danielg 86 Report post Posted April 2, 2015 (edited) Harjer - szanuję twoje zdanie, tylko nie wiem co jest prawdą a co żartem Jeskli oceniać targi wyłacznie z marketingowego celu to to jest błąd. organizując tego typu imprezę mamy kilka celów. Nie musze o wszystkim pisać i mówić. Jedno jest pewne to wyjątkowa impreza. A do jednego masz rację z marketingowego punktu widzenia dla wielu taka impra nie jest potrzsebna. Ale może jest potrzebne komuś innemu? A może jesteś potrzebny innym kolegom? Jest kilku wykonawców w naszej grupie co nie potrzebują reklamy ale postanowili pomóc w budowaniu czegoś wielkiego, czegoś co pozwoli pomóc młodszym kolegom. Nigdy nie dorównamy krajom zachodnim, jesli każdy bedziemy myślec tylko o sobie. Zyjemy w kraju gdzie prawie niktt nie chce kiwnąć palcem aby pomóc drugiemu jak nie ma w tym interesu. NIe na wszystko powinniśmy patrzeć z punktu widzenia wyłacznie kieszeni. Dlatego my Polacy zyjemy w takim kraju który nam się nie podoba. Czy bez oczywistego zysku nic nie możemy zrobić. Mysle ze mozemy Pozdrawiam Edited April 2, 2015 by danielg Share this post Link to post Share on other sites
marceli 160 Report post Posted April 3, 2015 (edited) Sam pomysł fajny takich targów. Sam właśnie się zapisałem jako uczestnik. Według mnie idea takich imprez jest słuszna, zarówno promuje małych twórców jak i daje możliwość zapoznania się z ich twórczością Edited April 3, 2015 by Marceli Share this post Link to post Share on other sites
danielg 86 Report post Posted April 3, 2015 Już jutro podam aktualna listę wystawców. Informuję że każdy wystawca bedZie mial profesjonalnuy boks targowy o wymiarach 2m/2m do tego przeszklona witryna na przynety (koszt dzierżawy takiego boksu na cały okres targów to 300zł) Każdy wystawca ma odrębne stanowisko targowe, organizator nie wytaża zgody na wytawianie wiecej niż jednego wystawcy na jednym stanowisku targowym. Każdy wystawca po zgłoszeniu musi wypelnic i podpisać formularz zgłoszniowy/umowę na dzierżawę stanowiska targowego i wpłatę w ustalonym terminie kwoty w ustalonej wysokości Jest mozliwośc zamówienia wekszego boksu w zalezności od potrzeb wystawcy za ustaloną dopłatą Każdy wystawca otrzyma wysoki rabat na miejsca noclegowe w określonych przez organizatora pensjonatach; Ilośc miejsc dla wystawców ograniczona, decyduje kolejnośc zgloszeń Pomagamy rowniez w rabatach na noclegi dla odwiedzających. Przewidziano wile nagród dla odwiedzających. Share this post Link to post Share on other sites
Bolo90 12 Report post Posted April 4, 2015 świetny ten pomysl :D jak tylko szefu da mi wolne to napewno sie zjawie poznac wykonawcow moich woblerkow z pudelka :D Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted April 4, 2015 (edited) A ja ze swojej strony dodam że cel jest mega fajny! Wszyscy chca harmonogramy imprezy, wytyczne wszystko podane na tacy a może by to potraktować jako zlot fajnych osób zakręconych podobną zajawką,tak by móc porozmawiać pośmiać się w fajnym gronie przy okazji pokazać dobre woblery powymieniać się spostrzeżeniami może w realnym świecie będziecie mieli mniej zastrzeżeń o tym trzeba pomyśleć a nie marudzić każdy ma mało czasu, mało pieniędzy itd ale czy na chwile nie można sie wyrwać od tego! Edited April 4, 2015 by fishbartek1 Share this post Link to post Share on other sites
