DavidPike 0 Report post Posted March 26, 2015 Dobra zamknijcie ten temat, nie chce już takich odzywek do mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted March 26, 2015 Dobra zamknijcie ten temat, nie chce już takich odzywek do mnie. A jak "kolega" poprosi jeszcze o usunięcie z forum to już... pełnia szczęścia Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted March 26, 2015 Widzicie coście narobili? Wziął i się obraził ... :D Share this post Link to post Share on other sites
DavidPike 0 Report post Posted March 26, 2015 A proszę Cię bardzo. Usuńcie mnie z tego forum. Share this post Link to post Share on other sites
Werem 454 Report post Posted March 26, 2015 Dobra zamknijcie ten temat, nie chce już takich odzywek do mnie. Jak widać, kulturę osobistą ma się w genach, lub nabywa się przez całe życie... DavidPike, całe życie przed Tobą, aby nabyć kultury... Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted March 26, 2015 To ty zarejestrowałeś się na forum, więc powinieneś dostosować się do obowiązujących tu regulaminów i zwyczajów. Jeśli zaś chcesz tak jak już raz napisałem ustawiać forum pod siebie, to wybacz ale chyba musisz założyć własne. Obecność tu jest dobrowolna, więc jeśli nie podoba ci się to nie masz obowiązku logowania się. Koniec tematu - zamykam. Share this post Link to post Share on other sites