Szymon82 1,585 Report post Posted January 26, 2016 A czy Lucio się tutaj udziela incognito ? ;) Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted January 26, 2016 Panu Krzyśkowi tę książkę można by wysłać ;) http://www.taniaksiazka.pl/zlow-i-wypusc-baran-mateusz-p-144264.html Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted January 26, 2016 A czy Lucio się tutaj udziela incognito ? ;) Wilk się pojawia, to i Lucio może... Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted January 26, 2016 Nie wywołuj Lucia z lasu :lol: Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 26, 2016 A tu wpis od Pana Krzysztofa,który zamieszczam,jeśli ktoś jeszcze zechce zaprosić na forum,to do dzieła: "Dziękuję bardzo za zaproszenie. Zdaje sobie sprawę z Waszej reakcji i absolutnie ją podzielam. Filmik nie oddaje do końca rzeczywistości. Np to że starałem się delikatnie usunąć piasek z powierzchni, wiedząc, że na zdjęciach wyjdzie fatalnie, że stroma skarpa i emocje które powstają, bo wciąż myślę o Was Kolegach i jak tu zmieścić się w kadrze a zarazem wyciągnąć jedną z największych ryb jakie udało mi się złowić w kraju. Mój sprzęt budzi tu sporo zastrzeżeń i marzę, aby go odnowić. Kupić porządny żyłkowy podbierak oraz matę dla ryb. Kupić kamerę, a nie nagrywać z aparatu foto, który co chwilę mi się zawiesza. Poradzić sobie z moją niezgrabnością, gdzie wszystko sprzysięga się przeciwko, jak na Jasiu Fasoli. Choć komiczne ujęcia powodują że przecież Jasia Fasolę Kochamy. W pierwszych moich filmach pragnąłem pokazać jak nawet bez specjalnego przygotowania można mieć kontakt z rybą. Jak w prosty rzekłbym nawet prostacki sposób też można przeżyć chwile radości nad wodą. Lubię Wasze forum choć brak czasu powoduje, że skupiłem się na prezentacji poprzez moją aktywność na facebook i You Tube. Wszelkie krytyczne uwagi biorę sobie do Serca i cieszę się, gdy reagujecie na cierpienie i dokładność w naszej profesji. Wiem że dzięki temu wskazujemy na właściwe kulturalne i pozytywne łowienie w kontakcie z Naturą. Bardzo Wam dziękuje za to i serdecznie pozdrawiam kolegów z forum jerkbait.pl . Proszę też o umieszczenie tego testu na Waszym Forum z podziękowaniem dla wszystkich tych, którzy przyczyniają się do właściwej postawy Etycznego Wędkarza. Z wędkarskim Pozdrowieniem Krzysztof Poloński" Share this post Link to post Share on other sites
bronzo 50 Report post Posted January 26, 2016 Ja chylę czoło. Share this post Link to post Share on other sites
Apioo 519 Report post Posted January 26, 2016 Polubiłem człowieka :) Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 26, 2016 Dlatego niech jeszcze ktoś Go zaprosi,może się przełamie,ja napisałem,żeby zaprezentował swoje przynęty na forum,w końcu nigdzie indziej,jak tu może spełniać się wędkarsko :) . Share this post Link to post Share on other sites
cristovo 2,503 Report post Posted January 26, 2016 Bravo! Zdradzę Wam Koledzy, że w każdym Krzyśku, choć to prawie zawsze fajne chłopaki, jest odrobina niezgrabności. Wiem coś o tym :rolleyes: Pan Krzysztof zachował się w sposób tak uprzejmy, napisał z takim dystansem do siebie i swoich umiejętności, z taką pokorą przyjął krytykę, że trudno w to uwierzyć. Miał prawo poczuć się urażonym, a tu...klasa! Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted January 26, 2016 No prosze, jaki obrot sprawy Share this post Link to post Share on other sites
SpinDoktor 255 Report post Posted January 26, 2016 No proszę. Wrażliwy, pełen pokory, świadomy swoich niedoskonałości wędkarz. A do tego do bólu prawdziwy. A ten wpis w czasach wszechogarniającego pozerstwa i gwiazdorzenia to nie taka znowu codzienna postawa. Pozdrowienia dla pana Krzysztofa. Share this post Link to post Share on other sites
granvorka 296 Report post Posted January 27, 2016 Klasa, klasa i jeszcze raz klasa. Zobaczcie co się się dzieje gdy ktoś zwróci uwagę Łowcy Lucio w komentarzu... Brawo Panie Krzysztofie. Share this post Link to post Share on other sites
antoni 176 Report post Posted January 27, 2016 Panowie mam takie pytanko a mianowicie czy Lucio to ten mały chudy niedorozwinięty z tych filmikow lucio lowca. Share this post Link to post Share on other sites
