Eluska 4,088 Report post Posted April 24, 2015 Witam wszystkich Na początek może słów kilka o mnie :) Mam na imię Ela i mieszkam w Piasecznie. Czas wolny poświęcam przede wszystkim rysowaniu i malowaniu,a tak że wszelkim rękodzielniczym robótką. To moja pasja,która daje wiele radości. Nikt mnie jednak nie instruował,jak to robić- nigdy nie uczęszczałam do żadnej szkoły plastycznej. Jestem samoukiem,który lubi się uczyć na własnych błędach. Moje wybrane prace Kolejna moja pasją jest florystyka - skończyłam dwa kursy florystyczne I & II stopnia,pracowałam w kwiaciarni. Miłość do kwiatów i pasja tworzenia piękna ;) Często pomagam znajomym (i nie tylko) w dekorowaniu sal weselnych,chętnie coś doradzę ,zrobię wiązankę ślubną lub kompozycje z żywych kwiatów. Kilka moich dziełek Moja przygoda z własnymi przynętami zaczęła się dosyć niedawno. Kolega wędkarz,zabrał mnie na ryby no i się zaczęło .... :P Trudno mówić w moim wypadku o profesjonalnym wędkarstwie,aczkolwiek głód wiedzy ciągnie i w końcu uczymy się całe życie. Jako,że znajomy sam robi swoje woblery,a szeroko dostępna chińszczyzna nie trafia w me gusta postanowiłam sama spróbować swoich sił.Moje woblery są głównie z pianki poliuretanowej,chociaż zdarzają się i dłubaniny z balsy. Przed malowaniem I po ... Lakierowanie Jesienny wypad na klenie Rękodzieło to moje hobby i miły sposób na twórcze spędzenie czasu. Moje prace są różne,lepsze i gorsze,zawsze jednak milej usłyszeć pochwałę niż krytykę. Chociaż krytyka też jest potrzebna,bo otwiera oczy na różne mankamenty których się nie dostrzega. Mam jednak ogromna prośbę - anonimowość w sieci nie zwalnia od zachowania kultury osobistej. Uszanuj proszę mój czas i pracę nawet jeśli nie do końca ci się podobają moje prace. Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted April 24, 2015 Nie ważne ładne czy brzydkie, ważne że Twoje. Gratuluję podejścia. Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted April 24, 2015 Witamy :) No muszę przyznać że przynęty bardzo... ciekawe, na pewno drugich takich nie ma :) Ten z Reksiem - miszcz :) Miła odmiana od wszystkich realfishów 3D full HD. Jak wyniki na własne woblery? Zachęcam do częstego odwiedzania forum i dzielenia się co jakiś czas tym co wychodzi z Twojej pracowni. Share this post Link to post Share on other sites
kmb 148 Report post Posted April 24, 2015 A myślałem już że Pride nikt na tym forum nie przebije a tu proszę kolejny oryginał :) Mi też podoba się ten z reksiem, powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted April 24, 2015 Widziałem już twoje prace na sąsiednim forum. Seria Reksio i Koty wymiatają. Woblery bardzo oryginalne, tak trzymaj. Share this post Link to post Share on other sites
Bander 565 Report post Posted April 24, 2015 Pełen szacunek za odwagę - właśnie wskoczyłaś w stado wilków :) Bardzo oryginalne stwory, powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites
mariusz79 211 Report post Posted April 24, 2015 Fajne kocury rysujesz, woblerki też super na prezent, drugich takich niema, pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted April 24, 2015 Zrobisz furorę na naszym forum. :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Gofer2005 1,075 Report post Posted April 24, 2015 No Ela ty zdolna babka jesteś :) Share this post Link to post Share on other sites
*Hektor* 3,067 Report post Posted April 24, 2015 Cześć Elu, Oryginalne malowanko, te z buśką ładnie w pudełku trociowym by się prezentowały, motywy kwiatowe też rewelacja ;) Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted April 24, 2015 Pojawiła się płeć piękna na forum i jest poruszenie :) o to chodzi :D :D Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted April 24, 2015 Zaraz zaczną zapraszać Elę, na wspólne wędkowanie :D :D, wypad na ryby :D :D Share this post Link to post Share on other sites
marcin wojtczak 99 Report post Posted April 24, 2015 Panowie ciekawi mnie który z was zrobiłby taką wiązanke ślubną ))))))))))))))) jak Ela )))))))))))))))))))))) no może sie któryś pochwali )))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 24, 2015 Witamy :) No muszę przyznać że przynęty bardzo... ciekawe, na pewno drugich takich nie ma :) Ten z Reksiem - miszcz :) Miła odmiana od wszystkich realfishów 3D full HD. Jak wyniki na własne woblery? Zachęcam do częstego odwiedzania forum i dzielenia się co jakiś czas tym co wychodzi z Twojej pracowni. Samiczki pstrąga chętnie kusza się na moje kwieciste woblery ;) Share this post Link to post Share on other sites
