pitt 3,148 Report post Posted March 24, 2015 swietnie, wewnetrzny katalog jaxona juz mamy, a jaxon ma zewnetrzny backup for free ... ktora firma idzie jako nastepna pod kopiarke? Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted March 24, 2015 zewnetrzny backup for free ... ktora firma idzie jako nastepna pod kopiarke? stawiam na ''smoczyce'' :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted March 24, 2015 Rumpol Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 25, 2015 Panowie dyskutanci ... zapraszam do wstawiania albo do wpisywania komentarzy, opinii pod wstawione kołowrotki. Na razie tylko tutaj dyskutujecie jak to jest źle ale w żaden sposób nie przenosi się to na wartość dodaną dla innych, którzy pewnie chętnie poznali by wasze doświadczenia odnośnie kołowrotków. A co do Jaxona ... kto broni wpisać jakiś kołowrotek za 3 kafle? Jeśli używacie, znacie inne - dodajcie do bazy. Jeśli używacie dodane - wpiszcie komentarz. Co tu rozumieć? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 27, 2015 Kolejne propozycje zostały dodane. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 13, 2015 Ostatnie dni na usunięcie punktów. Zamykamy jutro o poółnocy. Share this post Link to post Share on other sites
Bobex 892 Report post Posted April 13, 2015 W takim razie muszę wykonać 15 wpisów? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Może jakaś ulga w moim przypadku ? ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted April 15, 2015 no i shit happens... zapomniałem i z punktami zostałem hahaha a miało być do 15... :P Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted April 15, 2015 Dostane dodani punkt za wpisy jakbym chciał sobie kiedyś popodbijać żeby mi się wyzerowało? :D Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted April 16, 2015 Dziękuję za udział w akcji. Sporo zdjętych punktów, sporo wpisów. Wszystkie punkty zaktualizowane. Niniejszym zamykam akcję. Dziękuję i pozdrawiam Remek Share this post Link to post Share on other sites