Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
danielg

Targi rękodzieła Wędkarskiego

Recommended Posts

Witam wszystkich pasjonatów wędzisk ręcznie robionych.

Jestem organizatorem pierwszych targów rękodzieła wędkarskiego w Europie, które odbędą sie 18-20 wrzesień 2015r. w Mrzeżynie.i szukam wystawców robiących wędziska.

Nasze targi mają na celu promocje Polskiego Rękodziela Wędkarskiego w Polsce i Europie.

Jak wszyscy wiecie nasze rekodzielo należy do światowej czołowki rekodzieła, cieszy sie coraz większym uznaniem w całej Europie i na innych kontynetach.

Dlatego chciałbym zaprosić wszystkich rękodzielników do wzięcia udziału w naszej imprezie jako wystawców. Mamy już dużą grupe artystow która zdecydowala pokazać u  nas prace, obecnie to jest ponad 20 osób. Ilośc miejsc jest ograniczona bo pozostałe miejsca wystawowe przeznaczone sa dla promocji firm z branży turystyki wędkarskiej i portale wędkarskie. Chętnych zapraszam do współpracy a pozostałych jako odwiedzających.

Zróbmy wswpólnie coś z czego będziemy najlepsi w Europie i nie zaprzepaśćmy takiej szansy,

Każdego zainteresowanego proszę o odwiedzanie stron i kontakt na priv.

Nie podaję linków do stron bo to bylby spam!!!

Każdy bez problemów znajdzie wszystkie informacje.

Napiszcie co myślicie o takiej imprezie.

Pozdrawiam

danielg

Koledzy nie stać nas na W-wę. Staramy sie zrobić cos wyjątkowego co nie jest łatwe, zwlaszcza w Polsce. Jak macie jakieś opinie na temat imprezy, co jeszcze można zorganizowac przy okazji takiej imprezy prosze o sugestie. Admin słusznie zauwazyl ze może forma posta powinna byc trochę inna, tylko jak to inaczej skonstruowac

Jedno jest pewne - w końcu my Polacy mozemy zrobic cos jak pierwsziw Europie i tylkowzajemna pomoc i wsparcie bez niepotrzebnych napięć i konfliktów może pomóc.

Wypowiadajcie się zgodnie z obowiązującymi zasadmi

Jakby było na tyle miejsca to można by zaprosić lurebuildingowców. Myślę, że pasowało by tematycznie. Kwestia dostępnego miejsca. Trzymam kciuki :)

Super pomysł. Mam dwie lewe ręce, ale 3mam kciuki.

Wątek o tym samym tytule został założony w dziale lurebuilding

friko

Edited by Friko

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...