Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Elu, 

nie raz zdarzyło mi się parsknąć śmiechem oglądając Twoje prace, masz doskonałe poczucie humoru. Pięknie łączysz ten odwieczny męski pierwiastek łowczy z naturą damy, z Twoją naturą. Nie ma tym ściemy, nie ma uderzania pod publiczkę. Jesteś Ty... :) 

Jak można... to z uwagi na urodzenie prosiłbym o wobka z poznańskimi koziołkami, a osobiście to z graficznym motywem light my fire - the doors. :) 

Elu, 

nie raz zdarzyło mi się parsknąć śmiechem oglądając Twoje prace, masz doskonałe poczucie humoru. Pięknie łączysz ten odwieczny męski pierwiastek łowczy z naturą damy, z Twoją naturą. Nie ma tym ściemy, nie ma uderzania pod publiczkę. Jesteś Ty... :)

Jak można... to z uwagi na urodzenie prosiłbym o wobka z poznańskimi koziołkami, a osobiście to z graficznym motywem light my fire - the doors. :)

Doskonale zdaje sobie sprawę że poprawiam wam humor  :D

Proszę o zdj.na priv z motywami na woblery

Oprócz tradycyjnych pierogów nie mogłam sobie odpuścić ... :D

Drapieżne. :D :D :D Edited by trout master

Ela po pierwsze ( primo) ;) - choinka moich marzeń , ale żona raczej by nie zapałała miłością do niej. Chociaż wczoraj gdy robiła stroik - dziwnym trafem zniknęło trochę lamety z zapasów. tak poza offem. 

Po drugie (primo) ;)  pierogi bajeczne, 

Po trzecie ( primo- ultimo) :P  pozwolę sobie przytoczyć fragment znanej piosenki " Nogi , ach te nogi" 

Pozdrawiam I życzę spokojnych , rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam Tomek

Ela,piekne_co tez jeszcze siedzi w twojej głowie? Czym nas jeszcze zaskoczysz? Ja poproszę cos z serii Alien.

Ela,piekne_co tez jeszcze siedzi w twojej głowie? Czym nas jeszcze zaskoczysz? Ja poproszę cos z serii Alien.

Kiedyś dla odmiany nasza forumowa Koleżanka pomaluje którąś ze swoich serii mega realistycznie.

Patrząc na tworzony obraz mogą być bardzo ciekawe.

Oj mam tyle pomysłów ... :D  :rolleyes:

Pomyślimy coś i o Alien,lubicie strasznie takie różne obrzydlistwa  :lol:

Kiedyś dla odmiany nasza forumowa Koleżanka pomaluje którąś ze swoich serii mega realistycznie.

Patrząc na tworzony obraz mogą być bardzo ciekawe.

Być może kiedyś się pokuszę na realistyczne malowanie...ale czy to nie nudne ??? - wszyscy tak malują

Być może kiedyś się pokuszę na realistyczne malowanie...ale czy to nie nudne ??? - wszyscy tak malują

Tylko niewielu wychodzi  :lol:  :lol:  :lol:

Przy Lordzie Vaderze widzę czerwony wybuch Gwiazdy Śmierci  :lol:  Fajne! Elu podaj parametry jerka - długość, masa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...