Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Czego to sobie nie wymyślicie na zamówienie...te napisy śnią mi się po nocach  :blink:

Sm1yUTd.png

gYiCFYS.jpg

JU3Sa5S.jpg

2Al36Vz.jpg

JUUkFh3.jpg

Qwg8ogc.jpg

mvb2ejT.jpg

Q8k381T.jpg

vpuofVo.jpg

XcU5DSe.jpg

YCwTyvv.jpg

c0OFFMH.jpg

Witam Panią.

Jakby tu zacząć...poprawnie... :D ?

1) Fajnie mieć Tatę, co takie młoteczki zrobi. To na serio.

2) Jest szansa na nabycie drogą kupna tych największych 12cm Wahadeł.? 2 sztuki. Jedną na moją "Ścianę Płaczu" i drugą na wodę.

A to jak najbardziej serio nad serio.

U mnie "Ściana Płaczu" to taka tablica, na której wiszą wahadła wyjątkowe i które obrazują mój żal, że ja tak nie potrafię.

Pozdrawiam

Alek

Witam Pana  :)

Nie ma problemu z nabyciem wahadeł,proszę odezwać się priv

U mnie jest ścianka motywacyjna z nutką sentymentu  ^_^  dobrze się przy niej pracuje

mzUhwYG.jpg

3Qo4aCU.jpg

Wahadłóweczki miodzio :)

Będzie zimą klepanie? ;) Jeśli tak to bym się podpiął pod jakiś grubszy kaliber, 15cm minimum proponuję :)

@ Tomek88 Jutro będzie takie klepanie że ho ho... :rolleyes: no i te zimowe długie wieczory będą sprzyjać wyklepywaniu..

Jeśli znajdzie się więcej chętnych na duże rozmiary to jak najbardziej 

Co racja to racja ,nie ma to jak dobre klepanie zimowym długim wieczorem  :rolleyes:

Chętnych się znajdzie na bank ;)

Oglądając, natomiast ten filmik zaintrygowało mnie wahadełko kręcące się dość szybko wokół własnej osi i wpadłem na pomysł zastosowania go, przygarnąłbym ze 2-3 takie koło 10-12cm wirujące jakby dało radę.

Tomek z takim dużym wahadełkiem które miałoby wirować jak prawie obrotówka będzie duuuży kłopot a opór jaki ta przynęta będzie stawiała w wodzie uniemożliwi praktycznie łowienie . Musiałbyś mieć potężny silnik do łodzi i .. łowić na kij od szczotki. spróbować coś takie nie ma problemu będę wycinała następną partię to pomyślę o tym.

Widze że jednak jest zapotrzebowanie na duże wahadła 15-20 cm. W zwiazku z czym, ogłaszam mały konkurs na 2 nazwy dla 15 i 20 cm blaszek. Nagroda dla zwycięzcy komplet 2 wahadeł z dedykacją.

Tomek z takim dużym wahadełkiem które miałoby wirować jak prawie obrotówka będzie duuuży kłopot a opór jaki ta przynęta będzie stawiała w wodzie uniemożliwi praktycznie łowienie . Musiałbyś mieć potężny silnik do łodzi i .. łowić na kij od szczotki. spróbować coś takie nie ma problemu będę wycinała następną partię to pomyślę o tym.

Silnik 15 koni i StC Legend Tournament 80lb wystarczy? ;)

Właśnie o to chodzi, aby stawiało duuuży opór :)

Widze że jednak jest zapotrzebowanie na duże wahadła 15-20 cm. W zwiazku z czym, ogłaszam mały konkurs na 2 nazwy dla 15 i 20 cm blaszek. Nagroda dla zwycięzcy komplet 2 wahadeł z dedykacją.

Niech spróbuję tak na szybko...

Jeśli wahadło i z pod młotka to "HammerHeister" a większa wersja na Szczupakowe kobitki "SteelMama's"

A ten kręcący się dla mnie Eluspinator :D

Może jeszcze być "The Iron Lady" lub pochodna "Margaret"  a  nazwa grupy dużych wajhadłówek "The Thatcher's"   ;)

Może dodam że nazwy wahadłóweczek będą wycinane na tych modelach...więc proszę to brać pod uwagę przy wymyślaniu  :D

Może dodam że nazwy wahadłóweczek będą wycinane na tych modelach...więc proszę to brać pod uwagę przy wymyślaniu  :D

No i cały misterny plan w pi*** wylądował  :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...