danielg 86 Report post Posted April 4, 2015 (edited) Koledzy !!! każdy pomysł który wzmocni imprezę i pozwoli zebrać wiekszą rzeszę pasjonatów jest na plus imprezy. "INTEGRACJA PONAD WSZYSTKO" bardzo wazne informacje : - chciałbym aby to promować nasze targi jako rodzinny wypad do Mrzeżyna z Wędkarskim Rękodziełem. - Rezerwujecie sobie wolne i zabierajcie do nas na wypoczynek. - Postaramy się z okoliczną organizacja turystyczną zapewnić WAM i waszym rodzinom bardzo korzystne warunki cenowe, tak aby kilkudniowy wypoczynek pozwolił Wam poznać wyjątkowo piekne miejsce jakim jest Mrzeżyno, Mamy tutaj wyjatkowo szeroka i piękną plaże, Piekny morski port po modernizacji, czyste powietrze i sosnowy las wokoło, jezioro Resko, Kanał dopływowy Rzeki REGI, rzeka Rega na koniec sezonu TROCIOWEGO dodaje tylko atrakcyjnośći. PRZEWIDUJEMY MEGA UPUSTY CENOWE NA NOCLEGI DLA WSZYSTKICH W WYBRANYCH PENSJONATACH PRZEWIDUJEMY DUŻE RABATY DLA DZIECI I RODZIN W OKOLICZNYCH PARKACH ROZRYWKI ZROBIMY WSZYSTKO ABY BYŁO WYJATKOWO I PIEKNIE: - tanie noclegi; - tanie bilety wstępu; - tanie wejściówki na dodatkowe rozrywki w okolicy; - wiele dodatkowych atrakcji; - zjazd towarzystw przyjaciół rzek - otwarty konkurs fotograficzny; - wyjątkowa atmosfera - jak dam rade załatwic piękną pogodę to też załatwimy. Hi, Hi Słyszeliście już o "Pierwszym Ogólnopolskim Konkursie Fotografii Wędkarskiej" ??? W czasie targów odbędzie sie konkurs fotografii wędkarskiej dla wszystkich amatorów fotografii. Każdy może wziąc w nim udzial przysyłając wczesniej swoje prace. Jedynym JURRY będą odwiedzający. Czyli najbardziej obiektywna ocena - Wkrótce opublikuję regulamin. Jeśli macie jakies pomyśly na spotkania koleżeńskie, zloty, zjazdy, klubów itp. to pomogę w ich organizacji. Zóbmy wszystko aby to był 3-dniowy mega wypasiony piknik dla całych rodzin i wszystkich wędkarzy. POZDRAWIAM Edited April 4, 2015 by danielg Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted April 4, 2015 Inicjatywa i zaparcie godne podziwu dla autora wątku i organizatora targów. Pełne poparcie . Share this post Link to post Share on other sites
judo 1988 106 Report post Posted April 4, 2015 Oby jak najwięcej takich ludzi którzy coś chcą zrobić. Marudy i malkontenci to niestety nieodłączna cześć naszej rzeczywistości ale trzeba po prostu zatkać na nich uszy i oczy i robić swoje. Share this post Link to post Share on other sites
mietek1982 72 Report post Posted April 5, 2015 (edited) Mam nadzieje że targi wypalą i w następnym roku też się odbędą tylko może gdzieś w centralnej części kraju bo z podkarpacia to mam szmat drogi :unsure: Edited April 5, 2015 by mietek1982 Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 6, 2015 Panowie, Na razie powstrzymajmy się chwilowo od dyskusji. Jestem umówiony jutro na rozmowę telefoniczną z Danielem. Oddzielnie rozmawiam też wewnętrznie z WOBLEREM-W1 i chłopakami z redkacji j.pl na temat targów i współpracy. Wrócę z konkretnymi ustaleniami. Pozdrawiam Remek Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 7, 2015 Cześć, Zgodnie z obietnicą informuję, że portal jerkbait.pl stał się oficjalnym i głównym internetowym patronem medialnym targów. O szczegółach poinformuję Was niebawem. Pracujemy obecnie z Danielem oraz wewnętrznie nad formą promocji i wsparcia imprezy. Pozdrawiam Remek Share this post Link to post Share on other sites