Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

ooo jakie kobiece podejście do tematu ....

ooo jest i męski motyw szarpałby jak Reksio boczek :))

ooo i jest całkiem wędkarskie podejście do tematu szczebelka po lewej stronie wyszła fajnie

generalnie duży powiew świeżości zafundowałaś Edited by spidi

Reksio genialny, bardzo fajne podejście do tematu.

Gratulacje talentu i kreatywności.

Zdarzyło mi się robić woblera na urodziny w barwach klubu piłkarskiego, czy malowanie teamu F1,

ale wychodzi na to że gbur jestem że jeszcze synkowi biedronki nie zrobiłem :)

Witamy koleżankę. O ile reksio może bardziej jako brelok do kluczy to parę innych wzorów może niekoniecznie na nie :)

Jeśli firetiger łowi a nie pływają w wodach u nas ryby w kolorze płonącego tygrysa to inne wariacje na tematy kolorystyczne są otwarte. Czacha ze względu na połączenie barw może sprawdzić się na majówkowych esoxach. O ile pędzel mamy opanowany to pora na ustawienie, być może jest całkiem, całkiem. Czekamy na dokumentację ;)

Witaj kobieto :-)

Wobki kosmiczne ,jeśli praca będzie odpowiednia to prawdopodobnie będą łowniejsze w co niektórych łowiskach ,pod kątem kolorów oczywiście od wobków malowanych na rybkę ale o kiepskiej pracy ,oczywiście w pewnych łowiskach.

Elżbieto B) ... wobki petarda ;) wymiatasz z tym malowaniem :highfive:

Witaj Elu.

Aż strach pomyśleć co w przyszłości będziesz  malować na wobasach,bo potencjał masz ooggrroomny  :good: Dla mnie bomba ,nie ma nudy :clappinghands:

Witaj Elu.

Aż strach pomyśleć co w przyszłości będziesz  malować na wobasach,bo potencjał masz ooggrroomny  :good: Dla mnie bomba ,nie ma nudy :clappinghands:

Strach ma wielkie oczy ;) Mam już parę nowych pomysłów.Będzie się działo..

Założyłbym na agrafkę Twojego woblera, na Roztoczu kwiatki pewnie by się sprawdziły. Ciekaw jestem jak one chodzą. Masz talent.

Tak z ciekawości masz męża???? :innocent:

Edited by Raffaello

Ciekawa byłam kiedy padnie to pytanie  :lol:

Nie posiadam ;)

Masz dziewczyno talent i nietuzinkową wyobraźnię  :) Reksiowe wymiatają oglądałem je już z pięć razy  :D co wchodzę na jerka to zaglądam  :lol: .

Elusia zapewne nawet nie wiesz ze właśnie Pan Marcin jest niejako ojcem twoich woblerów :ph34r: . A przynajmniej takie mam wrażenie  :)  :D .

Żeby niejasności nie było :) broń boże się nie czepiam , to świetne i łowne konstrukcje a tak finezyjnie i pomysłowo udekorowane mogą być tylko lepsze :wub: .

Ciekawa byłam kiedy padnie to pytanie  :lol:

Nie posiadam ;)

Ja bym uważał zobacz co Raffaello ma w lokalizacji , na bank Reksio na baby kobiety :D

No i się zaczęło?albo się zacznie?(cholera mam żonę),przepraszam jeśli kogoś uraziłem.

Edited by Raffaello

Sorki, muszę dołożyć kilka słów od siebie wyjaśnienia )))))))))---- "ojcem" oj się uśmiałem )))))

Ela robi woblery samodzielnie   nie ukrywam że to i owo jej wytłumaczyłem

Sama też i struga woblery i maluje  ale maluje także i takie, które wyszły z foremek do których dołożyłem conieco swojej ręki

jeszcze nie widzieliście jej woblerków z balsy )))) smużaków )))) to jest dopiero majstersztyk)))

Ja trochę mam, tak szczerze mówiąc.
Wyobraź sobie, że stoję sobie w stałej miejscówce, rzucam zadowolony do wody tym ślicznym, różowym, pomalowanym w przeróżne kwiecie woblerem i nagle słyszę za sobą głos - Cześć Darek ... - Po czym koledze głos więźnie w gardle, patrzy na woblera, później na mnie, znów na woblera ...
Zaczyna unikać mnie nad wodą.
Nie odbiera telefonów.
Nie chce razem na nocne sandacze jechać ...

:) ;)

No cóż, jakbym Cie nie znał to pomyślałbym żeś ciepłe kluchy :whistling:.

Ale że Cię znam, to uznałbym ten różowy w kwiecie wobler za fanaberię.

Założyłbym na agrafkę Twojego woblera...

Paaaanie kolego, takie rzeczy oficjalnie w formalnym wątku ? Wstyd <_<.

;)

Pani Eluś !
Jest pasja, jest moc, malunki przednie.

Masz talent do rysowania, czy na Reksia i kwiatki ryby będą kąsać ? Sam nie wiem, ale powodzenia życzę !

A ten kot ? A ten kot mnie zaczarował :).

Pozdrawiam serdecznie

Edited by Zwierzu

Zobaczyłem Reksia, teraz mogę umrzeć;)
Mega plus za podejście do tematu.
Trzymał kciuki, będę podgladał :)

Masz dziewczyno talent i nietuzinkową wyobraźnię  :) Reksiowe wymiatają oglądałem je już z pięć razy  :D co wchodzę na jerka to zaglądam  :lol: .

Elusia zapewne nawet nie wiesz ze właśnie Pan Marcin jest niejako ojcem twoich woblerów :ph34r: . A przynajmniej takie mam wrażenie  :)  :D .

Żeby niejasności nie było :) broń boże się nie czepiam , to świetne i łowne konstrukcje a tak finezyjnie i pomysłowo udekorowane mogą być tylko lepsze :wub: .

Znam tego jegomościa ,to nie było żadne in vitro ;) Pomysł robienia woblerów zrodził się samoistnie bo zwyczajnie mam zdolności manualne.Wykonywanie woblerów w porównaniu z wykonywaniem biżuterii to pryszcz.A tez robię.Moje woblery pracują inaczej niż Marcina,on używa grubszych sterów o innym kształcie.Ja umieszczam tez inaczej obciążenie.Zaraz zbieram się na ryby zrobię parę zdj.i film.

Edited by Eluska

No i się zaczęło?albo się zacznie?(cholera mam żonę),przepraszam jeśli kogoś uraziłem.

To po co sie pyta jak ma? :rolleyes:

Ja bym uważał zobacz co Raffaello ma w lokalizacji , na bank Reksio na baby kobiety :D

Chyba jest zapotrzebowanie na nowy program TV-Wędkarz szuka żony

Zastanawiam się czy nie założyć nowego wątku gdzie mogły by się ujawniać samotne wędkarskie serca. :P

Już widzę te posty typu:Samotny kawaler z pomorskiego szuka bratniej duszy :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...