remek 10,499 Report post Posted March 15, 2015 Wielu Formowiczów kieruje do nas zapytanie czy istnieje możliwość usunięcia punktów ostrzeżeń z kont. Od dnia dzisiejszego będzie taka możliwość. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom postanowiliśmy uruchomić jednorazową akcję, która będzie umożliwiała wyzerowanie licznika ostrzeżeń. Zasady usuwania punktów ostrzeżeń z konta 1. Akcja ma charakter czasowy i trwa od dnia dzisiejszego (15.03.2015) do dnia 15.04.2015. 2. Punkty można zerować wpisując do bazy danych kołowrotków wpisy (niewpisane do tej pory) – dane katalogowe, techniczne kołowrotków. 3. Zaliczone zostają wpisy gdy: zawierają prawidłowe dane są pełne – wypełniony formularz we wszystkich polach (w przypadku pojemności szpuli co najmniej pole ilości żyłki) zawierają odpowiednie zdjęcia – kołowrotek na neutralnym tle kołowrotek nie był wcześniej wpisany do bazy danych 4. TYLKO zatwierdzony wpis (pojawi się na forum po ocenie moderacyjnej) zostaje naliczony. UWAGA! Każdy nowy wpis będzie zatwierdzany przez moderatora - nie pojawia się na forum od razu po wpisaniu. 5. Trzy (3) wpisy do katalogu powodują usunięcie jednego (1) punktu ostrzeżenia. 6. Punkty zostaną podliczone automatycznie dnia 16.04.2015 - nie ma potrzeby pisania priv do admina oraz moderatorów. 7. Usunięcie odpowiedniej liczby punktów z konta nastąpi do 20.04.2015. 8. Komentarze, pytanie dotyczące akcji TYLKO w tym wątku (nie na prywatne wiadomości). Link do katalogu: http://jerkbait.pl/page/index.php/kolowrotki.html Share this post Link to post Share on other sites
Fugazi 543 Report post Posted March 15, 2015 (edited) A ile tych kołowrotków ( wpisów ) musiałoby być, żeby przywrócić poprzednie wcielenie? :D Albo czy, nie mając na razie karniaków, można dokładać kołowrotki do bazy awansem? A'konto ew. przyszłych punktów? Żeby można było troszkę bezkarnie narozrabiać? :) Pytania oczywiście retoryczne, dla śmichu. :) Edited March 16, 2015 by Fugazi Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted March 15, 2015 A ile tych kołowrotków ( wpisów ) musiało by być, żeby przywrócić poprzednie wcielenie? :D Albo czy, nie mając na razie karniaków, można dokładać kołowrotki do bazy awansem? A'konto ew. przyszłych punktów? Żeby można było troszkę bezkarnie narozrabiać? :) Pytania oczywiście retoryczne, dla śmichu. :) Teroretycznie wystarczy 3 wpisy do "UNBANA" ... tylko jak to zrobisz aby napisać z tamtego nicku :D. . PS dobra akcja.... popieram ja Share this post Link to post Share on other sites
zorro 1,191 Report post Posted March 15, 2015 To się baza rozbuduje, na wyścigi będą pisać... :rolleyes: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted March 15, 2015 Moze moder powiekszy mozliwosci "odpokutowania" punktow o inne dzialy????????? ;) kazdy bedzie sie mogl wykazac :) Share this post Link to post Share on other sites
zorro 1,191 Report post Posted March 15, 2015 Moze moder powiekszy mozliwosci "odpokutowania" punktow o inne dzialy????????? ;) kazdy bedzie sie mogl wykazac :) Serwery się popalą... Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted March 15, 2015 A tam ;) Tomek :) np. o dzial przynet moznaby bylo to powiekszyc :) gdyby czasowo to jeszcze przedluzyc to abolicja na calego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted March 15, 2015 (edited) A jeśli ktoś jest grzeczny i nie ma karniaków, to dostanie dodatnie za wpisy do bazy? ;) Mam jakieś pomysły odnośnie kołowrotków, ale poczekam do końca promocji, może komuś z punktami karnymi uda się mnie zdublować, ale wątpię ;) Edited March 15, 2015 by Tomek88 Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 15, 2015 Cześć, Optymalnie byłoby gdybyśmy uzupełniali bazę z własnej, nieprzymuszonej woli :) Było tyle próśb o kołowrotki i ... niestety nikt jej nie uzupełnia - nawet dla fun'u. Sam mechanizm wyszukiwania i porównywania w przyszłości będzie udoskonalony ale powoli ... po kolei. Liczba zapytań o możliwość usuwania punktów ostatnio osiągnęła stan krytyczny dlatego postanowiliśmy dać możliwość ich usunięcia. Rozumiemy, że niekiedy w pośpiechu regulamin nie był czytany i niektóre osoby chcą mieć czyste konta. Dlatego dajemy taką możliwość. Wpisanie kołowrotka to kilka minut. Trzy wpisy to również niewiele. Nawet przy kilku punktach np. 3 w pół godziny spokojnie można się pozbyć wszystkich i mieć czyste kont. Share this post Link to post Share on other sites
