Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Usuwanie punktów ostrzeżeń na forum

Recommended Posts

Wielu Formowiczów kieruje do nas zapytanie czy istnieje możliwość usunięcia punktów ostrzeżeń z kont. Od dnia dzisiejszego będzie taka możliwość. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom postanowiliśmy uruchomić jednorazową akcję, która będzie umożliwiała wyzerowanie licznika ostrzeżeń.

Zasady usuwania punktów ostrzeżeń z konta
1. Akcja ma charakter czasowy i trwa od dnia dzisiejszego (15.03.2015) do dnia 15.04.2015.
2. Punkty można zerować wpisując do bazy danych kołowrotków wpisy (niewpisane do tej pory) – dane katalogowe, techniczne kołowrotków.
3. Zaliczone zostają wpisy gdy:

• zawierają prawidłowe dane
  • są pełne – wypełniony formularz we wszystkich polach (w przypadku pojemności szpuli co najmniej pole ilości żyłki)
  • zawierają odpowiednie zdjęcia – kołowrotek na neutralnym tle
  • kołowrotek nie był wcześniej wpisany do bazy danych

4. TYLKO zatwierdzony wpis (pojawi się na forum po ocenie moderacyjnej) zostaje naliczony. UWAGA! Każdy nowy wpis będzie zatwierdzany przez moderatora - nie pojawia się na forum od razu po wpisaniu.

5. Trzy (3) wpisy do katalogu powodują usunięcie jednego (1) punktu ostrzeżenia.
6. Punkty zostaną podliczone automatycznie dnia 16.04.2015 - nie ma potrzeby pisania priv do admina oraz moderatorów.
7. Usunięcie odpowiedniej liczby punktów z konta nastąpi do 20.04.2015.

8. Komentarze, pytanie dotyczące akcji TYLKO w tym wątku (nie na prywatne wiadomości).

Link do katalogu: http://jerkbait.pl/page/index.php/kolowrotki.html

A ile tych kołowrotków ( wpisów ) musiałoby być, żeby przywrócić poprzednie wcielenie? :D

Albo czy, nie mając na razie karniaków, można dokładać kołowrotki do bazy awansem? A'konto ew. przyszłych punktów? Żeby można było troszkę bezkarnie narozrabiać? :)

Pytania oczywiście retoryczne, dla śmichu. :)

Edited by Fugazi

A ile tych kołowrotków ( wpisów ) musiało by być, żeby przywrócić poprzednie wcielenie? :D
Albo czy, nie mając na razie karniaków, można dokładać kołowrotki do bazy awansem? A'konto ew. przyszłych punktów? Żeby można było troszkę bezkarnie narozrabiać? :)
Pytania oczywiście retoryczne, dla śmichu. :)

Teroretycznie wystarczy 3 wpisy do "UNBANA" ... tylko jak to zrobisz aby napisać z tamtego nicku :D. .
PS dobra akcja.... popieram ja

To się baza rozbuduje, na wyścigi będą pisać... :rolleyes: :lol: :lol:

Moze moder powiekszy mozliwosci "odpokutowania" punktow o inne dzialy????????? ;) kazdy bedzie sie mogl wykazac :)

Moze moder powiekszy mozliwosci "odpokutowania" punktow o inne dzialy????????? ;) kazdy bedzie sie mogl wykazac :)

Serwery się popalą...

A tam ;) Tomek :)  np. o dzial przynet moznaby bylo to powiekszyc :) gdyby czasowo to jeszcze przedluzyc to abolicja na calego ;)

A jeśli ktoś jest grzeczny i nie ma karniaków, to dostanie dodatnie za wpisy do bazy? ;)

Mam jakieś pomysły odnośnie kołowrotków, ale poczekam do końca promocji, może komuś z punktami karnymi uda się mnie zdublować, ale wątpię ;)

Edited by Tomek88

Cześć,

Optymalnie byłoby gdybyśmy uzupełniali bazę z własnej, nieprzymuszonej woli :) Było tyle próśb o kołowrotki i ... niestety nikt jej nie uzupełnia - nawet dla fun'u. Sam mechanizm wyszukiwania i porównywania w przyszłości będzie udoskonalony ale powoli ... po kolei. 

Liczba zapytań o możliwość usuwania punktów ostatnio osiągnęła stan krytyczny dlatego postanowiliśmy dać możliwość ich usunięcia. Rozumiemy, że niekiedy w pośpiechu regulamin nie był czytany i niektóre osoby chcą mieć czyste konta. Dlatego dajemy taką możliwość. Wpisanie kołowrotka to kilka minut. Trzy wpisy to również niewiele. Nawet przy kilku punktach np. 3 w pół godziny spokojnie można się pozbyć wszystkich i mieć czyste kont.

Wydaje mi się, że w pierwszym poście, w jednym ze zdań zasad usuwania punktów ostrzeżeń z konta, zabrakło jednego wyrazu. Ot taka zagadka dla Remigiusza:) 

Przepraszam za offtopic.

Wydaje mi się, że w pierwszym poście, w jednym ze zdań zasad usuwania punktów ostrzeżeń z konta, zabrakło jednego wyrazu. Ot taka zagadka dla Remigiusza:) 

Przepraszam za offtopic.

Pewnie chodzi o słowo "ilości"

7. Usunięcie odpowiedniej ... punktów z konta nastąpi do 20.04.2015.

Dzięki! Już poprawiłem.

Pierwsze już są wpisywane. Fajnie! Chwila i ... punkty są odejmowane :)

Pierwsze zatwierdzone i już (w trybie ekspresowym) punkty zdjęte. :)

Prosta robota na 30min, nawet stracilem rachube ile ich dolozylem.

3 ostezenia zniknely- dzieki Remek

Mam nadzieje ze nie ma bledow

Jeden punkt za podbijanie na ,,giełdzie,, poszedł w niepamięć dzięki! ;) 

U mnie również konto zostało zredukowane do jednego punktu, bowiem kląłem niczym Perun i pieruny zbierałem, gdy nagle sie okazało że w danym opisie młynka za cholerę nie odnajdę siły hamulca. Tak też i moja wytrzymałość zakończyła się na 3 gotowych opisach.
Pomysł ciekawy bo poprzez odrobienie swojej "winy" (łamiac regulamin) mozna było zrobić coś dobrego dla foruma.
Aczkolwiek jest to lekkim zaskoczeniem, a z tego to powodu że w innych, również cywilizowanych częściach internetów, warn znikał po 3 miesiącach. Lub 6...

Automatycznie.

Edited by Kuballa44

Witaj Remek ja nie jestem specjalistą od kołowrotków więc moje punkty pozostaną ze szkodą w innych dziedzinach w których czuję mocny a i wielu kolegów nie kupi fajnego i pewnego motorka z moich ofert. Wedłóg mnie amnestie nawet dla ciężkich przestępców czasem się wdraża. Pozdrawiam tornado

Tornado zobaczymy co da się zrobić :) Na razie takie coś wymyśleliśmy. By było można łatwo sobie usunąć punkty.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...