Arbuzowski 48 Report post Posted March 9, 2015 Zglaszam skarge na uzytkownika wloczykij88 zamowilem u niego woblery . Wrzucil je luzem do koperty nawet nie babelkowej tylko zwyklej , i zostaly uszkodzone stery Pisalem na pw kolega olal pozostawiajac wiadomosc pod postem pisalem to go usunal . Troche nie fajne zachowanie . W kazdym badz razie nie polecam tego uzytkownikaa i prosze o wyjasnienie Share this post Link to post Share on other sites
Maticsh 62 Report post Posted March 9, 2015 Myślę, że to sprawa to wyjaśnienia pomiędzy kupującym, a sprzedającym. Administrator tutaj nie pomoże, zgodnie z regulaminem, pkt. 11 : http://jerkbait.pl/topic/54637-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 9, 2015 Nie rozumiem ludzi jak nie szanują swojego nazwiska i twarzy. Po prostu żenada, żenada jeszcze raz żenada. Czekamy na wyjaśnienie kolegi Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted March 9, 2015 Ktoś kiedyś z giełdy wysyłał kołowrorek w kopercie bąbelkowej Trzeba mieć fantazje :D Share this post Link to post Share on other sites
oland 636 Report post Posted March 9, 2015 Myślę, że to sprawa to wyjaśnienia pomiędzy kupującym, a sprzedającym. Administrator tutaj nie pomoże, zgodnie z regulaminem, pkt. 11 : http://jerkbait.pl/topic/54637-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ chcesz awansować na moderatora ? może postaw się w tej sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted March 9, 2015 Ktoś kiedyś z giełdy wysyłał kołowrorek w kopercie bąbelkowej Trzeba mieć fantazje :D Pamiętam ten temat. Koleś miał nicka Zulus, ale został zbanowany Share this post Link to post Share on other sites
croock 289 Report post Posted March 9, 2015 Myślę, że to sprawa to wyjaśnienia pomiędzy kupującym, a sprzedającym. Administrator tutaj nie pomoże, zgodnie z regulaminem, pkt. 11 : http://jerkbait.pl/topic/54637-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ czym innym jest fakt, że to nie temat adminu zgodnie z regulaminem, a czym innym jest to, że tylko zakładając specjalny temat w tej sprawie kolega zyskuje szansę na wyjaśnienie sprawy przez samego sprzedawcę (skoro inaczej się nie udało). tu chyba chodzi o tą drugą opcję. Share this post Link to post Share on other sites
tomtar 12 Report post Posted March 9, 2015 Pamiętam ten temat. Koleś miał nicka Zulus, ale został zbanowany Zbanowanie nie rozwiązuje sprawy. Powinien oddać kasę Share this post Link to post Share on other sites
Gofer2005 1,075 Report post Posted March 9, 2015 Myślę, że to sprawa to wyjaśnienia pomiędzy kupującym, a sprzedającym. Administrator tutaj nie pomoże, zgodnie z regulaminem, pkt. 11 : http://jerkbait.pl/topic/54637-regulamin-giełdy-jerkbaitpl/ A przestroga dla innych to się nie liczy?????? Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted March 9, 2015 Takie tematy powinno się zakładać ku przestrodze dla innych. Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Happy 890 Report post Posted March 9, 2015 Zglaszam skarge na uzytkownika wloczykij88 zamowilem u niego woblery . Wrzucil je luzem do koperty nawet nie babelkowej tylko zwyklej , i zostaly uszkodzone stery Pisalem na pw kolega olal pozostawiajac wiadomosc pod postem pisalem to go usunal . Troche nie fajne zachowanie . W kazdym badz razie nie polecam tego uzytkownikaa i prosze o wyjasnienie Kupiłem woblery z tego samego ogłoszenia, u mnie to samo. Woblery luzem do zwykłej koperty wrzucone. W dwóch woblerach stery ponaginane, nie wiem czy w transporcie zostały wygięte czy były podjęte jakieś próby ustawiania ich. W dwóch woblerach jest dziurka w brzuchu, tak jakby by było wyrwane oczko na kotwicę(będe musiał to zakleić jakoś). Jeden wobler ma dorobiony ster, dość istone dla mnie, a żadnej informacji o tym nie było. Woblery wczoraj udało mi się ustawić, bo nie pracowały. Nie będę się szarpał za 14 zł, ale moim zdaniem giełda koleżeńska nie tak powina wyglądać. Share this post Link to post Share on other sites
maicke82 4,759 Report post Posted March 9, 2015 To musi byś akt desperacji albo niedorosłości ,żeby za kilkanaście złoty szargać swoje imię. Pozbył się barachła,którego nie potrafił ustawić i tyle. Stery jeśli są równo ponaginane to zasługa poprzedniego właściciela a nie poczty polskiej. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted March 9, 2015 To musi byś akt desperacji albo niedorosłości ,żeby za kilkanaście złoty szargać swoje imię. Pozbył się barachła,którego nie potrafił ustawić i tyle. Stery jeśli są równo ponaginane to zasługa poprzedniego właściciela a nie poczty polskiej. a skąd wiesz że na poczcie nie ma dobrego lurebuildera ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted March 9, 2015 Ja również dostałem woblery w zwykłej kopercie bez zabezpieczenia, doszły szczęśliwie całe i zdrowe, czytając wasze posty sprawdziłem stery, w dwóch egzemplarzach wygięte ,,na gorąco", liczę jednak że to robota autora woblerów a nie sprzedawcy :) Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Happy 890 Report post Posted March 9, 2015 a skąd wiesz że na poczcie nie ma dobrego lurebuildera ? :D Dobrego to na pewno nie ma bo woblery były nie ustawione :P Share this post Link to post Share on other sites
Pendergrast 335 Report post Posted March 9, 2015 Porządny stempel ustawi Ci woblery :P Share this post Link to post Share on other sites
asp 302 Report post Posted March 9, 2015 Temat pewnie zostanie niestety zamknięty. W każdym razie moim zdaniem temat "nie polecam" powinien być na forum. Dlaczego? Każdy powinien mieć możliwość ostrzeżenia innych przed danym użytkownikiem. Nie wiem w jaki sposób uderzałoby to w moderatorów i administratorów na forum? Jest powiedziane wszem i wobec, że nie odpowiadają oni za transakcje na forum. Także nikt nie może mieć tutaj do nich pretensji, ale widocznie czegoś nie wiem... Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted March 9, 2015 Bo na forum istnieją towarzystwa wzajemnej adoracji i ugodzenie jednego z ich członków mogłoby się skończyć linczem, pozatym z założenia na forum każdy powinien być uczciwy wobec innych użytkowników i chyba szkoda aby do forum przypieta była metka z gorzkimi żalami na czyjś temat, złodzieje i przekręty forumowe są znane, nie ma tego wiele i da się uchronić. Share this post Link to post Share on other sites