela,piekne_co tez jeszcze siedzi w twojej głowie? Czym nas jeszcze zaskoczysz? Ja poproszę cos z serii Alien. Oj mam tyle pomysłów ... :D :rolleyes: Pomyślimy coś i o Alien,lubicie strasznie takie różne obrzydlistwa :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 30, 2015 Kiedyś dla odmiany nasza forumowa Koleżanka pomaluje którąś ze swoich serii mega realistycznie. Patrząc na tworzony obraz mogą być bardzo ciekawe. Być może kiedyś się pokuszę na realistyczne malowanie...ale czy to nie nudne ??? - wszyscy tak malują Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted December 31, 2015 Być może kiedyś się pokuszę na realistyczne malowanie...ale czy to nie nudne ??? - wszyscy tak malują Tylko niewielu wychodzi :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 31, 2015 Przy Lordzie Vaderze widzę czerwony wybuch Gwiazdy Śmierci :lol: Fajne! Elu podaj parametry jerka - długość, masa :) Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted December 31, 2015 Ela jeśl jerki SW są na sprzedaż biorę oba. Ps. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Share this post Link to post Share on other sites