PiECIA 212 Report post Posted March 15, 2015 Wydaje mi się, że w pierwszym poście, w jednym ze zdań zasad usuwania punktów ostrzeżeń z konta, zabrakło jednego wyrazu. Ot taka zagadka dla Remigiusza:) Przepraszam za offtopic. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted March 15, 2015 Wydaje mi się, że w pierwszym poście, w jednym ze zdań zasad usuwania punktów ostrzeżeń z konta, zabrakło jednego wyrazu. Ot taka zagadka dla Remigiusza:) Przepraszam za offtopic. Pewnie chodzi o słowo "ilości" 7. Usunięcie odpowiedniej ... punktów z konta nastąpi do 20.04.2015. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 15, 2015 Dzięki! Już poprawiłem. Pierwsze już są wpisywane. Fajnie! Chwila i ... punkty są odejmowane :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 16, 2015 Pierwsze zatwierdzone i już (w trybie ekspresowym) punkty zdjęte. :) Share this post Link to post Share on other sites
janih 77 Report post Posted March 16, 2015 Prosta robota na 30min, nawet stracilem rachube ile ich dolozylem. 3 ostezenia zniknely- dzieki Remek Mam nadzieje ze nie ma bledow Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 16, 2015 Kolejne punkty usunięte :) Dzięki! Share this post Link to post Share on other sites
spinningista13 4 Report post Posted March 16, 2015 Bardzo dobry pomysl ;) Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted March 16, 2015 Bardzo dobry pomysl ;) Obawiam się że jednak może zabraknąć mlynkow na rynku żebys na swoje zbanowane konta i punkty wyrobil z pisaniem Share this post Link to post Share on other sites
MATIG 1,464 Report post Posted March 16, 2015 Jeden punkt za podbijanie na ,,giełdzie,, poszedł w niepamięć dzięki! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kuballa44 1,092 Report post Posted March 16, 2015 (edited) U mnie również konto zostało zredukowane do jednego punktu, bowiem kląłem niczym Perun i pieruny zbierałem, gdy nagle sie okazało że w danym opisie młynka za cholerę nie odnajdę siły hamulca. Tak też i moja wytrzymałość zakończyła się na 3 gotowych opisach. Pomysł ciekawy bo poprzez odrobienie swojej "winy" (łamiac regulamin) mozna było zrobić coś dobrego dla foruma. Aczkolwiek jest to lekkim zaskoczeniem, a z tego to powodu że w innych, również cywilizowanych częściach internetów, warn znikał po 3 miesiącach. Lub 6... Automatycznie. Edited March 16, 2015 by Kuballa44 Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 17, 2015 Automatycznie? U nas jest inaczej. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 17, 2015 Kolejne punkty zlikwidowane. Dzięki! Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 18, 2015 Kolejne usunięte. Share this post Link to post Share on other sites
tornado 89 Report post Posted March 18, 2015 Witaj Remek ja nie jestem specjalistą od kołowrotków więc moje punkty pozostaną ze szkodą w innych dziedzinach w których czuję mocny a i wielu kolegów nie kupi fajnego i pewnego motorka z moich ofert. Wedłóg mnie amnestie nawet dla ciężkich przestępców czasem się wdraża. Pozdrawiam tornado Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 19, 2015 Tornado zobaczymy co da się zrobić :) Na razie takie coś wymyśleliśmy. By było można łatwo sobie usunąć punkty. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 19, 2015 Kolejne usunięte! Share this post Link to post Share on other sites