pabik 170 Report post Posted January 8, 2016 Już lepiej było jak żarł białe robaki .... ech szkoda gadać Share this post Link to post Share on other sites
nalewator 238 Report post Posted January 8, 2016 Niech się lepiej zajmie hodowlą jedwabników ;) Share this post Link to post Share on other sites
Winko 1,641 Report post Posted January 9, 2016 (edited) Szkoda słów - po prostu zachowanie tej grupki osób jest jak dla mnie żenujące. Wczoraj w odpowiedzi na negatywne komentarze w omawianym nagraniu,publicznie nazwał te osoby ,,ściskodupy" - wypowiedź na poziomie ,,najlepszej ekipy w kraju" :lol: . Niestety ale ma gość jeden z największych kanałów wędkarskich na YT który w głównej mierze oglądają młodzi adepci i biorą z nich przykład.Jak dla mnie to mają oni po prostu nie pohamowane parcie na szkło - ilość wyświetleń + włączony tryb zarabiania, głęboko gdzieś RAPR oraz etykę wędkarską ale czego można się spodziewać po człowieku który klenie jeszcze nie tak dawno nazywał amurami :lol: Edited January 9, 2016 by Winko Share this post Link to post Share on other sites
mario1 71 Report post Posted January 9, 2016 Zobaczcie nowe filmy bohatera. '' 1000 wędek '' To jest dopiero masakra. Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted January 12, 2016 Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted January 12, 2016 Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''. Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek184 156 Report post Posted January 12, 2016 A ja nie mam Tele5 :( Share this post Link to post Share on other sites
Z.Milewski 786 Report post Posted January 12, 2016 Kwalifikuje się to do wątku? Bo jeśli nie, to dopisz że warto obejrzeć.Ten tytuł wątku trochę nie pasuje. Jak dla mnie to lucio i "Taaaka ryby" to najgorsze produkcje. Nie potrafiłem obejrzeć do końca. "Jak to jest złowione" to przy nich całkiem strawne.Oczywiście to tylko moja opinia. Share this post Link to post Share on other sites
Little Wing 410 Report post Posted January 13, 2016 No niestety podobnych produkcji jest wiele. Że tak powiem, Lucio przynajmniej kontakt z rybami ma sporadyczny ;) , ale to co wyprawia skądinąd sympatyczny pan z ,woblery dąbrowskie" to już temat przynajmniej na kilka wątków . Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted January 13, 2016 Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''. Oglądałem jeden odcinek ten o boleniach i mam obawy czy część tych ryb w ogóle przeżyła , po takim czasie na brzegu w tej pogodzie. Dla mnie średnie ale to tylko moje subiektywna opinia. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted January 13, 2016 (edited) Zobaczcie nowe filmy bohatera. '' 1000 wędek '' To jest dopiero masakra. "Jestem bardzo zadowolony, że mam Daiwę Laguna" padłem :lol: Oczywiście nie ma mowy o lokowaniu produktu i aktor na filmiku nie miał żadnych kontaktów z przedstawicielstwem firmy ;) Edit: Obejrzałem drugi odcinek. Ok gościu ma poczucie humoru ;) https://www.youtube.com/watch?v=gN5fApBklA8 Edited January 13, 2016 by Tomek88 Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted January 13, 2016 Hehe dobre... Share this post Link to post Share on other sites
Majo 492 Report post Posted January 13, 2016 2:50-3:00 :lol: Share this post Link to post Share on other sites
lesiewicz 950 Report post Posted January 13, 2016 Co do programu " Wędkarskim szlakiem" to mam wrażenie że jest to słabsza kopia filmów WMH. Na dzień dzisiejszy wszystkie odcinki tego programu obejrzałem tylko do połowy, po prostu na dalsze oglądanie nie miałem ochoty. Kiedyś często dostawałem filmy WMH i z chęcią je oglądałem, szczególnie lubię te starsze produkcje gdzie występowali Grzesiek Siciński i Paweł Mirecki. Chociaż nie jestem muszkarzem tow tej chwili dla mnie najlepszym programem wędkarskim jest program " Na rybę" z Tomaszem Wieczorkiem i Piotrem Talamą. Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 24, 2016 Nie wiem,co ten gościu chce pokazać,sądzę,że moja niepełnosprawna babcia by sobie z tym szczupakiem lepiej poradziła: https://www.youtube.com/watch?v=brQerOYnJBs Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted January 24, 2016 Co za kretyn. Masakra! Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 24, 2016 To chyba nowa (no,może nie taka nowa) "gwiazda" youtubowego wędkarstwa,przez przypadek w propozycjach się pojawił. Przy nim nawet Wiaderny to profesjonalista. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted January 24, 2016 dzisiaj widziałem jakiś odcinek na kanale 1000 wędek, łowili okonie w jakimś porcie i na koniec filmu podniecali się ,że w 2 godziny złapali ich 5 kg , oczywiście wszystkie max 20 cm i wszystkie pojechały z łowcami do domku, a najlepsze że typ jednego zabił do kamery na łódce i wyjął mu flaki żeby sprawdzić zawartość żołądka, czy to nie przesada ? Share this post Link to post Share on other sites
Bootleg 300 Report post Posted January 24, 2016 Dobrze, że chociaż go wypuścił, a nie zberetował... Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted January 24, 2016 54 i 57 sekunda filmiku. Brak przelotek w części szczytowej, czy to taki nowoczesny spacing? ;) Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted January 24, 2016 54 i 57 sekunda filmiku. Brak przelotek w części szczytowej, czy to taki nowoczesny spacing? ;) Tak,żeby lepiej pracowała sekcja środkowa kija,do tego można ładnie zejść z wagi :D . Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted January 24, 2016 Ale zgred. Jedyny plus że wypuścił. Ryba 5 minut bez wody. Śluz to chyba specjalnie z niej ściągał. I ten brak szczypiec... . Share this post Link to post Share on other sites
Winko 1,641 Report post Posted January 24, 2016 Niby gościu taki wrażliwy ale gdy widzę jak ten szczupak zalicza dwie solidne gleby i w panierce po ,,pompowaniu(?)" wraca do wody to to moja wrażliwość się w tym miejscu kończy a zaczyna się szacunek dla ludzkiej głupoty - po co to pokazywać i kompromitować się w tak głupi sposób! Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted January 24, 2016 jak się kiedyś od takiego wyhaczania zapnie do spółki z szczupakiem to się nauczy, żeby tylko szczupak dobrze zażarł ... Share this post Link to post Share on other sites
Little Wing 410 Report post Posted January 24, 2016 Tak jak pisałem zobaczcie inne ,produkcje" tego jegomościa , to tu to dopiero przedśpiew . Share this post Link to post Share on other sites