danielg 86 Report post Posted March 31, 2015 Witam wszystkich pasjonatów wędzisk ręcznie robionych. Jestem organizatorem pierwszych targów rękodzieła wędkarskiego w Europie, które odbędą sie 18-20 wrzesień 2015r. w Mrzeżynie.i szukam wystawców robiących wędziska. Nasze targi mają na celu promocje Polskiego Rękodziela Wędkarskiego w Polsce i Europie. Jak wszyscy wiecie nasze rekodzielo należy do światowej czołowki rekodzieła, cieszy sie coraz większym uznaniem w całej Europie i na innych kontynetach. Dlatego chciałbym zaprosić wszystkich rękodzielników do wzięcia udziału w naszej imprezie jako wystawców. Mamy już dużą grupe artystow która zdecydowala pokazać u nas prace, obecnie to jest ponad 20 osób. Ilośc miejsc jest ograniczona bo pozostałe miejsca wystawowe przeznaczone sa dla promocji firm z branży turystyki wędkarskiej i portale wędkarskie. Chętnych zapraszam do współpracy a pozostałych jako odwiedzających. Zróbmy wswpólnie coś z czego będziemy najlepsi w Europie i nie zaprzepaśćmy takiej szansy, Każdego zainteresowanego proszę o odwiedzanie stron i kontakt na priv. Nie podaję linków do stron bo to bylby spam!!! Każdy bez problemów znajdzie wszystkie informacje. Napiszcie co myślicie o takiej imprezie. Pozdrawiam danielg Share this post Link to post Share on other sites
Rexxx 242 Report post Posted March 31, 2015 Szkoda, że nie w Warszawie, stolica to dobre miejsce na takie imprezy. Share this post Link to post Share on other sites
MichałR 26 Report post Posted March 31, 2015 Rewelacyjny pomysł, trzymam kciuki! Share this post Link to post Share on other sites
danielg 86 Report post Posted March 31, 2015 Koledzy nie stać nas na W-wę. Staramy sie zrobić cos wyjątkowego co nie jest łatwe, zwlaszcza w Polsce. Jak macie jakieś opinie na temat imprezy, co jeszcze można zorganizowac przy okazji takiej imprezy prosze o sugestie. Admin słusznie zauwazyl ze może forma posta powinna byc trochę inna, tylko jak to inaczej skonstruowac Jedno jest pewne - w końcu my Polacy mozemy zrobic cos jak pierwsziw Europie i tylkowzajemna pomoc i wsparcie bez niepotrzebnych napięć i konfliktów może pomóc. Wypowiadajcie się zgodnie z obowiązującymi zasadmi Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted March 31, 2015 Napisz do Krzyśka Zielińskiego, nie wyobrażam sobie takiej imprezy bez niego - www.fishingart.eu Share this post Link to post Share on other sites
Pendergrast 335 Report post Posted April 1, 2015 Jakby było na tyle miejsca to można by zaprosić lurebuildingowców. Myślę, że pasowało by tematycznie. Kwestia dostępnego miejsca. Trzymam kciuki :) Share this post Link to post Share on other sites
mdziam_78 278 Report post Posted April 1, 2015 (edited) Super pomysł. Mam dwie lewe ręce, ale 3mam kciuki. Wątek o tym samym tytule został założony w dziale lurebuilding friko Edited April 6, 2015 by Friko Share this post Link to post Share on other sites