inter 493 Report post Posted January 27, 2016 a ja zaproponował bym zrzutke na poważnie - choćby na mate , jak ktoś będzie zbierał - to odemnie leci pierwsze 20 dyszki :) Share this post Link to post Share on other sites
Majo 492 Report post Posted January 27, 2016 (edited) czy Lucio to ten mały chudy niedorozwinięty z tych filmikow lucio lowca. :wacko: Ty tak na serio, czy to tylko trollowanie??? :) Edited January 27, 2016 by Majo Share this post Link to post Share on other sites
inter 493 Report post Posted January 27, 2016 SERIO ! w matach nie jestem specjalistą , także wole nie podejmować sie takich zakupów . ale kilku chętnych .nr.konta na priv i wysyłam ;) Share this post Link to post Share on other sites
antoni 176 Report post Posted January 27, 2016 :wacko: Ty tak na serio, czy to tylko trollowanie??? :) Coz nie sledze you tube na tyle by znac odpowiedz widzialem kilka filmikow z tej serii ale dalej nie wiem ktory z panow promujacych owe filmy to Lucio a wystepuje ich bodajze tam kilku z tego jeden maly chudy wygladajacy jak niedorozwiniety i wlasnie dlatego to pytanie Share this post Link to post Share on other sites
Majo 492 Report post Posted January 27, 2016 Coz nie sledze you tube na tyle by znac odpowiedz widzialem kilka filmikow z tej serii ale dalej nie wiem ktory z panow promujacych owe filmy to Lucio a wystepuje ich bodajze tam kilku z tego jeden maly chudy wygladajacy jak niedorozwiniety i wlasnie dlatego to pytanie Ja też nie oglądam, ale tu na forum się tyle razy to przewijało, że mniej więcej wiem. Bardziej ciekawi mnie Twoje podejście do ludzi. :) kilku z tego jeden maly chudy wygladajacy jak niedorozwiniety i wlasnie dlatego to pytanie Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 27, 2016 Oj Panowie,coś się Wam posty mylą :) . Ale rzeczywiście,coś tu trollem pachnie ;) . Share this post Link to post Share on other sites
antoni 176 Report post Posted January 27, 2016 Coz przepraszam wszystkich milosnikow Lucia za grubianstwo uzyte w mojej wypowiedzi , nic nie poradze ze chlopina wyglada jak na dopalaczach. W kazdym badz razie zycze koledze Luciowi samych sukcesow a i fanow Lucia serdecznie przepraszam. Choc dalej nie wiem czy to ten maly jesli tak moge go nazwac. Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 27, 2016 A gdzie tu kolega widzi miłośników Lucia? :) Większość wie,jak Lucio wygląda ;) . Share this post Link to post Share on other sites
coloumb 1,621 Report post Posted January 27, 2016 (edited) Ustalenie, jak wyglada celebryta, to chyba nie jest duzy problem? Ale bez wzgledu na to, co ow wiking wyprawia, bo blizej mu chyba do wikinga, niz do postury malej i chudej, okreslenia typu 'niedorozwoj' musza spotkac sie tutaj z potepieniem. Tak jak potepiamy czyny inkryminowanego tu Lucia. Czlowiekiem szastac jak smieciem nie mamy prawa! Krytyka postaw, zachowan...ale nie ponizanie! Gryzmy sie czasami w jezyk Edited January 27, 2016 by coloumb Share this post Link to post Share on other sites
Majo 492 Report post Posted January 27, 2016 Ustalenie, jak wyglada celebryta, to chyba nie jest duzy problem? Ale bez wzgledu na to, co ow wiking wyprawia, bo blizej mu chyba do wikinga, niz do postury malej i chudej, okreslenia typu 'niedorozwoj' musza spotkac sie tutaj z potepieniem. Tak jak potepiamy czyny inkryminowanego tu Lucia. Czlowiekiem szastac jak smieciem nie mamy prawa! Krytyka postaw, zachowan...ale nie ponizanie! Gryzmy sie czasami w jezyk Dziękuję, nie chciałem pisać dosłownie. Liczyłem, że może najdzie pewną osobę refleksja nad tymi określeniami. :) Share this post Link to post Share on other sites
Szymon82 1,585 Report post Posted January 27, 2016 Ekipa Lucia to same konkrety - bałbym się szydzić z nich nawet w necie , spotkanie z nimi nad wodą może się skończyć bardzo źle - to nie z pierwszej łapanki kocury. ;) Share this post Link to post Share on other sites
inter 493 Report post Posted January 27, 2016 :blink: :blink: :blink: Share this post Link to post Share on other sites