Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
michal7709

Co z tą pomocą?

Recommended Posts

Witam mam pytanko co z tą pomocą dla kolegi co mu się domek spalił nad Bugiem jutro lecę do W-wy i nie wiem czy mu coś zabierać pozdrawiam.Michał.

Właśnie co?

Jakiś wałek na forumowiczach był planowany?

gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by  sie wam prezentow mu robic ;)

sprecyzuj...

Nick wydawał mi się znajomy ale siedziałem cicho. 

pare osób tu na gieldzie przekrecil na sprzet,mieli z nim problemy,wplacili kase i cisza,oparlo sie o policje..

chodzi o @sowos 

To jest przekręt?

Pytam bo kołowrotek mam spakowany do wysyłki.

O co hello? :ph34r:  

Kurcze... Chciałem wkleić link do tego wątku, ale został chyba usunięty... Zaoferowałem pomoc tej osobie, ale zrobiła się afera o oszustwach... Teraz sam z ciekawością pytam: CO Z TĄ POMOCĄ?...

losie jedyny @sowos  oficjalnie napisal ze spalila mu sie altana ze sprzetem wedkarskim,i prosil o pomoc o darowizny jak komus zalega sprzet..okazalo sie ze na jb  jest wielu z golebim sercem,i @sowos uzbieral prawie pol sklepu wedkarskiego :) ale z ta altana wyszly cyrki bo mial wkleic fotki spalonego sprzetu.. ale ze byl w takiej rozpaczy ze nie mogl pojechac na dzialke bo lzy zalewaly mu oczy :) i zdjec nikt nie widzial.. i byly prosby o zdjecia ale prosby zostaly  oddalone :) a pozniej wiele sytuacji sie nie pokrywalo,jak rodzina w rozpaczy(mama i tata) pozniej okazalo sie ze ojciec nie zyje.. i wyszlo ze spalila mu sie tylko zylka na kolowrotku :)

losie jedyny @sowos  oficjalnie napisal ze spalila mu sie altana ze sprzetem wedkarskim,i prosil o pomoc o darowizny jak komus zalega sprzet..okazalo sie ze na jb  jest wielu z golebim sercem,i @sowos uzbieral prawie pol sklepu wedkarskiego :) ale z ta altana wyszly cyrki bo mial wkleic fotki spalonego sprzetu.. ale ze byl w takiej rozpaczy ze nie mogl pojechac na dzialke bo lzy zalewaly mu oczy :) i zdjec nikt nie widzial.. i byly prosby o zdjecia ale prosby zostaly  oddalone :) a pozniej wiele sytuacji sie nie pokrywalo,jak rodzina w rozpaczy(mama i tata) pozniej okazalo sie ze ojciec nie zyje.. i wyszlo ze spalila mu sie tylko zylka na kolowrotku :)

To są sprawdzone, potwierdzone wiadomości? Paczkę do @sowos podobnie jak Kolega gaweł również mam już przygotowaną do wysyłki...

no poczekajmy na zdjecia @sowosa ktore mial wstawic jako dowod ze nie klamie , nikt poprostu mu nie wierzyl, po tym jak pare razy podpadl.. ale jak chcecie to wysylajcie..

To są sprawdzone, potwierdzone wiadomości? Paczkę do @sowos podobnie jak Kolega gaweł również mam już przygotowaną do wysyłki...

Pewne jest to, że pewien czas temu jeden z kolegów odzyskał sprzęt tylko dzięki policji a drugi musiał osobiście Sowosa odwiedzić.

Paczka przygotowana jak w ciągu paru dni sytuacja się nie wyjaśni to wysyłam do Domu Dziecka, namiary mam z poprzedniej akcji organizowanej w ubiegłym roku.

Te kwestie reguluje pkt. 6 z regulaminu giełdy:
6. Na Giełdzie jerkbait.pl zakazane jest organizowanie aukcji przedmiotów jak również umieszczanie ogłoszeń zamieszczanych w tym samym czasie na portalach aukcyjnych i tablicach ogłoszeń (np. OLX.pl). Zamieszczanie linków do aukcji charytatywnych lub umieszczenie ogłoszeń w celach charytatywnych możliwe jest tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z administracją portalu - ogłoszenia nieautoryzowane będą natychmiast usuwane.

Proszę o jego stosowanie, w innym przypadku ogłoszenia / posty będą usuwane.

Edited by mario

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...