michal7709 1,038 Report post Posted March 6, 2015 Witam mam pytanko co z tą pomocą dla kolegi co mu się domek spalił nad Bugiem jutro lecę do W-wy i nie wiem czy mu coś zabierać pozdrawiam.Michał. Share this post Link to post Share on other sites
Framuga 405 Report post Posted March 6, 2015 Właśnie co? Jakiś wałek na forumowiczach był planowany? Share this post Link to post Share on other sites
michal7709 1,038 Report post Posted March 6, 2015 Nie mam pojęcia Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 6, 2015 gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by sie wam prezentow mu robic ;) Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted March 6, 2015 gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by sie wam prezentow mu robic ;) A dokładniej? Share this post Link to post Share on other sites
beton007 1,806 Report post Posted March 6, 2015 gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by sie wam prezentow mu robic ;) sprecyzuj... Share this post Link to post Share on other sites
Framuga 405 Report post Posted March 6, 2015 Nick wydawał mi się znajomy ale siedziałem cicho. Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 6, 2015 pare osób tu na gieldzie przekrecil na sprzet,mieli z nim problemy,wplacili kase i cisza,oparlo sie o policje.. Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted March 6, 2015 Ja znowu nie w temacie ... chłopaki, o kim mowa? Tak na wszelki wypadek ... Share this post Link to post Share on other sites
michal7709 1,038 Report post Posted March 6, 2015 Ok rozumiem dzięki za info pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted March 6, 2015 Ja znowu nie w temacie ... chłopaki, o kim mowa? Tak na wszelki wypadek ... opis pasuje do Brando ale to chyba nie o nim. Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 6, 2015 chodzi o @sowos Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted March 6, 2015 Dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
gaweł 772 Report post Posted March 6, 2015 chodzi o @sowos To jest przekręt? Pytam bo kołowrotek mam spakowany do wysyłki. O co hello? :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted March 6, 2015 Kurcze... Chciałem wkleić link do tego wątku, ale został chyba usunięty... Zaoferowałem pomoc tej osobie, ale zrobiła się afera o oszustwach... Teraz sam z ciekawością pytam: CO Z TĄ POMOCĄ?... Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted March 6, 2015 Wychodzi na to, że najbezpieczniej wysłać do jakiegoś domu dziecka ze szkółka wędkarską. Tu jest ciekawy wątek. http://jerkbait.pl/topic/54505-miejsca-w-które-można-wysłać-zalegający-pełnowartościowy-sprzęt/ Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 6, 2015 losie jedyny @sowos oficjalnie napisal ze spalila mu sie altana ze sprzetem wedkarskim,i prosil o pomoc o darowizny jak komus zalega sprzet..okazalo sie ze na jb jest wielu z golebim sercem,i @sowos uzbieral prawie pol sklepu wedkarskiego :) ale z ta altana wyszly cyrki bo mial wkleic fotki spalonego sprzetu.. ale ze byl w takiej rozpaczy ze nie mogl pojechac na dzialke bo lzy zalewaly mu oczy :) i zdjec nikt nie widzial.. i byly prosby o zdjecia ale prosby zostaly oddalone :) a pozniej wiele sytuacji sie nie pokrywalo,jak rodzina w rozpaczy(mama i tata) pozniej okazalo sie ze ojciec nie zyje.. i wyszlo ze spalila mu sie tylko zylka na kolowrotku :) Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted March 6, 2015 losie jedyny @sowos oficjalnie napisal ze spalila mu sie altana ze sprzetem wedkarskim,i prosil o pomoc o darowizny jak komus zalega sprzet..okazalo sie ze na jb jest wielu z golebim sercem,i @sowos uzbieral prawie pol sklepu wedkarskiego :) ale z ta altana wyszly cyrki bo mial wkleic fotki spalonego sprzetu.. ale ze byl w takiej rozpaczy ze nie mogl pojechac na dzialke bo lzy zalewaly mu oczy :) i zdjec nikt nie widzial.. i byly prosby o zdjecia ale prosby zostaly oddalone :) a pozniej wiele sytuacji sie nie pokrywalo,jak rodzina w rozpaczy(mama i tata) pozniej okazalo sie ze ojciec nie zyje.. i wyszlo ze spalila mu sie tylko zylka na kolowrotku :) To są sprawdzone, potwierdzone wiadomości? Paczkę do @sowos podobnie jak Kolega gaweł również mam już przygotowaną do wysyłki... Share this post Link to post Share on other sites
russian80 1,237 Report post Posted March 6, 2015 no poczekajmy na zdjecia @sowosa ktore mial wstawic jako dowod ze nie klamie , nikt poprostu mu nie wierzyl, po tym jak pare razy podpadl.. ale jak chcecie to wysylajcie.. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted March 6, 2015 To są sprawdzone, potwierdzone wiadomości? Paczkę do @sowos podobnie jak Kolega gaweł również mam już przygotowaną do wysyłki... Pewne jest to, że pewien czas temu jeden z kolegów odzyskał sprzęt tylko dzięki policji a drugi musiał osobiście Sowosa odwiedzić. Share this post Link to post Share on other sites
anpart 10,351 Report post Posted March 6, 2015 Paczka przygotowana jak w ciągu paru dni sytuacja się nie wyjaśni to wysyłam do Domu Dziecka, namiary mam z poprzedniej akcji organizowanej w ubiegłym roku. Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted March 7, 2015 (edited) Te kwestie reguluje pkt. 6 z regulaminu giełdy: 6. Na Giełdzie jerkbait.pl zakazane jest organizowanie aukcji przedmiotów jak również umieszczanie ogłoszeń zamieszczanych w tym samym czasie na portalach aukcyjnych i tablicach ogłoszeń (np. OLX.pl). Zamieszczanie linków do aukcji charytatywnych lub umieszczenie ogłoszeń w celach charytatywnych możliwe jest tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z administracją portalu - ogłoszenia nieautoryzowane będą natychmiast usuwane. Proszę o jego stosowanie, w innym przypadku ogłoszenia / posty będą usuwane. Edited March 7, 2015 by mario Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted March 7, 2015 Kolega Godski ostrzegał od samego początku że koleś jest podejrzany! Share this post Link to post Share on other sites