Eluska 4,088 Report post Posted May 17, 2015 Zostało mi kilka i nie zrobię ich w najbliższym czasie,jeśli masz czas i chęć to podeślę. Chętnie zaadoptuję ;) Share this post Link to post Share on other sites
Skryty 63 Report post Posted May 17, 2015 fajne ;) , (te z czachą chyba spróbuje skopiować na własny użytek :)) Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted May 17, 2015 no nie nie będę wchodził w wątek kobiece woblery od Eluski gdzie baba robi woblery , na pewno nie ! jeszcze tego brakowało że człowiek sobie takie hobby wymyślił co by z dala od ''mocy nieczystych '' chociaż chwilę i jeszcze mu w tej intymnej chwili wobler od baby się zaczepił na gałęzi tuż nad najlepszą miejscówką :doh: po 8 stronach i 150 wpisach nie wytrzymałem . Ela masz to coś w sobie , super że jesteś . Bardzo fajne pomysły w Twojej głowie się rodzą . Jestem już mięki jak kaczuszka Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 17, 2015 fajne ;) , (te z czachą chyba spróbuje skopiować na własny użytek :)) Będą pierwsze podróbki? :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 17, 2015 no nie nie będę wchodził w wątek kobiece woblery od Eluski gdzie baba robi woblery , na pewno nie ! jeszcze tego brakowało że człowiek sobie takie hobby wymyślił co by z dala od ''mocy nieczystych '' chociaż chwilę i jeszcze mu w tej intymnej chwili wobler od baby się zaczepił na gałęzi tuż nad najlepszą miejscówką :doh: po 8 stronach i 150 wpisach nie wytrzymałem . Ela masz to coś w sobie , super że jesteś . Bardzo fajne pomysły w Twojej głowie się rodzą . Jestem już mięki jak kaczuszka Zaraz tam ''moce nieczyste'' haha A co ja mam powiedzieć jak idę nad wodę a tam samczy wędkarz przygląda się mi jak istocie z innej planety oczy wybałuszając,dziwne miny robiąc :blink: A jeżeli dwóch panów to komentują i konwersacja między nim się nie kończy :rolleyes: Trzeba być twardym a nie miękkim ;) Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted May 17, 2015 widzę że masz większe ''jaja '' jak co nie którzy :) tak trzymaj Share this post Link to post Share on other sites
Skryty 63 Report post Posted May 17, 2015 Będą pierwsze podróbki? :) może nie tyle podróbki..., co efekt inspiracji ;) Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted May 19, 2015 Ela , a może motyw z gwiezdnych wojen , ostatnio bardzo modny a w niedługim czasie będzie szał . Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 19, 2015 Dobry pomysł,międzygalaktyczne woblery ciekawe co się na nie złapie :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 20, 2015 Dziś zrodził się spontaniczny pomysł na kwiecista wahadłówkę :) zrealizowany i wypróbowany godzinę później Zrobiona z myślą o płytkich akwenach 12 cm i ok.20 gram Fajnie pracuje i prześlizga się między roślinnością Pracuje także w opadzie Warsztat :wub: Share this post Link to post Share on other sites
kmb 148 Report post Posted May 21, 2015 O żesz w mordę śliczna blacha! Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 21, 2015 Wyjątkowa blaszka takiej jeszcze nie widziałem!!!! a widziałem naprawdę wiele Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted May 21, 2015 Zaskakujesz na każdym kroku,fajną biżuterię wyklepałaś. :blink: Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted May 21, 2015 o la la :) ale blacha Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted May 21, 2015 Rewelacyjna :o Jak te kwiaty tam zrobiłaś? Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 21, 2015 Jak te kwiaty tam zrobiłaś? Nie mogę zdradzić,bo zaraz pojawia się kopie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Santiago 1,205 Report post Posted May 22, 2015 Rewelacyjna :o Jak te kwiaty tam zrobiłaś? może grawerowane :D Share this post Link to post Share on other sites
spidi 184 Report post Posted May 22, 2015 no to mamy chyba blachare na jerku:)) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 30, 2015 no to mamy chyba blachare na jerku:)) Zabłysnąłeś <_< Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 30, 2015 Ostania wyprawa na pstrągi :) Pstrąg około 32-35 cm złowiony na woblerka w KWIATKI !!! :rolleyes: 40 cm też na woblera w Kwiatki !!! było też jeszcze kilku pstrążków 20-30 cm i jeden lipień który o dziwo połakomił się na tak dużą przynętę !! W drodze powrotnej zajrzałam na jedno z fajnych jeziorek trafiłam kilka okonków i jednego szczupaczka mały ale dał mi dużo radochy ;) Wszystkie rybki mają się dobrze i pływają dalej W drodze powrotnej zauważyłam ciekawą architekturę :D :lol: - bliźniaki :blink: króciutki filmik w przygotowaniu.... Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 30, 2015 Fajna kobietka nad fajną rzeczką i to nie opalająca się .. a w pełnym rynsztunku pstrągarza z zamiłowaniem w oku do tych kropkowanych rybek chyba szczęka by mi opadła i zaniemówiłbym gdybym po całodziennym przedzieraniu się przez taki gąszcz nagle z za zakrętu rzeki ujżał taką kobietkę))))) pogawędka o rybach by mi się nie kleiła ))) a gdybym był kawalerem )))) pewnie padłaby propozycja wspólnej wyprawy ))))) Kwiaciste woblerki pokazały co potrafią na fotkach pięknie ubarwione NIE tylko te pstrągi Moro zawsze mnie pociągało ))) Ela masz fajną torbę wędkarską no a ten sweterek też niczego sobie teraz rozumiem czemu woblery są w kwiaty poprostu z duszą kobiety Share this post Link to post Share on other sites
Orzeszek 19 Report post Posted May 30, 2015 piękny kierunek obrała twoja pasja . blaszka wypasiona GRATULACJE! Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted May 30, 2015 Ela zrzuć to moro,- to nie pasuje do Ciebie,- trzymaj swój styl ;) Sweterek jest git i w Twoim stylu :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 30, 2015 Ela zrzuć to moro,- to nie pasuje do Ciebie,- trzymaj swój styl ;) Sweterek jest git i w Twoim stylu :) Moro tez jest fajne ;) Teraz tylko kwiaty i ryby do końca świata :) Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted May 30, 2015 Jak moro jest fajne to musisz takie Eluśkowe moro znaleźć tzn turkus, róż i coś pastelowego na przejście :P Jak znajdę takie to masz je jak w banku :) Share this post Link to post Share on other sites