Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
witoldn

Tica Taurus TP 3000 S

Recommended Posts

A brales Kolego cos z knkfishing?. Bo cos podejrzana ta strona. Poza tym sprawdzone zrodlo to amazon

Rozmiar 3000 to na amazon to która opcja? Sorki nie mogę sie połapać. Edited by sowos

5000 i ja sprawdze w tym roku , moze jeszcze jednego nabede jak mi sie spodoba , na sucho robi lepsze wrazenie niz co kolwiek do 2000zł

Czy ten Taurus jest rzeczywiscie dobry, czy jest dobry na to, ile kosztuje ? 

Taurusa 4000 w wersji hight speed kupiłem ponad 3 lata temu. Moim zdaniem super maszyna na grubego zwierza, od momentu zakupu do chwili obecnej jak pracował, tak pracuje. Zero jakichkolwiek luzów na przekładni, korbce czy rotorze. Nie straszne mu również zmienne warunki atmosferyczne w postaci deszczu. Jedyny minus który spowodował że obecnie kołowrotek kręci dużo mniej niż na początku to waga. Ułomkiem nie jestem, ale spinningowanie nim ponad 3 godziny jest wyraźnie odczuwalne w łapce. Jego miejsce przy ciężkim spinie zajęła Daiwa Caldia 3520PE-H która też swoje waży a i tak jest lżejsza od Taurusa o około 70g. Czy warto, na pewno tak zwłaszcza jeśli chcesz przypakować ;) a tak na poważnie Super Maszyna i MEGA MOC!!! :)

Pozdrawiam

Piotrek

Stosunek cena/jakosc moim zdaniem bardzo dobry, mam 2 taurusy jeden 2 lata wislanego tyrania i pracuje jak 2 nowy lezacy w zapasie

Czy ten Taurus jest rzeczywiscie dobry, czy jest dobry na to, ile kosztuje ?

ludzie stawia go na równi ze stella sw czy saltigą , wiec coś w tym musi być

Edited by antilag

Kupowal ktos z was ten kolowrotek na tej czeskiej stronie?
Sam sobie odpowiem, kupilem i żałuje. Niby miał być na stanie a po tygodniu okazało się że nie ma. Podniosłem tylko koszty przewalutowania i obsługi przelewu w dwie strony. Więc nie polecam Edited by crizz100

Sign in to follow this  

• Create New...