mirko filipovic 594 Report post Posted June 3, 2015 Szczena opada mi coraz nizej , wachadlo pikne , lamparcie tlo , no no no Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted June 14, 2015 Elu, wyszperałem w sieci nieco podobne w stylu woblerki: Osobiście jednak uważam, że Twoje odręczne rysunki są o klasę fajniejsze :) Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted June 16, 2015 Gdzie jest Ela ola-la. Czy ktoś słyszał ... Share this post Link to post Share on other sites
Adaśko 16 Report post Posted June 17, 2015 (edited) No wlasnie... Dlugi czas oczekiwania na zamowienie ;D a pieniazki wyslane :p Edited June 17, 2015 by Adaśko Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted June 17, 2015 Spokojnie kobiety mają inne poczucie czasu :) Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted June 18, 2015 no właśnie spokojnie ... )))) niedawno do mnie dotarło że te czynności które nam zajmują 3 -5 minut kobietkom zajmują godzine np. zupełnie zwyczajne obudzenie się i wyjście z domu ja wstaje... chlapne sobie troche ciepłej wody na twarz potem szybko ręcznik... spodnie , koszulka, buty.... i wychodze.... a kobietki ????? godzina to nieraz mało by ułożyć włosy , nie mówiąc już o makijażu tak więc spokojnie.... Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted June 18, 2015 Nad wodę pojechała , moczy kija. Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted June 18, 2015 No fakt przecie musi kiedyś łowić Share this post Link to post Share on other sites
Adaśko 16 Report post Posted June 23, 2015 Przyszło już moje cudeńko od Eluśki ^^ :) Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted July 14, 2015 Ma dziewczyna zmysł do kolorów :) . Share this post Link to post Share on other sites
teethar 220 Report post Posted July 14, 2015 ale te włosy prawie w szlifierce... ojoj... na szkolenie z BHP - MARSZ! Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 7, 2015 Jestem żyje i mam się dobrze. Nie jestem dziadziusiem na emeryturze to też czasu zabrakło ostatni czasy. Ale powracam :) Tęskniliście troszkę? ;) Hello Kitty oczywiście musi być specjalnie dla Woblerów z Bielska :rolleyes: I trochę sweet foci z lata żeby wam się cieplej zrobiło :) Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted November 7, 2015 A ja myślałem, że rusałki to tylko w bajkach. :) Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted November 7, 2015 To jest ten kamień z napisem lov'e? Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted November 7, 2015 Witaj Elu,piękny powrót. :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 7, 2015 Seria Barok :) Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted November 7, 2015 (edited) Brawo Ela ;) Kilka takich gorących fot (pierwsza najlepsza ;) )powinnaś wstawić do działu odzież wędkarska :lol: :lol: :lol: w trakcie zażartej dyskusji o gore-texach czy innej oddychającej odzieży. Wczoraj przyszła paczka z woblerkami dla Oscara (za 3 tygodnie urodziny) ale jak je moja żona zobaczyła to zaraz mi gwizdnęła jednego leoparda :lol: :lol: :lol: :lol: Opakowanie w którym je wysłałaś także podobało się nam obojgu :) masz swój styl,- tak trzymaj :D pozdrawiamy we trójkę ;) ........aaaaaaaaaaaaa no i za prezent dziękuję :rolleyes: Edited November 7, 2015 by Rheinangler Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 7, 2015 Super ciesze się że się podobają i mam nadzieje że nie będą leżeć tylko w szufladzie ;) A propos leopardów i panterki oraz strojów wędkarskich wersja Jesienna :D :lol: :lol: Do kompletu dla wszystkich Kocurów i Kociczek :rolleyes: : Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted November 7, 2015 Jesień boso do nas przyszła w tym roku. Ciekawe jak zima nadejdzie. ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
muddler 2,901 Report post Posted November 8, 2015 Twoje woblery przyciągają mężczyzn - zrób może takie co swoim kształtem i wyglądem przyciągać będą kobiety, a poszerzy się Twój rynek zbytu. Na pewno potrafisz, w końcu robiłaś już nawet blaszki :lol:. Share this post Link to post Share on other sites
Orzeszek 19 Report post Posted November 8, 2015 NO NO coraz ciekawiej w tym wątku ELA! Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 8, 2015 Wspomnienie z końca lata :wub: https://www.youtube.com/watch?v=5XRnMEMbN14 Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted November 8, 2015 Podoba mi się końcowe credo. :D Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted November 8, 2015 Przyjemnie popatrzeć. Na rybkę i na Eluskę. W odwrotnej kolejności. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted November 9, 2015 Trzeba przełamać trochę tą słodycz :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites