ikswonarab 38 Report post Posted May 2, 2015 Szarpał bym jak reksio szynkę :) żarcik :) można zamówic woblera z reksiem ? Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 2, 2015 Szarpał bym jak reksio szynkę :) żarcik :) można zamówic woblera z reksiem ? Proszę Priv. Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted May 3, 2015 ja piernicze... byłem niedaleko piaseczna 1 maja nad jeziorką wiało... lało i ziębiło.... chyba byłaś jedyną kobietką w całej POLSCE wtedy na rybach Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 3, 2015 wiało... lało i ziębiło.... Nawet w deszczu,zdarzają się naprawdę wyjątkowe chwile Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 3, 2015 Włóczykije :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 6, 2015 Reksie prawie gotowe do wylotu,pozostała jeszcze regulacja Szczerze mówiąc szkoda mi się z nimi rozstawać :wub: Czachy też już prawie na finiszu,czerwone ślepia wypatrują zdobyczy :ph34r: A oto specjalny projekt na zamówienie... ...na powroty o pustym kiju :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted May 6, 2015 Kiss My Ass - wszystkie ryby zapięte na tylną kotwicę. :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted May 6, 2015 hahaha dobre :D Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted May 6, 2015 Rozbawiony Reksiu, przerażony Reksiu, śpiący Reksiu... Re-we-la-cja! :clappinghands: Czachy - to osobny rozdział. I nie wątpię w liczne grono zagorzałych wielbicieli. Natomiast "Kiss ..." to jest :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Świetny pomysł, znakomicie zrealizowany. Odwołuję wcześniejsze zastrzeżenia, że za mało jest tu "rybich" woblerów. Elu, nie zmieniaj nic. Twój styl ma naprawdę wielką przyszłość :wub: Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted May 6, 2015 Wciąż nie wiem. Dlaczego lakier, wzory na wobkach lepsze, niż na paznokciach ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kokosz 768 Report post Posted May 6, 2015 "Kiss my ..." - czadowy. I teraz będzie zagwozdka kto, na kogo się wypiął ( i skąd/z czego)? :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 7, 2015 Wciąż nie wiem. Dlaczego lakier, wzory na wobkach lepsze, niż na paznokciach ;) Pewnie dlatego że wole bardziej trwałe nośniki :) Tym bardziej że jak robię przy wobkach to paznokcie raczej w opłakanym stanie <_< Ale można i tak... Share this post Link to post Share on other sites
Tomik 119 Report post Posted May 9, 2015 Reksie wymiatają czegoś takiego jeszcze na tym forum nie widziałem. Gdybyś w przyszłości miała wobka z motywem np króla Leonidasa z filmu,,300'' to ja ustawiam się w kolejce. powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 10, 2015 Reksie wymiatają czegoś takiego jeszcze na tym forum nie widziałem. Gdybyś w przyszłości miała wobka z motywem np króla Leonidasa z filmu,,300'' to ja ustawiam się w kolejce. powodzenia Planuję większe rozmiary woblerów,a co za tym idzie będzie większa powierzchnia do twórczej ekspresji.. tak że kto wie może będą i królewskie ;) Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted May 10, 2015 Reksio wymiata. Nawet na "pazurkach" :lol: Share this post Link to post Share on other sites
xnt@ 267 Report post Posted May 10, 2015 Proponuję jeszcze pankracego, misia koralgola, cypiska i he-man'a :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 10, 2015 Mogę zdradzić że będzie na 100% Bolek i Lolek,Muminki do których mam wielki sentyment z dzieciństwa & Smok wawelski z Baltazarem gąbką :) A każdemu chętnemu mogę stworzyć na zamówienie jego woblera z ulubionymi postaciami niekoniecznie bajkowymi,aczkolwiek w granicach rozsądku i bacząc na możliwości techniczne - obszar rysunku ;) Share this post Link to post Share on other sites
robkelt 4 Report post Posted May 11, 2015 wobki reksiki to superowe sa :) u nas na Litwie jeden facet to maluje na swoich wobkach rozne reklamy, logo druzyn koszykarskich itd :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted May 13, 2015 Planuję większe rozmiary woblerów,a co za tym idzie będzie większa powierzchnia do twórczej ekspresji.. tak że kto wie może będą i królewskie ;) To może jerki? Miejsca sporo, w porównaniu do paznokci to jak parkiet ;) Share this post Link to post Share on other sites
xnt@ 267 Report post Posted May 14, 2015 (edited) . Edited May 15, 2015 by xnt@ Share this post Link to post Share on other sites
White Fish 882 Report post Posted May 15, 2015 Tak sobie obserwuję :) Super sprawa. Łamać bariery B) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 16, 2015 To może jerki? Miejsca sporo, w porównaniu do paznokci to jak parkiet ;) Może...musiała bym zastanowić się nad kwestia wyważenia.Powierzchnia godna uwagi :) Share this post Link to post Share on other sites
Santiago 1,205 Report post Posted May 16, 2015 Szalona jesteś :D Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted May 16, 2015 Może...musiała bym zastanowić się nad kwestia wyważenia.Powierzchnia godna uwagi :) Zostało mi kilka i nie zrobię ich w najbliższym czasie,jeśli masz czas i chęć to podeślę. Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted May 17, 2015 Szalona jesteś :D Ten typ tak ma.Odrobinę szaleństwa może przynieść wiele radości :P Share this post Link to post Share on other sites