Friko 6,030 Report post Posted March 31, 2015 Drodzy Forumowicze! Jak widzicie po 10 latach jerkbait bardzo się rozrósł. Jest nas coraz więcej na portalu, coraz więcej jest też informacji. To oczywiście bardzo cieszy. W tej różnorodności ludzi i zdarzeń może być jednak czasem trudno zorientować się, zwłaszcza nowym Użytkownikom, która informacja jest naprawdę wartościowa a która jest tylko informacyjnym szumem. Nam zaś zawsze zależało na tym, żeby jerkbait był źródłem informacji wiarygodnej i płynącej z praktyki. Dlatego też, w celu utrzymania wysokiego poziomu merytorycznego portalu, zdecydowaliśmy się utworzyć Team Jerkbait. Do jego pierwszego składu powołaliśmy jednych z najbardziej doświadczonych wędkarzy na jerkbaicie. Ludzi, których znacie z aktywnego udziału w forum – przede wszystkim z „Wieści znad wody” oraz z Galerii fotograficznych. Nowoczesnych, etycznych wędkarzy o niekwestionowanym dorobku mierzonym nie tylko ilością napisanych postów ale przede wszystkim ilością czasu spędzonego nad wodami i złowionymi rybami. Liczymy na to, że ich głos będzie od dzisiaj bardziej zauważalny i że [attachment=235080:TEAM_JERKBAIT.png] będzie dla wszystkich znakiem jakości informacji na portalu oraz profesjonalnego podejścia do wędkarstwa w rzeczywistości. W skład Team Jerkbait wchodzą, w kolejności alfabetycznej: @bartsiedlce, @Forecast, @Guzu, @KamilZ, @Patu, @Tasiek321, @Wujek, @ziom7 - dziękujemy! Jednocześnie deklarujemy, że formuła Team Jerkbait jest otwarta i mamy nadzieję, że w przyszłości do tego składu dołączą nowe osoby. Redakcja jerkbait.pl Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted April 1, 2015 Zaproszenia do Team-u pozostawmy woli adminów i zaproszonych, nie ma nad czym się rozwodzić a wiatru ostatnio aż nadto na zewnątrz :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 2, 2015 Faktycznie, intencją moją była tylko informacja o zmianach na portalu i pojawieniu się nowej kategorii a nie wszczynanie dyskusji.... w ramach walki z wiatrem pozwolicie zatem ze przymknę to ogłoszenie , profilaktycznie ;) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted June 28, 2015 Miło mi poinformować, że @jbk dołączył do grona Team Jerkbait. Mieliśmy okazję poznać się w Szwecji i z wielkim uznaniem podziwiałem Jarka wiedzę i umiejętności w połowie szwedzkich, szkierowych szczupaków. Szczupaki to jedno a ... ryby łowione w różnych warunkach we Włoszech to drugie. Myślę, że będzie wiele okazji na forum by zobaczyć umiejętności i ryby złowione przez Jarka. To co dodatkowo podziwiam i co zasługuje na szczególne uznanie to ogromna chęć dzielenia się wiedzą.Jarku gratuluję!PozdrawiamRemek Share this post Link to post Share on other sites