Eluska 4,088 Report post Posted December 7, 2015 Czego to sobie nie wymyślicie na zamówienie...te napisy śnią mi się po nocach :blink: Share this post Link to post Share on other sites
platynowłosy 737 Report post Posted December 7, 2015 Witam Panią. Jakby tu zacząć...poprawnie... :D ? 1) Fajnie mieć Tatę, co takie młoteczki zrobi. To na serio. 2) Jest szansa na nabycie drogą kupna tych największych 12cm Wahadeł.? 2 sztuki. Jedną na moją "Ścianę Płaczu" i drugą na wodę. A to jak najbardziej serio nad serio. U mnie "Ściana Płaczu" to taka tablica, na której wiszą wahadła wyjątkowe i które obrazują mój żal, że ja tak nie potrafię. Pozdrawiam Alek Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 8, 2015 Witam Pana :) Nie ma problemu z nabyciem wahadeł,proszę odezwać się priv U mnie jest ścianka motywacyjna z nutką sentymentu ^_^ dobrze się przy niej pracuje Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 8, 2015 Praca wahadłóweczek :) https://www.youtube.com/watch?v=R4GrDjfBBWM Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted December 8, 2015 Wahadłóweczki miodzio :) Będzie zimą klepanie? ;) Jeśli tak to bym się podpiął pod jakiś grubszy kaliber, 15cm minimum proponuję :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 8, 2015 @ Tomek88 Jutro będzie takie klepanie że ho ho... :rolleyes: no i te zimowe długie wieczory będą sprzyjać wyklepywaniu.. Jeśli znajdzie się więcej chętnych na duże rozmiary to jak najbardziej Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted December 8, 2015 Co racja to racja ,nie ma to jak dobre klepanie zimowym długim wieczorem :rolleyes: Chętnych się znajdzie na bank ;) Oglądając, natomiast ten filmik zaintrygowało mnie wahadełko kręcące się dość szybko wokół własnej osi i wpadłem na pomysł zastosowania go, przygarnąłbym ze 2-3 takie koło 10-12cm wirujące jakby dało radę. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 9, 2015 Tomek z takim dużym wahadełkiem które miałoby wirować jak prawie obrotówka będzie duuuży kłopot a opór jaki ta przynęta będzie stawiała w wodzie uniemożliwi praktycznie łowienie . Musiałbyś mieć potężny silnik do łodzi i .. łowić na kij od szczotki. spróbować coś takie nie ma problemu będę wycinała następną partię to pomyślę o tym. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 9, 2015 Widze że jednak jest zapotrzebowanie na duże wahadła 15-20 cm. W zwiazku z czym, ogłaszam mały konkurs na 2 nazwy dla 15 i 20 cm blaszek. Nagroda dla zwycięzcy komplet 2 wahadeł z dedykacją. Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted December 9, 2015 Elusspoon, Killer Elusi, WahaLunia. Pozdr.Miłego dnia. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted December 9, 2015 Tomek z takim dużym wahadełkiem które miałoby wirować jak prawie obrotówka będzie duuuży kłopot a opór jaki ta przynęta będzie stawiała w wodzie uniemożliwi praktycznie łowienie . Musiałbyś mieć potężny silnik do łodzi i .. łowić na kij od szczotki. spróbować coś takie nie ma problemu będę wycinała następną partię to pomyślę o tym. Silnik 15 koni i StC Legend Tournament 80lb wystarczy? ;) Właśnie o to chodzi, aby stawiało duuuży opór :) Widze że jednak jest zapotrzebowanie na duże wahadła 15-20 cm. W zwiazku z czym, ogłaszam mały konkurs na 2 nazwy dla 15 i 20 cm blaszek. Nagroda dla zwycięzcy komplet 2 wahadeł z dedykacją. Niech spróbuję tak na szybko... Jeśli wahadło i z pod młotka to "HammerHeister" a większa wersja na Szczupakowe kobitki "SteelMama's" A ten kręcący się dla mnie Eluspinator :D Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 9, 2015 15cm - Lamia 20cm - Luminator Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 9, 2015 Ella's giant's, Czysciciele głębin,explorator,ostatnia nadzieja, Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 9, 2015 Ella's uboot, dziewice głębinowe, essox akhbar Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted December 9, 2015 Może jeszcze być "The Iron Lady" lub pochodna "Margaret" a nazwa grupy dużych wajhadłówek "The Thatcher's" ;) Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 9, 2015 20cm-teściowa,15cm-synowa Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted December 9, 2015 15 - sepultura 20 - metallica :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 9, 2015 Może dodam że nazwy wahadłóweczek będą wycinane na tych modelach...więc proszę to brać pod uwagę przy wymyślaniu :D Share this post Link to post Share on other sites
platynowłosy 737 Report post Posted December 9, 2015 Figa Granat Pozdrawiam Alek Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 9, 2015 Mniejsza AYLA,większa LAYLA, mniejsza AARICA, wieksza THORGAL Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted December 9, 2015 Może dodam że nazwy wahadłóweczek będą wycinane na tych modelach...więc proszę to brać pod uwagę przy wymyślaniu :D No i cały misterny plan w pi*** wylądował :) Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted December 9, 2015 Wahadełko E Wahadełko eL Share this post Link to post Share on other sites
Arturrr 62 Report post Posted December 10, 2015 proste i krótkie No'15 No'20 Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted December 10, 2015 Mini -Elusia Maxi-Elusia. Share this post Link to post Share on other sites
robkelt 4 Report post Posted December 10, 2015 (edited) ElBig i ElMax :) a mniejsze moga byc ElMini :) Edited December 10, 2015 by robkelt Share this post Link to post Share on other sites