Stary Baca 219 Report post Posted April 24, 2015 Gratuluję pomysłu na wątek :D . Te kobiece woblerki mogą być niezłym prezentem zachęcającym nasze kobietki do łowienia :D i na inne okazje. Rozumiem, że tylko je ozdabiasz. Korpusy, lakierowanie itd. robi kolega? Da się nimi normalnie łowić? (pomijam kolorystykę :D ) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 24, 2015 A myślałem już że Pride nikt na tym forum nie przebije a tu proszę kolejny oryginał :) Mi też podoba się ten z reksiem, powodzenia! Pride ma bardzo fajne prace,cały czas wzdycham do jego dzięcioła :lol: Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted April 24, 2015 A samców pstrąga, to nie kuszą te kwieciste woblery? :) :) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 24, 2015 Pełen szacunek za odwagę - właśnie wskoczyłaś w stado wilków :) Bardzo oryginalne stwory, powodzenia! Strach się bać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 24, 2015 A samców pstrąga, to nie kuszą te kwieciste woblery? :) :) Zdarzają się i tacy których to nie razi :lol: Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted April 24, 2015 A już się bałem, że na kwieciste kolorowe :) biorą tylko "pstrągowe" kobiety :D . Share this post Link to post Share on other sites
adashhh 694 Report post Posted April 24, 2015 Super prace ! Reksio powalił mnie na kolana :) szkoda takie cacko do wody wrzucać :D Share this post Link to post Share on other sites
Eluska 4,088 Report post Posted April 24, 2015 Gratuluję pomysłu na wątek :D . Te kobiece woblerki mogą być niezłym prezentem zachęcającym nasze kobietki do łowienia :D i na inne okazje. Rozumiem, że tylko je ozdabiasz. Korpusy, lakierowanie itd. robi kolega? Da się nimi normalnie łowić? (pomijam kolorystykę :D ) Kobietą się podobają,parę moich koleżanek których nie ciągnie do wędkowania na widok moich woblerów stwierdziły że chcą takie ''coś'' i noszą je jako breloczki przy kluczach :D Nie tylko.Oczywiście korzystam z jego wiedzy bo doświadczenia nie można mu odmówić ale nie jest tak że tylko maluję.Jestem typem orginała kobiecego który lubi różne typowo męskie zajęcia chociaż nie wyglądam :) Da się na nie łowić.Widzę że wielu panów w to powątpiewa :lol: Share this post Link to post Share on other sites
*Hektor* 3,067 Report post Posted April 24, 2015 (edited) Pojawiła się płeć piękna na forum i jest poruszenie :) o to chodzi :D :D Zaraz zaczną zapraszać Elę, na wspólne wędkowanie :D :D, wypad na ryby :D :D Ha-ha, ciekawe kto oprócz Eli ma najwięcej postów w jej wątku :D :P ;) Jak zobaczyłem że utworzyła swój wątek, to już było jasne że to będzie najbardziej topowy temat dzisiejszego dnia ;) Edited April 24, 2015 by *Hektor* Share this post Link to post Share on other sites
logun74 446 Report post Posted April 24, 2015 Ela - fajnie , że przeżywasz swoje życie intensywnie . Masz pasję i ją pielegnujesz - niezłe prace , a na rysowanego kota , to bym sie pisał na prezent dla Mamy , Ona kocha koty. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted April 24, 2015 Dla mnie osobiście, takie odejście od sztampy w zdobieniu przynęt jest zarówno odkrywcze, jak i niebezpieczne. O zachwycie nad kobiecością tak zdobionych przynęt już pisałem, więc nie będę się powtarzał. Masz niewątpliwie talent. Może powinnaś spróbować przyozdobić swoje przynęty (przynajmniej ich część), w nieco bardziej "rybny" sposób, choćby używając bardziej standardowe zestawy kolorów? Tu widzę niebezpieczeństwo, że Twoje woblery będą tylko ciekawostką folklorystyczną, a muszę Ci powiedzieć, iż każdy twórca jest dumny, gdy na jego przynęty są łowione ryby. Obawiam się, że mało jest tak odważnych facetów, by założyć Twojego woblera na koniec zestawu. Będą raczej dawać szansę bardziej tradycyjnym w malowaniu przynętom, nawet jeśli oznacza to "Chińszczyznę". Cóż, tacy już jesteśmy :rolleyes: Serdecznie witaj we własnym wątku :) Share this post Link to post Share on other sites