woblery z Bielska 15,437 Report post Posted November 9, 2015 No, Ela :D Wreszcie coś dla prawdziwych facetów! :P :D :D :D Klimatyczne. I wobki, i oprawa. Dla mnie bomba :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted November 9, 2015 Pewnie co po niektórzy zachęceni poprzednimi sesjami po tych fotkach na końcu spodziewali się jakiegoś sado-maso w skórzanej bieliźnie, aby zachowana została forma ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 9, 2015 Pewnie co po niektórzy zachęceni poprzednimi sesjami po tych fotkach na końcu spodziewali się jakiegoś sado-maso w skórzanej bieliźnie, aby zachowana została forma ;) Co po niektórzy mają bardzo wybujała wyobraźnię.Mam bicz w domu ale to tylko na bereciarzy ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted November 10, 2015 ta czaszka to pewnie jakiegoś mięsiaża )))) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 10, 2015 Dla fanów karcianych gierek :) Warto mieć Asa w rękawie Królowa jest tylko jedna Kosi wszytko Walet Można sobie połowić po królewsku,a co! :P Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted November 11, 2015 Z kumplami grywam od podstawówki, Wpierw na zapałki, cukierki krówki.... Kiedy podrosłem, przyszły złotówki, Jednak z nas pokorowe są frajery, bo nie graliśmy dotąd na woblery ))))) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 11, 2015 Nie samymi przynętami człowiek żyje :) ^_^ :P I więcej rybek nie ma :) Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted November 11, 2015 Fajne wiadro :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted November 11, 2015 Kobieta zarybiająca strumyk cóż może być piękniejszego...chyba tylko dwie kobiety wpuszczające narybek :) Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted November 11, 2015 (edited) Tomek 88, oj żebyś sie nie zdziwił ))) jak znam Ele, pewnie napisze "mówisz i masz"))) Edited November 11, 2015 by marcin wojtczak Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 11, 2015 Kobieta zarybiająca strumyk cóż może być piękniejszego...chyba tylko dwie kobiety wpuszczające narybek :) Mówisz masz ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 11, 2015 Tomek 88, oj żebyś sie nie zdziwił ))) jak znam Ele, pewnie napisze "mówisz i masz"))) Jak zwykle pomyśleliśmy to samo w tym samym momencie :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 13, 2015 Uwielbiam niespodzianki, a ten wątek jest jedną z nich! Cześć Elu :) Zgrabny wątek, w przenośni i dosłownie. Mamy więc piękno, pasję, harmonię i hobby. Kolorowo, kobieco i efektownie. Co niektórym kolegom-zazdrośnikom "podziękuję", że tak długo ukrywali przede mną twoją twórczość. Chociaż z drugiej strony nie było by tak wielkiej niespodzianki, gdybym odkrył ten wątek wtedy kiedy go założyłaś. Dodaję do obserwowanych za Reksia, wahadełko w kwiatki, wahadełko z oczkiem i nie tylko :D Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted November 15, 2015 Elu bardzo chce jednego z tych ostatnich Twoich woblerków. Odezwij się na pw czy i jak mógłbym go mieć u siebie:) Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 16, 2015 Świetny rysunek! Brawo! Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 4, 2015 Eluskowe Wahadłówki Młoteczki to robota mojego taty :wub: Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted December 4, 2015 Pięknie Elu . Motylek do mnie dotarł dziś razem z prezencikiem od Mikołajki. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 5, 2015 Masz bardzo bogata wyobrażnie - patrząc na Twoje wobki - szczególnie karciane. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 5, 2015 (edited) @ Logun74 Ktoś mi kiedyś powiedział co ty masz w głowie że tak rysujesz... :D :rolleyes: cóż kosmos Prezentacja dużej Eluski 12 cm i średniej Eli 6 cm Pani profesor od wahadłówek ;) Edited December 5, 2015 by Eluska Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted December 5, 2015 Piękne ujęcie na zdjęciu drugim od dołu- idealne światło , melanż kolorów i to coś.......................................... ;) Share this post Link to post Share on other sites
maciej smochy 12 Report post Posted December 5, 2015 :P j.w. :wub: Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted December 5, 2015 Czyżby woblerkowe kolczyki, czy jak się to tam nazywa? Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted December 6, 2015 Czyżby woblerkowe kolczyki, czy jak się to tam nazywa? Pstrążkowe kolczyki od TG w końcu odpowiedni biżuteria musi być :) Moje ulubione :wub: małe dzieło sztuki Share this post Link to post Share on other sites