Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
slawek_2348

Zamknięcie (tymczasowe) wątku "Jerkbait się śmieje"

Recommended Posts

Jak już o oscarach mowa ;) 

https://www.youtube.com/watch?v=cAfWxFnZP58

hahaha

"wolność polityczna,wolność wyznaniowa ,masz tu wolność słowa,lecz uważaj na swe słowa..."

BTW -kilka lat temu wypełniłem kwestionariusz osobowy(przy rejestracji na forum) dość dokładnie ,tyle że to miało być forum wędkarskie,a nie kółko różańcowe.Ale,skoro już tak jest ,to może łaskawie, moherowe berety, zgłoszą moherowej moderacji wszystkie dowcipy z "cafe", dotyczące innych wiar,ras,seksistowskie....... itp...............aaaaaaaaaa............ zapomniałem -na tym forum obrażane są tylko uczucia moherowej społeczności...........po reszcie można jechać do bólu.Hipokryzja,jak co niedzielę.......jak przy każdym dzionku na czerwono w kalendarzu.....jak przy każdym sakramencie...........ahhahah.Giełdy dopilnować nie umiecie,o facebookowych  wątkach w innych działach nie wspomnę..........czekacie tylko na donos,przepraszam ,zgłoszenie,buahahha HIPOKRYCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tofiku , jednak nawet naruszając uczucia osób wyznających dowolna wiarę nie należy używać zwrotów , ani propagandowych wyrażeń serwowanych masowo przez postkomunistyczna władzę , ani też jej równie nędznego poziomu przekaziory - albowiem stwarza to wrażenie , jakbyś używał jako swoich , nie swoich poglądów :) To jest postawianie samemu sobie nogi i negowanie własnej inteligencji . Masowe , łatwe , ale u niektórych osób zupełnie niespodziewane .. :)

Moderatorzy są bez zarzutu .. ale jednak mogliby nieco mnie eksponować swoje prywatne anse .

Gdybym miał czas to poszedłbym po popcorn,niestety muszę jechać na ryby. :huh: Szkoda.... ;) :)

To skoro otwarty w Cafe to ja sobie dla wprawy zamknę ten :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...