Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
MarMilo

"Jak to jest złowione" - żenada

Recommended Posts

Szkoda słów - po prostu zachowanie tej grupki osób jest jak dla mnie żenujące. Wczoraj w odpowiedzi na negatywne komentarze w omawianym nagraniu,publicznie nazwał te osoby ,,ściskodupy" -  wypowiedź na poziomie ,,najlepszej ekipy w kraju" :lol:  . Niestety ale ma gość jeden z największych kanałów wędkarskich na YT który w głównej mierze oglądają młodzi adepci i biorą z nich przykład.Jak dla mnie to mają oni po prostu nie pohamowane parcie na szkło - ilość wyświetleń + włączony tryb zarabiania, głęboko gdzieś RAPR oraz etykę wędkarską ale czego można się spodziewać po człowieku który klenie jeszcze nie tak dawno nazywał amurami  :lol:

Edited by Winko

Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''.

Kwalifikuje się to do wątku? Bo jeśli nie, to dopisz że warto obejrzeć.
Ten tytuł wątku trochę nie pasuje. Jak dla mnie to lucio i "Taaaka ryby" to najgorsze produkcje. Nie potrafiłem obejrzeć do końca. "Jak to jest złowione" to przy nich całkiem strawne.
Oczywiście to tylko moja opinia.

No niestety podobnych produkcji jest wiele. Że tak powiem, Lucio przynajmniej kontakt z rybami ma sporadyczny  ;) , ale to co wyprawia skądinąd sympatyczny pan z ,woblery dąbrowskie" to już temat przynajmniej na kilka wątków . 

Na Tele 5 leci nowy odcinek programu '' Wędkarskim szlakiem''.

Oglądałem jeden odcinek ten o boleniach i mam obawy czy część tych ryb w ogóle przeżyła , po takim czasie na brzegu w tej pogodzie.

Dla mnie średnie ale to tylko moje subiektywna opinia.

Zobaczcie nowe filmy bohatera.

'' 1000 wędek ''

To jest dopiero masakra.

"Jestem bardzo zadowolony, że mam Daiwę Laguna" padłem  :lol:

Oczywiście nie ma mowy o lokowaniu produktu i aktor na filmiku nie miał żadnych kontaktów z przedstawicielstwem firmy ;)

Edit: Obejrzałem drugi odcinek. Ok gościu ma poczucie humoru ;)

https://www.youtube.com/watch?v=gN5fApBklA8

Edited by Tomek88

Co do programu " Wędkarskim szlakiem" to mam  wrażenie że jest to słabsza kopia filmów WMH. Na dzień dzisiejszy wszystkie odcinki tego programu obejrzałem tylko do połowy, po prostu na dalsze oglądanie nie miałem ochoty. Kiedyś często dostawałem filmy WMH i z chęcią je oglądałem, szczególnie lubię te starsze produkcje gdzie występowali Grzesiek Siciński i Paweł Mirecki.

Chociaż nie jestem muszkarzem tow tej chwili dla mnie najlepszym programem wędkarskim jest program " Na rybę" z Tomaszem Wieczorkiem i Piotrem Talamą.

Nie wiem,co ten gościu chce pokazać,sądzę,że moja niepełnosprawna babcia by sobie z tym szczupakiem lepiej poradziła:

https://www.youtube.com/watch?v=brQerOYnJBs

To chyba nowa (no,może nie taka nowa) "gwiazda" youtubowego wędkarstwa,przez przypadek w propozycjach się pojawił.

Przy nim nawet Wiaderny to profesjonalista.

dzisiaj widziałem jakiś odcinek na kanale 1000 wędek, łowili okonie w jakimś porcie i na koniec filmu podniecali się ,że w 2 godziny złapali ich 5 kg , oczywiście wszystkie max 20 cm i wszystkie pojechały z łowcami do domku, a najlepsze że typ jednego zabił do kamery na łódce i wyjął mu flaki żeby sprawdzić zawartość żołądka, czy to nie przesada ?

54 i 57 sekunda filmiku. Brak przelotek w części szczytowej, czy to taki nowoczesny spacing? ;)

54 i 57 sekunda filmiku. Brak przelotek w części szczytowej, czy to taki nowoczesny spacing? ;)

Tak,żeby lepiej pracowała sekcja środkowa kija,do tego można ładnie zejść z wagi :D .

Ale zgred. Jedyny plus że wypuścił.

Ryba 5 minut bez wody. Śluz to chyba specjalnie z niej ściągał. I ten brak szczypiec... . 

Niby gościu taki wrażliwy ale gdy widzę jak ten szczupak zalicza dwie solidne gleby i w panierce po ,,pompowaniu(?)" wraca do wody to to moja wrażliwość się w tym miejscu kończy a zaczyna się szacunek dla ludzkiej głupoty - po co to pokazywać i kompromitować się w tak głupi sposób!

jak się kiedyś od takiego wyhaczania zapnie do spółki z szczupakiem to się nauczy, żeby tylko szczupak dobrze zażarł ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...