Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
slawek_2348

Zamknięcie (tymczasowe) wątku "Jerkbait się śmieje"

Recommended Posts

Może zamiast tymczasowo zamykać wątek, lepiej tymczasowo zamknąć prawo do pisania "coponiektórym" ? :maybeban:

Edited by slawek_2348

Popieram i zgłaszam siebie, dlaczego osoby niewinne mają być pokrzywdzone.

Edited by anpart

Skrucha i szczera chęć poprawy? I jeszcze jedno małe słowo... :whistling:

Skrucha i szczera chęć poprawy? I jeszcze jedno małe słowo... :whistling:

Przepraszać nie będę a napisałem to po to aby inni mieli odblokowany watek :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CiG2m1AjL48

Edited by anpart

Qwa w takim wątku powinno być zero polityki , religii itp

a nie którzy tego nie ogarniają i nie mam tu akurat na myśli  kolegi anapart

Też siebie zgłaszam

Kolego anpart  Fajne te  zdjecia wstwiles  w :jerkabait sie smieje", Ja sie usmiałem jak na watek przystalo .

Wiekszosc dowcipów obraz uczucia religine , polityczne , dobrego smaku i nie wiem czego tam jeszcze ....jedno mnie przeraza CENZURA wróciła .

A z czego niby można się śmiać , jak nie z polityki , religii i dobrych obyczajów ?
Milipa . Popuść gumę i włącz ten wątek bo sam stajesz się śmieszny .
Przepraszać nie musisz.

A z czego niby można się śmiać , jak nie z polityki , religii i dobrych obyczajów ?
Milipa . Popuść gumę i włącz ten wątek bo sam stajesz się śmieszny .
Przepraszać nie musisz.

Ostro po bandzie .Uwazaj bo pójdziesz  do oficera politycznego na "spowiedz" :D

Edited by kokosz77

Słuchajcie . To co się tutaj wypisuje a nie traktuje o wędkarstwie jest tak nieistotne że w zasadzie tego nie ma.
Mnie nie wzrusza że Milipa wyłączył ten wątek .
Raczej mnie dziwi że dał się sprowokować do tego stopnia że chciało mu się nacisnąć ENTER.

Cóż, ostatni wątek, gdzie można było kawałek gołej dupy pokazać i napisać kurwa, zaraz wyleci w kosmos. Czas wszystkich ubrać w mundurki... Szkoda.

Wątek nie wyleci w kosmos, a zamknąłem jak zaznaczyłem "tymczasowo" i tyle w sprawie wątku.

@Samwieszkto jeżeli wydaję Ci się śmieszny proszę bardzo, jeżeli ten wpis poprawił Ci humor nie ma sprawy, jednak na zgłoszenia innych użytkowników o łamaniu regulaminu będę interweniował, nawet jeśli moje poglądy są zgoła odmienne.

Dla przypomnienia fragment regulaminu:

1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano.

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.

5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników.

Cóż, ostatni wątek, gdzie można było kawałek gołej dupy pokazać i napisać kurwa, zaraz wyleci w kosmos. Czas wszystkich ubrać w mundurki... Szkoda.

E tam gołe dupy to nikogo chyba nie obrażają zwłaszcza jak są ładne :) i ładnie pokazane :P

Pozwól, że odpowiem Ci cytatem, anegdotą, ze znanej i cenionej klasyki literatury mongolskiej.

[attachment=228831:anegdota.png]

Tak właśnie uważam.  :)  ;)

Ożesz k...a , długa ta zima, wiara się nudzi. Może spotkam gościa z rybami, coś zakupię - jakieś mrożone pstrągi, to będzie temat zastępczy do dyskusji :D  :P .

Ożesz k...a , długa ta zima, wiara się nudzi. Może spotkam gościa z rybami, coś zakupię - jakieś mrożone pstrągi, to będzie temat zastępczy do dyskusji :D  :P .

Józek, no żesz... weź nie prowokuj! :P

Jozi nie pisz o mrożonych rybach bo urazisz mój światopogląd i to zgłoszę  :lol:  :lol: , a wiadomo co potem, wątek down...

Józek, no żesz... weź nie prowokuj! :P

A tak k..a kij w mrowisko, zaraz jakiś ortodoks się obudzi i jadu utoczy :D  :D :D  :D . 

A co niech się coś dzieje, bo nuda jak fiks....

no wystarczy jeden wśród tysiąca , a cel jednostki ponad wszystko ....  szkoda bo  jak dziesięciu kolegów mówi jednemu , że jego żona jest dobra w łóżku ,a on ma odmienne zdanie , to nie warto gościa pytać dlaczego narzeka kiedy inni się cieszą  :)  :)  ;)  ;)

Edited by pabik

Tylko patrzeć, jak wszelkie kawały zaczną być publikowane....tutaj :rolleyes: Historia uczy, że każda cenzura podejmująca próbę walki z poczuciem humoru prędzej czy później sama staje się tematem żartów i ostatecznie przegrywa. Bez względu na to, czy owa cenzura ma uzasadnienie i czy owo poczucie humoru nie jest przypadkiem niskich lotów. Tak po prostu jest B)

Aha...to dobrze, bo już chciałem opublikować to tutaj:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7nUnQ0HpsBc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...