Szymon3069 84 Report post Posted May 30, 2015 Cześć bardzo fajnie i ciekawe prace :) Mam pewien problem z Twoim wątkiem, jak wchodzę na niego na telefonie to mnie wyrzuca... z innych nie? Co jest grane? Share this post Link to post Share on other sites
xnt@ 267 Report post Posted May 30, 2015 Rób dalej swoje i łów pstrągale, to jest dobra szkoła wędkarstwa. Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 30, 2015 pewnie żona założyła Ci w telefonie blokade na Eluśki strone))))) Share this post Link to post Share on other sites
Szymon3069 84 Report post Posted May 30, 2015 pewnie żona założyła Ci w telefonie blokade na Eluśki strone))))) :doh: mam 15 lat :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 30, 2015 Cześć bardzo fajnie i ciekawe prace :) Mam pewien problem z Twoim wątkiem, jak wchodzę na niego na telefonie to mnie wyrzuca... z innych nie? Co jest grane? Osobiście nikogo nie wyrzucam ;) Szukała bym przyczyny w tel.Być może wina przeglądarki.Masz androida? Share this post Link to post Share on other sites
Szymon3069 84 Report post Posted May 30, 2015 Ale tylko na Twoim wątku... inne nie :) Tak android na samsungu galaxy s5 Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 30, 2015 Jak moro jest fajne to musisz takie Eluśkowe moro znaleźć tzn turkus, róż i coś pastelowego na przejście :P Jak znajdę takie to masz je jak w banku :) Może takie? :) i są kwiatki :P To musicie mnie wspomóc i trochę woblerów kupić,tanie to nie jest ;) Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted May 31, 2015 (edited) Oooooooooooo to jest to !!!! Ile woblerów mam zamówić? Edited May 31, 2015 by Rheinangler Share this post Link to post Share on other sites
Sambor 891 Report post Posted May 31, 2015 Przyznaję miło się patrzy na kobietę w warsztacie :) Blaszka wyszła bardzo ładnie :) ale za brak okularów podczas szlifowania opierdziel powinien być :D Share this post Link to post Share on other sites
muddler 2,901 Report post Posted June 1, 2015 Twoja ostatnia wyprawa na pstrągi świadczy, że ryby na ładne woblerki też biorą :rolleyes:. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted June 1, 2015 ale za brak okularów podczas szlifowania opierdziel powinien być :D Obiecuję poprawę :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted June 1, 2015 Twoja ostatnia wyprawa na pstrągi świadczy, że ryby na ładne woblerki też biorą :rolleyes:. Piękne może też być użyteczne ;) Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej1 319 Report post Posted June 1, 2015 Obiecuję poprawę :lol: To jeszcze dorzucę rozpuszczone włosy przy wirującej tarczy szlifierki...całkiem serio zwróć na to uwagę. Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted June 1, 2015 Mi też straszenie powoli wchodzi, ale jestem cierpliwy. Share this post Link to post Share on other sites
xnt@ 267 Report post Posted June 1, 2015 Twoja ostatnia wyprawa na pstrągi świadczy, że ryby na ładne woblerki też biorą :rolleyes:. Biorą. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted June 2, 2015 W przygotowaniu :) Share this post Link to post Share on other sites
Paavo 1,534 Report post Posted June 2, 2015 W przygotowaniu :) Bardzo ciekawy sposób prezentacji nowego malowania,tylko na tak typowo męskim forum, woblery mogą umknąć sporej części oglądajacych...chybanie muszę pisać dlaczego :P . Share this post Link to post Share on other sites
TOMIS1975 357 Report post Posted June 2, 2015 Pobudzają wyobraźnię ... Takie niewinne bo bezbronne ups znaczy nieuzbrojone-czytaj brak kółek i kotwic. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted June 2, 2015 Bardzo ciekawy sposób prezentacji nowego malowania,tylko na tak typowo męskim forum, woblery mogą umknąć sporej części oglądajacych...chybanie muszę pisać dlaczego :P . Proste ćwiczenie na koncentrację uwagi :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Paavo 1,534 Report post Posted June 2, 2015 (edited) Chyba i ja zacznę prezentować swoje wyroby w podobny sposób (oczywiście użyję mojej Pani jako tła),jak wrócę do strugania,przynjmniej bedę miał gwarancję,że nikt nie skomentuje niedoróbek :D .A takie ćwiczenia na koncentracje mogą popsuć wzrok jedynie...oczywiście moim zdaniem. Edited June 2, 2015 by Paavo Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted June 2, 2015 (edited) Tylko trudny wybór - na czym ją skoncentrować. :D Woblerki świetne. Edited June 2, 2015 by rd1_68 Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted June 2, 2015 Proste ćwiczenie na koncentrację uwagi :lol: Piękny lurebuilding z bardzo zmysłowym tłem :) . Pozazdrościć pomysłów i inwencji twórczej :) . Czy dla koncentracji uwagi? Chyba jednak nie ;) . Share this post Link to post Share on other sites
kmb 148 Report post Posted June 3, 2015 A gdzie te woblery? :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
norbert-10 1,214 Report post Posted June 3, 2015 Eluśka blacha ładniuśia :wub: ,fajny ten twój wątek . Następnym razem jak coś będziesz szlifować to zepnij włosy i schowaj z tyłu pod ubraniem . Proszę . Naprawdę z tym niema żartów. Share this post Link to post Share on other sites
xnt@ 267 Report post Posted June 3, 2015 Szczypiecie się jak z panienką na wyjeździe, przetestujcie i dajcie komenty, Share this post Link to post Share on other sites